高考英语 维“升”素17 国家地理.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高考英语 维“升”素17 国家地理 高考 英语 17
- 资源描述:
-
1、高考维“升”素17国家地理(时间:30分钟 分值:31分)维A1 阅读理解(每题2分,满分8分)选材网站:高考曾用材料:2010江苏卷C篇选材相似度:设题相似度:难度系数:See Englands Lake District in the way Wordsworth did.Picture yourself in the most beautiful corner of England.Walk with us as we ramble through the beautiful scenery of Englands largest national park.See the same l
2、andscape that inspired William Wordsworth,Samuel Taylor Coleridge,Beatrix Potter and John Ruskin.Dont take our word for how wonderful these trips are.Well be delighted to provide you with references of others who have rambled with us.They would be delighted to share with you their experiences.“I wan
3、t to sincerely thank everyone at English Lakeland Ramblers for helping to plan the perfect rambling adventure.My mother and I thoroughly enjoyed every aspect of our exciting two weeks in the Lake District (thanks to the charming and professional guidance of Janet and Tom)”A Sells San Antonio,TX“What
4、 a wonderful time my husband and I had on the walking tour of the Lake District! And our main guide Janet Niepokojczycka was really such a good speaker and so knowledgeable about the history of this area and of Beatrix Potter and William Wordsworth. Ann Strangeour leader on the difficult hikes,was a
5、lso very good and full of fun.Both guides made the walking trips extremely enjoyable.”N Ogg Los Angeles,CA“I returned last Sunday from the walking tour in the Lake District of England.I just wanted you to know what a great week it was.The tour was everything I had hoped it would be and more.It excee
6、ded my expectations.The countryside was indescribable! My pictures didnt do it justice.Our guide Janet couldnt have been more knowledgeable,friendly,funny,and competent.Our driver Ann was also wonderful.I was traveling with my sister,and our three other companions on the tour were very friendly.”Jo
7、Jones Moraga,CA“The sightseeing was great.I saw more than I expectedrains,churches,authors homes,gardens and a castle! Meals were excellent and always varied so that a good choice was possible.There was the surprisingly sophisticated cuisine for the remote locations we visited.”J Schrotz Philadelphi
8、a,PANotes:ramble v漫步sophisticated adj.精细的【语篇解读】 本文主要介绍了英格兰西北部湖区风景如画,并呈现给读者直观的游客反馈。1The purpose of the passage is to _.Apresent the traveling experiences of several peopleBgive us some information about EnglandCpersuade readers to join in the tour of Englands Lake DistrictDask us to give our own comm
9、ents on a tour答案C推理判断题。本文通过四个游客的评价来说明湖区漫步非常有吸引力,因此其目的是吸引游客来加入湖区漫步游。2We can learn from the second paragraph that _.AWilliam Wordsworth never went to Englands Lake DistrictBWilliam Wordsworth was the first to walk through the Lake DistrictCWilliam Wordsworth didnt like the Lake DistrictDWilliam Wordsw
10、orth was struck by the beauty of the Lake District答案D细节理解题。从文章第二段可知,英格兰西北部湖区给英国著名诗人华兹华斯无数的创作灵感,说明他为湖区的美景所吸引,流连忘返。3Which of the following is TRUE according to the passage?AThe guide Janet was very good and knowledgeable.BA Sells was really thankful to Ann for her professional guidance.CN Ogg and thre
11、e guides had a good time on the walking tour.DJ Schrotz thought that the meals were soso and should be various.答案A细节理解题。根据游客的评价可知,Janet是一位出色的、知识渊博的导游。4The four references given in the passage can be considered _.Apositive feedbacks on the tourBcomplaints about the tourCsuggestions for further improv
12、ements of the tourDletters of thanks to the guides答案A推理判断题。综合四个游客的反馈,他们对湖区漫步都给予了很高的评价,无论是风景本身,还是导游服务,都令人感到满意。维A2 阅读理解(每题2分,满分8分)选材网站:www.bbc.co.uk高考曾用材料:2010北京卷B篇选材相似度:设题相似度:难度系数:For an island experience just taking a few minutes by ferry from Victoria Point,why not visit Coochiemudlo Island?Coochie
13、mudlo Island is a beautiful subtropical island with golden beaches,calm waters and a relaxed atmosphere.The name “Coochiemudlo” has the aboriginal meaning of red rock,which is due to a steep bank of red cliffs on the southwestern corner of the island.This feature is uncharacteristic of the rest of t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(广西专版)新教材高中语文 第4单元逻辑的力量 一 发现潜藏的逻辑谬误课件 部编版选择性必修上册.pptx
