2020-2021学年高中英语 Unit 2 Poems Section Ⅱ— Learning about Language Using Language Summing Up & Learning Tip习题(含解析)新人教版选修6.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Poems Section Learning about Language Using Summing Up Tip习题含解析新人教版选修6 2020
- 资源描述:
-
1、Unit 2Poems主题语境:人与社会文学、艺术与体育Section Learning about Language,UsingLanguage,Summing Up & Learning Tip课后篇巩固提升一、选词填空in particulartry outbe made up oflet outin exchange forrun away1.Without saying anything,that boy quickly.答案ran away2.Jane where she had hidden her fathers birthday present.答案let out3.Woul
2、d you like my old TV this camera?答案in exchange for4.There were several reasons contributing to the problem,not any one .答案in particular5.His brothers example inspired him to for the football team.答案try out6.Society a variety of people;some are good,others bad,and still others in between.答案is made up
3、 of二、变式训练1.People write poems for a variety of reasons.=There are reasons people write poems.答案various;why2.Although he is young,he knows how to deal with a difficult situation.= ,he knows how to a difficult situation.答案Though/Although young;manage3.He is sure to help you.Dont be nervous.=He is sure
4、 to help you.Just .答案take it easy4.She is likely to go to her parents home to spend Christmas.=It she will go to her parents home to spend Christmas.答案is likely that5.He tried his best to balance his needs and ours.=He did to balance his needs and ours.答案what/all he could三、阅读理解My motivation for star
5、ting our family tradition of reading in the car was purely selfish:I could not bear listening to a song for another 10 hours.My three children had been addicted to this cassette on our previous summers road trip.As I began to prepare for our next 500-mile car trip,I came across a bookJim Treleases T
6、he Read-Aloud Handbook.This could be the answer to my problem,I thought.So I put Roald Dahls James and the Giant Peach into my bag.When I began to read aloud the tale of the boy who escapes the bad guys by hiding inside a giant peach,my three kids argued and wrestled in their seats.But after several
7、 lines,they were attracted into the rhythm of the words and began to listen.We soon learned that the simple pleasure of listening to a well-written book makes the long miles pass more quickly.Sometimes the books we read became highlights(最精彩的部分) of the trip.I read Wilson Rawlss Summer of the Monkeys
8、 as we spent two days driving to the beach.We arrived just behind the power crews restoring (恢复) electricity after a storm.The rain continued most of the week,and the beach was covered with oil washed up by the storm.When we returned home,I asked my son what he liked about the trip.He answered witho
9、ut hesitation,“The book you read in the car.”Road trips still offer challenges,even though my children now are teenagers.But we continue to read as we roll across the country.And I am beginning to see that reading aloud has done more than help pass the time.For at least a little while,we are not shu
10、t in our own electronic worlds.And maybe weve started something that will be passed on to the next generation.1.Why did the author start reading in the car?A.She wanted to have a better journey.B.She wanted to keep a family tradition.C.Her children were addicted to reading.D.Her children were tired
11、of the cassette.答案A解析推理判断题。根据第一段第一句中的“I could not bear listening to a song for another 10 hours”可知,作者无法忍受再听同一首歌10小时了。由此可推知,作者想要有一个更好的旅程。故选A项。根据文章第一段第一句可知,作者最初打算在旅途中朗读并不是因为要延续家庭传统,故B项错误。2.How did the children react after the author read a few lines?A.They kept quarrelling.B.They hid themselves.C.They
12、 soon settled down.D.They continued to fight in their seats.答案C解析细节理解题。根据第二段最后一句“But after several lines,they were attracted into the rhythm of the words and began to listen”可知,作者读了几行之后,孩子们被吸引,开始听起来。故选C项。根据上述分析以及第二段最后两句可知,当作者开始大声朗读故事时,作者的三个孩子在座位上争吵和扭打;但读了几行之后,他们开始听起来。由此可知A、B、D三项错误。3.What can we lear
13、n about the author and her familys trip to the beach?A.They were caught in a storm.B.They enjoyed reading on the road.C.They had a good time on the beach.D.They thought it had passed too quickly.答案B解析推理判断题。根据第三段中对那个海滩遭受风暴后的描述和最后两句“When we returned home,I asked my son what he liked about the trip.He
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408324.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
