2019-2020学年英语外研版选修8同步检测:2-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语外研版选修8同步检测:2-4SECTION READING PRACTICE 2019 2020 学年 英语 外研版 选修 同步 检测 SECTION READING
- 资源描述:
-
1、Section Reading Practice & Cultural Corner.单句语法填空1Although he is often tired with his work, he is never tired of his job. In fact, he enjoys it.2I think it is your husband who is to_blame (blame) for the spoiled child.3Do you think a person in debt is more clever than one out of debt?4We substituted
2、 a red ball for a blue one to see if the baby would notice.5Are you going to have a holiday this year?Id love to. I cant wait to leave this place behind.6How did you like Nicks performance last night?To be honest, his singing didnt appeal to me much.7The police suspected him of carrying (carry) drug
3、s so they went through his bag, but found nothing.8Most of the areas along Changjiang river were flooded and the people suffered heavy loss (lose)9We are at your service. Dont hesitate to_turn (turn) to us if you have any further problems.10The man is on the edge of a serious nervous breakdown becau
4、se he is unable to deal with pressure from daily life.11He works hard. So does his brother.12The discovery of new evidence led to the thief being_caught (catch)13The older I got, the more my passion for music grew.14After he retired from office, Rogers took up painting for a while, but soon lost int
5、erest.15The Lake District scenery inspired Wordsworth to_write (write) his greatest poetry.完成句子1Youre at_liberty (自由地) to say what you take up.2He finally got_tired_of (感到厌烦) sitting in an office all day.3I wouldnt gladly go_through (经受) that unpleasant experience of debt again.4Youre very unfit; ma
6、ybe you ought to take_up (开始) running on our rural roads.5She made_an_attempt_to (试图) break the world record, but the outcome was that she failed.6In general, the young should be_thirsty_for (渴求) knowledge and seek to be gifted people.7How do you like Nichs performance last night?To be honest, his s
7、inging didnt appeal_to_me_much (非常吸引我)8At the meeting, our monitor made a speech, promising to try our bet to study well on_behalf_to (代表) us students.阅读理解AWinners ClubYou choose to be a winner!The Winners Club is a bank account specially designed for teenagers. It has been made to help you better m
8、anage your money. The Winners Club is a transaction account (交易账户) where you receive a keycard so you can get to your money 24/7 thats 24 hours a day, 7 days a week!Its a club with impressive features for teenagers:No account keeping fees!Youre no millionaire so we dont expect you to pay large fees.
9、 In fact, there are no account keeping or transaction fees!Excellent interest rates! You want your money to grow. The Winners Club has a good rate of interest which gets even better if you make at least two deposits (储蓄) without taking them out in a month.ConvenientTeenagers are busy we get that. Yo
10、u may never need to come to a bank at all. With the Winners Club you can choose to use handy tellers and to bank from home using the phone and the Internet.You can have money directly deposited into your Winners Club account. This could be your pocket money or your pay from your parttime job!Mega ma
11、gazine includedAlong with your regular report, you will receive a FREE magazine full of good ideas to make even more of your money. There are also fantastic offers and competitions only for Winners Club members.The Winners Club is a great choice for teenagers. And it is so easy to join. Simply fill
12、in an application form. You cant wait to hear from you. Its the best way to choose to be a winner!1The Winners Club is a bank account intended for _.Aparents Bteenagers Cwinners Dadults答案与解析:B根据第一段“The Winners Club is a bank account specially designed for teenagers.”可知“优胜者俱乐部”是针对青少年而开设的银行账户,故选B项。2Wh
13、ich of the following is TRUE about the Winners Club?ASpecial gifts are ready for parents. BThe bank opens only on work days.CServices are convenient for its members. DFees are necessary for the account keeping.答案与解析:C根据“Convenient”部分的描写可推断,俱乐部所提供的服务对其会员来说是极为便利的,故选C项。3The Winners Club provides magazi
14、nes which _.Aencourage spending Bare free to all teenagersCare full of adventure stories Dhelp to make more of your money答案与解析:D根据“Along with your regular report, you will receive a FREE magazine full of good ideas to make even more of your money.”可知,俱乐部所提供的杂志有助于赚钱,故选D项。4If you want to be a member o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411602.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
武汉专版2020春八年级语文下册第六单元名著导读钢铁是怎样炼成的习题课件新人教版.ppt
