分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2020-2021高中人教版英语必修3课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS 3 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:409633
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:136KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021高中人教版英语必修3课时作业:UNIT 4ASTRONOMY THE SCIENCE OF STARS WORD版含解析 2020 2021 中人 英语 必修 课时 作业 UNIT
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业 12.单句语法填空1They want to make it clear to the public that they do an important and necessary job.2Do remember to watch out for cars while crossing the street.3What makes me puzzled (puzzle) is why he left the country without telling anyone.4We live in a global (globe) village, but

    2、 this doesnt mean that we all behave in the same way.5The biologist (biology) thinks that some plants in this area are in danger of extinction.6Most children need encouragement in the face of failure so that they can cheer up again.7We decided to cut down the tree in front of the window because it b

    3、locked out the sunlight.8It rained heavily in the south, causing (cause) serious floods in several provinces.9Hearing the exciting news, he was too excited to_say (say) a word.10The boy often breaks in while his parents are speaking.阅读理解Most people have experienced ostracism (孤立) as an observer, whe

    4、ther in school, at work, or among family or friends. Even the people who are not in trouble often couldnt keep calm when it comes to ostracism. And when a group ostracizes someone out of unkind reasons, others usually view it very negatively as unfair. However, outsiders may also judge (评判) ostracis

    5、m to be acceptable, for example, when the person ostracized has behaved out of place.A research team from the University of Basel led by the psychologist Dr. Selma Rudert has now researched five studies. These studies are used to examine by what evidence people are influenced in such judgment situat

    6、ions. The number of volunteers in each of the studies ranges from 30 to 527. The result shows that when somebody is visibly different from the others, the person will be ostracized. We consider that this person is ostracized only because of differences.The researchers showed the volunteers various s

    7、ituations of ostracism. Imagine there were three students in a room. The ideas and suggestions from one of the students were regularly taken no notice by the other two. When the ostracized person was “different” from the other two, for example, outsiders judged the ostracism to be unfair. They were

    8、annoyed at the two students. However, when the group members were more similar such as all from the same country, the outsiders viewpoints changed. In this case, they thought the ostracized person was negative, and considered the ostracism on him/her was reasonable. “These studies are important for

    9、topics such as ostracism in schools or workplaces,” says Rudert. When people are too heavily influenced by factors on the surface only and dont care actual information, it can quickly lead to misjudgments. “In fact,” says Rudert, “you should always try to understand the whole history behind an ostra

    10、cism situation before judging.”【语篇解读】本文是一篇议论文,论述了群体内的相似性影响着人们对孤立现象的评判。1What do outsiders think of ostracism?AIt is always unfair.BIt is unkind to others.CIt can be accepted at times.DIt can help people keep calm.答案与解析:C细节理解题。根据第一段中的“outsiders may also judge ostracism to be acceptable.”可知,旁观者有时认为孤立是可

    11、以接受的。2What can we learn from Paragraph 2?AThere are 2,785 volunteers totally in the studies.BThe ostracized people behave differently from others.CThese studies examine the evidence of peoples differences.DPeople are easily influenced by others when judging somebody.答案与解析:B推理判断题。根据第二段中的“The result s

    12、hows that when somebody is visibly different from the others, the person will be ostracized. We consider that this person is ostracized only because of differences.”可知,被孤立的人通常行为举止异于他人。3The outsiders showed negative opinions on the ostracized person when _.Athe person had annoyed themBthere were more

    13、 similarities among themCtheir ideas were taken no notice by the personDthey wanted to have no relationship with the person答案与解析:B细节理解题。根据第三段中的“when the group members were more similar such as all from the same country, the outsiders viewpoints changed. In this case, they thought the ostracized pers

    14、on was negative, and considered the ostracism on him/her was reasonable.”可知,当小组成员有相似之处的时候,旁观者不会同情被孤立的人。4Whats Ruderts suggestion on the ostracism?AGiving support to the ostracized people.BPaying more attention to the ostracized people.CKnowing about the actual situation before judging.DAvoiding talk

    15、ing about ostracized people in schools.答案与解析:C细节理解题。根据第四段中的“you should always try to understand the whole history behind an ostracism situation before judging.”可知,Rudert建议人们在评判之前先了解情况。.七选五Your own backyard may be a fun place to play. You may have trees to climb, and insects to study. _1_, But did yo

    16、u know these things are related to each other through the food chain? Every part of nature belongs to a community where each member uses the lower members to stay alive.Every part of the world has food chains, including the oceans and the deserts (沙漠). _2_, the whole chain could fall apart. The food

    17、 chain is most disturbed (扰乱) by people because we build neighborhoods on the land where animals live and we pollute the environment. Both these actions make it difficult for other living things to survive.Still there is a lot we can do to protect the parts of food chains. Here are some ideas that c

    18、an help:_3_. Make your backyard a place that other living things can enjoy. Plant more flowers and trees. And, most of all, try not to disturb the places where other animals live.Do not pollute the environment. Recycle (回收) any material you can. _4_. Having fewer cars on the road means having better

    19、 air for all of us to breathe.Keep learning about and respecting (尊重) plants, animals, and the environment. _5_. You may even pass it on to your own children someday. Its important that as many people as possible protect nature and keep the food chain whole.AShare your spaceBIf you ever want to see

    20、itCBut if one part is taken awayDWe depend on each other for food and survivalERide your bike or walk to places that you need to goFYou can then pass this information on to your parents and friendsGMaybe you hear birds singing or see your pet cat sleeping in the sun【语篇解读】本文是一篇说明文,介绍了保护生态平衡的重要性以及方法。答

    21、案与解析:1G此空设于段中。G项中的“birds singing”和“pet cat sleeping in the sun”与空前的“have trees to climb, and insects to study”相呼应,都是对首段第一句“Your own backyard may be a fun place to play”的解释说明。2C此空设于段中。根据第一段中的“things are related to each other through the food chain”和“Every part of nature belongs to a community.”可知,食物链

    22、中的任何一个部分缺失,都会使整个食物链垮掉。C项中的taken away与该空后的fall apart相呼应。3A此空设于段首。空后的“Make your backyard a place that other living things can enjoy. Plant more flowers and trees”和“try not to disturb the places where other animals live”与A项的Share your space相呼应。4E此空设于段中。由本段小标题Do not pollute the environment可知,E项中的“Ride y

    23、our bike or walk to places”与空前的“Recycle any material”和“Having fewer cars on the road”都是不污染环境的做法。5FF项中的“this information”与该空后的it都是指代本段小标题“Keep learning about and respecting plants, animals, and the environment”。.完形填空A little girl created the perfect Mothers Day gift. It was a drawing of a _1_ on whit

    24、e paper with the words “For mom: love, love, love” decorated in hearts. She folded (折叠) her letter, _2_ then she lost it.For most people, that would be the _3_ of this story, but this story has a different result: James Carrell _4_ the letter. He had just _5_ his mother, wishing her a happy Mothers

    25、Day. After he got off the phone, Carrell saw the _6_ on the ground outside of a hardware (五金器具) store in Manvel in Texas, United States. “I _7_ it was a note,” said Carrell. “I _8_ it up and saw the flower and hearts. It _9_ moved me.” Carrell thought the letter would _10_ someones day and maybe he

    26、could find the _11_, so he posted it in the Talk of Alvin Facebook group. The message _12_ a lot of people, especially one man. “I was sitting at my friends house and saw a man _13_,” said Carrell.His Facebook comments (评论) included a message from Roberto Alvarado. He wrote, “I cant _14_ you found m

    27、y babys letter.” Carrell reached out to Alvarado to _15_ the letter. It took a few days, but the men finally _16_ on Thursday night, one day after Alvatados daughter Natalie celebrated her seventh birthday.“_17_ the letter made it home,” said Alvarado. “We are _18_ for what James Carrell did.”We oft

    28、en forget the power of _19_ things, but for this family from Alvin, Carrells small act left a(n) _20_ impression (影响)【语篇解读】本文是一篇记叙文,一名男子捡到一位小女孩写给她母亲的节日祝福信,很受感动。于是他在网上发布帖子寻找主人,最后将其物归原主。1A.baby Bgirl Ccard Dflower答案与解析:D根据下文中的“I. it up and saw the flower and hearts”可知,这幅画画的是一朵花(flower),并且上面有用心形装饰的话语。2

    29、A.so Bonce Cbut Duntil答案与解析:C“She folded her letter”与“then she lost it”之间是转折关系,故填but。3A.end Bpart Cscene Dcause答案与解析:A根据第一段可知,小女孩丢了自己画的一幅画。通常这样的物品丢了以后,没人会在意。也就是说,对大多数人来说,故事就这样结束(end)了。4A.wrote Bfound Cremembered Danswered答案与解析:B根据上文中的“she lost it”以及下文中的“I cant. you found my babys letter”可知,James Car

    30、rell捡到了(found)女孩写给她母亲的节日祝福信。5A.promised Binvited Cseen Dcalled答案与解析:D根据下文中的“After he got off the phone”可知,Carrell刚刚给他的母亲打电话(called)。6A.paper Bwords Cpen Dtools答案与解析:A根据上文可知,Carrell捡到了那位女孩写给母亲的祝福信。结合第一段中的“It was a drawing. on white paper”可知,此处表示,当Carrell挂断电话之后,在一家五金店外面看见了地上的纸(paper)。7A.proved Bexplai

    31、ned Cknew Dheard答案与解析:C此处表示Carrell知道(knew)那是一封信。8A.opened Bput Cgave Dmade答案与解析:A根据本句中的“saw the flower and hearts”可知,Carrell打开(opened)那封信。9A.hardly Breally Clightly Drepeatedly答案与解析:B根据信的内容以及Carrell接下来的做法可知,Carrell很(really)受感动。10A.start Bcontinue Cruin Dbrighten答案与解析:D结合语境可推断,此处表示Carrell觉得收信人看到这份礼物一

    32、定会很高兴(brighten)。11A.owner Bman Chouse Dthing答案与解析:A根据本句中的“so he posted it in the Talk of Alvin Facebook group”可知,Carrell觉得他可能会找到信的主人(owner)。12A.protected Bhelped Ctouched Dchanged答案与解析:C根据下文中的“His Facebook comments included a message from Roberto Alvarado”可知,Carrell在网上发布了关于这封信的信息,收到了人们的评论。故此表示这条消息感动

    33、了(touched)很多人,特别是一位男士。13A.leave Barrive Ctry Dreply答案与解析:D根据下文中的“His Facebook comments included a message from Roberto Alvarado”可知,Carrell正在朋友家里坐着,看见有一个男士回复(reply)了消息。14A.say Bbelieve Cunderstand Daccept 答案与解析:BHe指的是女孩的父亲Alvarado,他感到很惊讶,无法相信(believe)Carrell捡到了女儿的信。15A.read Bsign Creturn Dget答案与解析:C根

    34、据上文可知,Carrell在网上发布消息想找到信的主人。故他联系Alvarado,想归还(return)那封信。16A.failed Bmet Cstopped Dagreed答案与解析:B根据上文中的“Carrell reached out to Alvarado”以及下文中的“the letter made it home”可推断,Carrell和Alvarado取得联系后,见了面(met)。17A.Naturally BSuddenlyCSecretly DFinally答案与解析:D根据上文可知,这封信能够物归原主经历了一些过程,故Alvarado说最终(Finally)这封信到家了。

    35、18A.ready BthankfulCfamous Dfit答案与解析:B根据上文可知,Carrell捡到小女孩的祝福信,并想方设法将其还给她。故女孩一家应该非常感激(thankful)Carrell。19A.little Bold Cspecial Dboring答案与解析:A根据下文中的“small act”可知,此处表示我们经常忽视小(little)事情的力量。20A.opposite BunclearClasting Dgeneral答案与解析:C结合全文,根据本句中的forget和but可知,对于Alvarado全家来说,Carrell的微小行动给他们带来深远的(lasting)影响。- 7 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021高中人教版英语必修3课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS 3 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-409633.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1