2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT 3 THE WORLD ONLINE SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT THE WORLD ONLINE SECTION 知能演练轻松闯关 WORD
- 资源描述:
-
1、学生用书P51 品句填词1Australia is _(富有) in various wildlife.答案:abundant2Each congressman has a large staff at his _ (命令)答案:command3We are working on the _(假设) that everyone invited will turn up.答案:assumption4His report did not _ (一致) to/with what I knew.答案:correspond5The government has been slow to _(处理) th
2、e problem of global warming.答案:address6It is difficult to _ (评估) her as a novelist.答案:evaluate7The young man _(取出) all his money to help those children who survived the earthquake.答案:withdrew8The captain knew there was an engine fault but he didnt want to _ (使害怕) the passengers.答案:alarm 单句改错1He told
3、 us the truth he fell down from his bike this afternoon. _答案:truth后加that2I made assumption that he is a good teacher. _答案:made后加an3Without your help, I would failed the exam last week. _答案:would后加have4Either you or Master Li have repaired the meter. _答案:havehas5The deer often appear in abundant at t
4、his time of every year. _答案:abundantabundance 完成句子1答应我,你今天晚上会来参加我们的聚会。Give me _ you will come to our party this evening.答案:your promise that2我们在机场耽搁了,否则午饭前就可以到这里了。We were delayed at the ariport.Otherwise we _ here by lunch time.答案:would have been3你可以在你的汤里加糖或盐。You can add _ into your soup.答案:either s
5、ugar or salt4她学得很快,而且所学的全都记得。 She learns quickly, and _, she remembers what she has learnt.答案:whats more5信不信由你,我已经十年没见我儿子了。_, I havent seen my son for ten years.答案:Believe it or not 课文语法填空Zhu Fei and Li Lei had a debate 1._ the advantages and disadvantages of Internet use.Zhu Fei first analyzed the
6、value for people who are looking for 2._(inform)He also mentioned the ability 3._(build) social bonds and form friendships.Internet friendships can be built 4._(base) on common interests.5._ the help of the Internet, the 6._(disability) can correspond with others around the globe who have similar in
7、terests.But Li Lei listed the negative effects.He thinks the main drawbacks of the Internet 7._(be) that it has too much information that has not been evaluated for 8._(accurate), and that it is transforming the way people spend their time.He thinks that the huge amount of false information 9._(beco
8、me) more of a problem.Another disadvantage of the Internet he referred to is 10._ it is affecting peoples private lives.答案:1.about2.information3.to build4.based5With6.disabled7.are8.accuracy9.becomes10.thatA卷 学生用书P125(单独成册) 单句语法填空1He likes to address his wife _ “darling” at home.答案:as2He referred to
9、 Copernicus statement _ the earth moves round the sun.答案:that3Without your help, my task _(be) much more difficult.答案:would have been4At the party there is food and drink in _ (abundant)答案:abundance5The teacher gave a command that all the pupils _(gather) at once.答案:(should) gather6The whole theory
10、rests on a wrong _(assume)答案:assumption7Could you please do a quick _(evaluate) for me?答案:evaluation8The teacher has made out a list of _ (refer) books.答案:reference9Tell the men to withdraw _ their new position.答案:from10I had to turn _ the dictionary for help.答案:to 阅读理解Soccer is played by millions o
11、f people all over the world, but there have only been few players who were truly great.How did these players get that waywas it through training and practice, or are great players“born, not made”? First, these players came from places that have had famous stars in the pastplayers that a young boy ca
12、n look up to and try to imitate.In the history of soccer, only seven countries have ever won the World Cupthree from South America and four from Western Europe.There has never been a great national teamor a really great playerfrom North America or from Asia.Second, these players have all had years o
13、f practice in the game.Alfredo Di Stefano was the son of a soccer player, as was Pele.Most players begin playing the game at the age of three or four.Finally, many great players come from the same kind of neighborhooda poor, crowded area where a boys dream is not to be a doctor, lawyer, or businessm
14、an, but to become a rich, famous athlete or entertainer(艺人)For example, Liverpool, which produced the Beatles, had one of the best English soccer teams in recent years.Pele practiced in the street with a “ball” made of rags.And George Best learned the tricks that made him famous by bouncing the ball
15、 off a wall(对着墙壁踢球) in the slums(贫民窟) of Belfast.All great players have a lot in common, but that doesnt explain why they are great.Hundreds of boys played in those Brazilian streets, but only one became Pele.The greatest players are born with some unique quality that sets them apart from all the ot
16、hers.【解题导语】本文主要阐述了影响足球运动员成功的三大因素。1According to the writer, which of the following statements is TRUE?ASoccer is popular all over the world, but truly great players are few.BMillions of people all over the world are playing soccer, but only seven countries have ever had famous stars.CSoccer is played
17、 by millions of people all over the world, but only seven countries from South America and Western Europe have ever had great national teams.DSoccer is one of the most popular games all over the world, but it seems the least popular in North America and Asia.A解析:细节理解题。根据文章第一段首句“Soccer is played by m
18、illions of people all over the world, but there have only been few players who were truly great.”可知答案为A。2The Brazilian streets are mentioned to show that _Afamous soccer players live in slum areasBpeople in poor areas are born with some unique qualityCchildren in poor areas start playing football at
19、 the age of three or fourDa great soccer player may be born in a slum areaD解析:推理判断题。根据文章第二段“many great players come from the same kind of neighborhooda poor, crowded area where a boys dream is not to be a doctor, lawyer, or businessman, but to become a rich, famous athlete or entertainer (艺人)”可知答案为D
20、。3In the last paragraph the statement“.but only one became Pele.” shows that “_”APele is the greatest soccer playerBthe greatest players are born with some unique qualityCPeles birthplace sets him apart from all the othersDthe success of a soccer player has everything to do with the family backgroun
21、dB解析:细节理解题。根据文章最后一段最后一句“The greatest players are born with some unique quality that sets them apart from all the others.”可知答案为B。4The writer mentions all the factors that may affect a soccer players success EXCEPT _Ahis family backgroundBhis neighborhoodChis practiceDhis characterD解析:细节理解题。根据文章第一段“Se
22、cond, these players have all had years of practice in the game.Alfredo Di Stefano was the son of a soccer player, as was Pele.”和第二段“Finally, many great players come from the same kind of neighborhooda poor, crowded area where a boys dream is not to be a doctor, lawyer, or businessman, but to become
23、a rich, famous athlete or entertainer(艺人)”可知A、B、C均正确,故选D。 完形填空Back in 1959, when I was 13, I attended a school in Brooklyn. Because of the Sabbath on Friday, we had an early_1_from school. Most of the students would go to local parks to play basketball or baseball. I always_2_myself instead in a sma
24、ll public library,_3_for hours before sundown, the beginning of the Sabbath.There was a kind of_4_in that library that led me to worlds that I thought Id never see. I was_5_to the Green Mountain Boys, to Isaac Asimov robots, to the swashbuckling novels of Thomas B. Costain and to a whole host of_6_o
25、f the mind. I found a paradise(乐园) of silence where I could_7_my inner self and find the treasures of other worlds._8_, after watching the current generation of teens_9_in the troubled waters of technology, I had little confidence in the_10_of the book. I felt sure that the physical object would be
26、a thing of the past which the Twitter(推特) world had already_11_, limiting the imagination of this_12_to the few characters that they could_13_in the shortest period.But on a Saturday in August, I was shocked into the_14_that my fears might be unnecessary.Stony Brook University_15_a competition for t
27、eens representing local public libraries. The participation of my granddaughter, Kayla, brought it to my_16_In the Student Activities Center, hundreds of young people came in character costumes,_17_ready to respond to a multitude of questions about books they had read. They had spent the summer in_1
28、8_Imagine, an entire summer reading when they could have lazed with their smartphones and followed the president into the Twitter universe._19_, they followed their imaginations and_20_themselves to the books. Perhaps there is hope for the word.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章讲述了“我”与阅读之间的故事以及“我”对阅读的态度的转变。1A.startB
29、releaseCreplyDwarningB解析:根据上文中的“Because of the Sabbath on Friday”可知,周五是安息日,故此处表示我们放学很早。release“释放”。2A.foundBimaginedCamusedDnoticedA解析:根据上文中的“Most of the students would go to local parks to play basketball or baseball.”并结合语境可知,大多数同学会去当地公园打篮球或棒球,而“我”总是发现(found)自己在一个小公共图书馆里。3A.dreamingBdiscussingCread
30、ingDstrugglingC解析:根据上文中的“in a small public library”可知,“我”在一个小公共图书馆里,故此处为在太阳下山之前阅读(reading)几个小时。4A.bookBquietCguideDlightB解析:根据下文中的“my inner self and find the treasures of other worlds”可知,“我”可以在图书馆里探索内在自我,找到其他世界的珍宝。所以此处表示在这个图书馆里有一种安静(quiet),它能带“我”到“我”认为“我”永远见不到的世界。下文中的“a paradise(乐园) of silence”也是提示。
31、5A.introducedBboundCpersuadedDforcedA解析:根据语境可知,此处为“我”认识了(introduced)很多书中的人物。bind“迫使,约束”;persuade“说服,劝服”;force“逼迫”。6A.fightsBanalysesCimagesDadventuresD解析:根据语境可知,此处指给“我”带来了精神上的冒险(adventures)。fight“打架”;analysis“分析”;image“形象”。7A.loseBexploreCignoreDdesertB解析:根据语境可知,在这片安静的乐园里,“我”可以探索(explore)内在自我,找到其他世界
32、的珍宝。lose“遗失”;ignore“忽视”;desert“抛弃”。8A.HoweverBMoreoverCThereforeDFurthermoreA解析:根据下文的描述可知上下文存在转折关系,故选However“然而”。moreover“此外”;therefore“因此”;furthermore“更有甚者”。9A.ruinedBdrawnCstuckDabusedC解析:根据“the troubled waters of technology”可知,此处表示如今陷入技术混乱的一代青少年。stick“被难住”。ruin“毁坏”;draw“引起”;abuse“滥用”。10A.publicat
33、ionBsurvivalCsubstituteDcontentB解析:根据下文尤其是下文中的“I felt sure that the physical object would be a thing of the past”可知,“我”感觉这个现实存在的物品(书)将会成为过去,故此处为“我”对书的存活(survival)抱有很少的信心。publication“出版”;substitute“代替物”;content“内容”。11A.destroyedBreachedCattractedDovertakenD解析:根据语境可知,此处表示推特世界已经超越了(overtaken)这个现实存在的物品。
34、destroy“摧毁”;reach“到达”;attract“吸引”。12A.librarianBgenerationCuniversityDneighborhoodB解析:根据上文中的“after watching the current generation of teens”可知,此处指把这一代(generation)青少年的想象力限制在少数几个人物身上。librarian“图书馆管理员”;university“大学”;neighborhood“邻居”。13A.consumeBplayCrecognizeDdefeatA解析:此处表示这一代青少年关于这几个人物的想象力可以在最短的时间内消耗
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411731.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022春七年级语文下册 第四单元 16最苦与最乐习题课件 新人教版.pptx
