2019-2020学年译林版英语必修二新素养同步练习:UNIT 2 WISH YOU WERE HERE SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语必修二新素养同步练习:UNIT WISH YOU WERE HERE SECTION 知能演练轻松闯关 WO
- 资源描述:
-
1、 品句填词1His _(观点) of life is different from yours.答案:view2Where did you _(埋葬) the cats body?答案:bury3We enjoyed the _(美丽) of nature.答案:beauty4I prefer _(经典的) music to pop music.答案:classical5He _(发现) a serious mistake in the accounts.答案:spotted6The editor says they cannot _(出版) all the letters they rece
2、ived.答案:publish7Dont _(闲逛) about the room like that.Get something to do.答案:wander8A bright surface will _(反射) sunlight.答案:reflect9We eventually arrived at our _(目的地)答案:destination10I cant stand your _(无休止的) complaints anymore.答案:endless 单句改错1On view of your present bad mood, youd better put off the
3、work till next week._答案:OnIn2Bury in his study, he didnt know that all the others had left._答案:BuryBuried3After the match, the judge was announced that our team won the title. _答案:去掉was4I turned around and glanced at them reflecting in the mirror._答案:reflectingreflected5Surround by a dozen of childr
4、en, grandchildren and greatgrand children, the woman happily celebrated her 90th birthday._答案:SurroundSurrounded 完成句子1A cool rain was falling,mixed with snow,_(致使交通拥挤)答案:causing heavy traffic2_(树下坐着) an old lady with a cat lying on her legs.答案:Under the tree sat3Machines are _(不同的型号和规格)答案:of differe
5、nt types and sizes4He hurried to the booking office _(却发现) that all the tickets had been sold out.答案:only to find5Mary _(刚要辩解) when her mother interrupted her.答案:was about to defend 课文语篇改错Shangrila is a beautiful kingdom of three mountains, Meili, Baimang and Haba, what are covered with snow, tower
6、over the land, but these beautiful places leave you speechless.Below the mountains, the sunshine reflects on the many lakes,make them shine like diamonds against the rich countryside.Sheep,cattle and horses wander on the green grass, and the surround forests are home to many birds and animals.In thi
7、s peaceful land, people live in harmonious with nature and the outside world is forgetting.Apart from beautiful scenery,Shangrila is also rich in endless the natural treasures, which make the land a happy home for the local people.The quick change of weather makes it possible for you to experience f
8、our seasons in one day.If you want to come here,spring and autumn are your best choices.答案:Shangrila is a beautiful kingdom three mountains, Meili, Baimang and Haba, are covered with snow, tower over the land, these beautiful places leave you speechless.Below the mountains, the sunshine reflects on
9、the many lakes, them shine like diamonds against the rich countryside.Sheep,cattle and horses wander on the green grass, and the forests are home to many birds and animals.In this peaceful land, people live in with nature and the outside world is .Apart from beautiful scenery,Shangrila is also rich
10、in endless natural treasures, which the land a happy home for the local people.The quick change of weather makes it possible for you to experience four seasons in one day.If you want to come here,spring and autumn are your best choices.A卷 单句语法填空1_(tire) and short of breath, Andy and Ruby were still
11、the first to reach the top of Mount Tai.答案:Tired2There is a Wall Street financial crisis case _ the stock price has reduced to 45%, causing people to be at a loss.答案:where3The play to be produced next month aims mainly _(reflect) the local culture.答案:to reflect4_(bury) in doing his research work, he
12、 had little time to reflect on his fame and benefit.答案:Buried5At this moment the bell rang, _(announce) the end of class.答案:announcing6If man cant live _ harmony with nature,the balance will be destroyed.答案:in7More highways have been built in China, _(make)it much easier for people to travel from on
13、e place to another.答案:making8My father has a piano of high quality _(keep) in his study, which in fact has belonged to him since his great grandfather.答案:kept9Tom was about to close the window _ his attention was caught by a bird.答案:when10In the dark forest _(lie) a lake,large enough to hold several
14、 English towns.答案:lies 阅读理解ASmartphones, tablets and smart watches are banned(禁止) at school for all children under 15 in France. Under the ban students are not able to use their phones at all during school hours, including meal breaks.“I think its a good thing. School is not about being on your phon
15、e,” Paris mum MarieCaroline Madeleine told AFP. “Its hard with kids. You cant control what they see and thats one of the things that worries me as a parent.”There is no law like this in Australia, but some Australian schools have banned phones.McKinnon Secondary School in Victoria introduced a total
16、 ban in February and Principal Pitsa Binnion said this has been a success.McKinnon students still have a Chromebook to use in every class for daytoday learning but theyre not allowed to use social media(媒体)Ms Binnion said at first “teachers cheered and students moaned(抱怨),” but now theyre seeing the
17、 positives(优势)“They come to school and theyre not allowed to use phones at all during the school day, including lunch breaks,” she said.“Its been wonderful in terms of students communicating with each other at lunchtime and not looking at their screen,” she said.Ms Binnion also leads by example and
18、doesnt use her mobile phone in school. “I think anyone can do it if weve done it.”Not everyone agrees with the bans. Western Sydney University technology researcher Dr.Joanne Orlando wrote in online magazine The Conversation earlier this year that Australia should not ban phones in schools because i
19、ts important to educate kids to live in the age they are raised in.“A good education for students today is knowing how to use technology to learn, communicate and work with ideas,” she wrote. “Banning students from using smartphones is a 1950s response to a 2018 stateofplay.”【解题导语】本文是一篇议论文。文章讨论了澳大利亚
20、学校是否该禁止学生使用手机。1Why did Madeleine welcome the ban?ASchool is for studying.BKids behave badly nowadays.CTeachers find it hard to control kids.DHer kids depend too much on phones.A解析:推理判断题。由第二段中的School is not about being on your phone可知,Madeleine认为学校不是玩手机的地方,言外之意就是学校是学习的地方。2What can we learn about the
21、ban in McKinnon Secondary School?ASome teachers were against it at first.BStudents can now see the good of the ban.CStudents can use their phones at lunch breaks.DTeachers have stopped using phones at school as well.B解析:推理判断题。由第四段中的this has been a success和第五段中的now theyre seeing the positives可知,学生们起初
22、抱怨,但现在都看到了这一禁令的好处。3What does the underlined word “Chromebook” in Paragraph 5 probably refer to?AA book.BA notebook.CA learning website.DA kind of computer.D解析:词义猜测题。由第一段中的Smartphones, tablets and smart watches和第五段中的for daytoday learning but theyre not allowed to use social media(媒体)可知,画线词应该指的是一种电脑。学
23、生们学习可以用,但是不允许使用社交网络。4What does Dr.Joanne Orlando think of banning phones in schools?AIt will disconnect parents and kids.BIt will cause kids to communicate less.CIt will prevent kids being techminded.DIt will make education go back 60 years.C解析:推理判断题。由倒数第一、二段可知,Dr.Joanne Orlando认为现在是科技时代,就应该让学生与时代接轨
24、,禁止学生使用手机不符合这个时代的特征。BIt seems that great artists and scientists often suffer from mental problems.Both Einstein and Dickens had mental illness.Now scientists have started to look at whether mental illness and genius are linked(联系)Dr.Adele Juda studied 5,000 creative people in Germany.She found there
25、 were more people with mental illness in this group than in the general population.Poets had the highest rate(比例) of mental illness, followed by musicians, with lower numbers for painters and architects.Other scientists did research which also showed a strong link between mental problems and creativ
26、ity.But, it did nothing to explain it.Dr.Ruth Richards of Harvard University made a breakthrough. Instead of studying creative people, she took a group of psychiatric(精神病的) patients and tested them for creativity.The patients got much higher scores than a normal group.Also, the patients close relati
27、ves were much more creative than the patients and a normal group.This suggests that the key to the link between creativity and mental illness is in our genes(基因)But this is a problem.According to Darwinism, harmful genes should be removed.Some scientists believe that evolution(进化) has created a bala
28、nce, where the madness of a few people leads to the development of the whole human race.Geniuses may be mad, bad or just difficult to understand, but their discoveries have improved the world we live in.It seems that a little creative madness is good for us all.【解题导语】俗话说天才与疯子只有一线之隔, 虽然疯子未必都是天才, 但是天才
29、却都有疯狂的创造力。5According to Dr.Adele Juda, which of the following group has the lowest rate of mental illness?APainters.BMusicians.CPoets.DBus drivers.D解析:推理判断题。第二段中的研究结果表明, 在5 000名有创造力的人中, 有精神疾病的人的数量比在等量普通人中的数量要多。在有病的人中诗人所占比例最高, 其次是音乐家、画家、建筑家。故D项是患病比例最低的人。6The underlined phrase“made a breakthrough”in t
30、he fourth paragraph means “_”Adiscovered or found something new and importantBmade a way through using forceC(of the sun or the moon) appeared from behind (clouds)Dsuddenly changed(from a slower to a faster pace)A解析:词义猜测题。由上一段可知科学家只是知道精神疾病和创造力有一定的关系, 但不能解释这一现象;而Dr.Ruth Richards通过实验解释了此现象, 故这里指取得了突破。
31、7Which of the following statements is NOT true?AAmong the 5, 000 creative people in Germany, more people suffer from mental diseases than the general population.BThere is a strong link between mental problems and creativity.CPsychiatric patients make greater contributions than common people.DThe key
32、 to the link between creativity and mental illness is in our genes.C解析:推理判断题。由第二段可知A项正确;由第三段可知B项正确;由第五段可知D项正确。故选C项。8What is the writers attitude towards madness?AMadness is harmful to the whole society.BA little creative madness is good for us all.CAll the talented people are mad.DOnly the people wi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411664.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2023部编六下语文第2单元7汤姆索亚历险记节选上课课件.pptx
