2019-2020学年译林版英语必修一新素养同步阅读强化训练14 阅读强化训练(十四) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语必修一新素养同步阅读强化训练14 阅读强化训练十四 WORD版含答案 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、阅读强化训练(十四)学生用书P154(单独成册)(建议用时:25分钟) 阅读理解I always feel sorry for world leaders busy dealing with fights between nations. When my three children were young,most days it was hard keeping my house from becoming a battlefield.It got worse as they grew older. Three years ago,Zack,then 16,couldnt make it t
2、hrough a day without making his sisters,Alex 11 and Taryn 9,angry.My husband and I tried to be understanding the boy at such an age. We reasoned,punished,and left heartfelt notes on his bed about how he was hurting our family. His answer was “I say it because its true.”I even tried telling the girls
3、 to fight back. Bad ideANow I had three children at war. Whatever I said to them,they paid no attention. When there was no way out,I told everything to my sister,Mary,in an email. She replied,“Dont email me. Email him.”Our son was online every day,mailing and talking with his friends. Maybe he would
4、 actually hear me this way. I didnt say anything different,but email just took the tension away. Thered be no shouting or door banging. Zack wouldnt feel under attack. Zack didnt reply for days. When he finally did,his entire message was four small words. I smiled when I read them: “Youre right. Im
5、sorry.”The children still fought,of course,but Zack changed. Best of all,I now have a better way to talk with not one but three of them. I like it that they dont tune me out as much as they used to. They like not having to listen to me shouting to them. Or as Alex says,“Youre so much nicer online.”A
6、ll I know is that the house is quiet. But were talking.【解题导语】作者夫妇因为孩子们经常发生争执而烦恼。后来作者给大儿子发了电子邮件。事情得到了改善。作者也从这件事中学会了如何和孩子们相处。1What was the trouble before the online talk in the family?AThe writer failed to understand her daughters.BThe children couldnt get along peacefully.CThe family found it difficu
7、lt to keep the house clean.DThe parents were not willing to talk with their children.B解析:细节理解题。根据文中的When my three children were young,most days it was hard keeping my house from becoming a battlefield.可知答案。2The writer once tried to deal with her sons problem by _Atalking with him about his painBtell
8、ing him about the truth of the familyCtelling her daughters to keep away from himDencouraging her daughters to fight against himD解析:细节理解题。根据文中的I even tried telling the girls to fight back.可知答案。3The writer emailed her sister _Ato tell her about the family problemBhoping shed email the boyCasking abou
9、t childraisingDto escape from the problemA解析:细节理解题。根据文中的When there was no way out,I told everything to my sister,Mary,in an email.可知答案。4The underlined phrase “tune me out” in the passage probably means “_”Aquarrel with meBget angry with meCpay no attention to meDkeep me out of their roomsC解析:词义猜测题。根
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411628.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
荧光定量PCR仪(ABI7500)操作规程及日常维护.pdf
