分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT 3 THE WORLD ONLINE SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:411733
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:15
  • 大小:872.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT THE WORLD ONLINE SECTION 知能演练轻松闯关 WORD
    资源描述:

    1、学生用书P59 品句填词1Its necessary for you to gain a high level _(能力) in English.答案:competence2The girl felt upset when she knew she was _(抛弃) by her parents.答案:abandoned3She made a(n) _(预约) for her son to see the doctor.答案:appointment4Patients are _(分类) into three types.答案:classified5Only when you have got

    2、 _(资格) for a doctor can you prescribe(开药方) for patients.答案:qualification6Do you have _(相关的) experience?答案:relevant7He refused to _(承认) failure.答案:acknowledge8Time factor is what we must first take into _(考虑)答案:consideration 单句改错1You should turn your music down out consideration. _答案:consideration前加o

    3、f2Many people say I will wait for you to change your minds some day. _答案:mindsmind3Lacking of selfconfidence and maturity, many teenagers are left feeling very vulnerable(脆弱的). _答案:去掉of4We knew they would stand to us no matter what wed done._答案:toby5We are sending you some money in acknowledge of yo

    4、ur valuable help. _答案:acknowledgeacknowledgement6It was many years when the full story was made public. _答案:whenbefore7What is reported that two people were injured in the accident. _答案:WhatIt8It is very clear what hes round and tall like a tree. _答案:whatthat9Follow the teachers advice, youll progre

    5、ss very soon. _答案:youll前加and10Study hard, but you will fail in the exam. _答案:butor 完成句子1对不起,让你等了好长时间了。但是汤姆回来还要有段时间。Im sorry youve been waiting so long, but itll still be some time _答案:before Tom gets back2雪人是否存在仍然是个未解之谜。_ whether the Yeti exists or not.答案:It is still a mystery3在考试中他宁可不及格也不会作弊。He wou

    6、ld rather fail than cheat in the exam._答案:He would fail rather than cheat in the exam.; He prefers to fail rather than cheat in the exam.; He prefers failing to cheating in the exam.4填一下这张表,我们看看能为你做些什么。_ and we will see what we can do for you.答案:Fill out this form5想要在火星着陆还需要相当长的一段时间。_ any landing on

    7、 Mars can be attempted.答案:It will be a long time before 课文语篇改错The Internet is the fast growing source of information in the world at present.However, when surf on the Internet, we should keep some things at mind.Before we search, we should choose a search service between search engines and subject d

    8、irectories.Making use of subject directories if we want to find something in specific subject categories.On the other hands, use search engines if we want something that is related to the topic and read the information patient.While we are searching, we should take several things into consideration.

    9、First, check the dates of the websites we find in case they are out of the date.Second, check the source of the information we find.Choose some formal pages rather than person ones.If we are not sure about the information, use the skill called crosschecking.Third,pay attention to the way we type our

    10、 words, that will save us much time.After we get we want, we should always attach a list of the sites we get our information from.Follow these tips, and our time spent doing research on the Internet will be much more rewarding.答案:The Internet is the growing source of information in the world at pres

    11、ent.However, when on the Internet, we should keep some things mind.Before we search, we should choose a search service between search engines and subject directories. use of subject directories if we want to find something in specific subject categories.On the other , use search engines if we want s

    12、omething that is related to the topic and read the information .While we are searching, we should take several things into consideration.First, check the dates of the websites we find in case they are out of date.Second, check the source of the information we find.Choose some formal pages rather tha

    13、n ones.If we are not sure about the information, use the skill called crosschecking.Third, pay attention to the way we type our words, will save us much time.After we get we want, we should always attach a list of the sites we get our information from.Follow these tips, and our time spent doing rese

    14、arch on the Internet will be much more rewarding.A卷 学生用书P129(单独成册) 单句语法填空1We know you are _ (competence) in doing this job.答案:competent2One more minute, _ the patient would have bled to death.答案:and3_ she could move, she heard a loud noise, which grew to a terrible roar.答案:Before4I am sorry. I have

    15、another _ (appoint) this Sunday.答案:appointment5It is required that the books in the library should _(classify) by subject.答案:be classified6Some nursing experience is a necessary _ (qualify) for this job.答案:qualification7What kind of data is most relevant _ the problem?答案:to8They acknowledged _(defea

    16、t) by the team.答案:having been defeated9Some comrades, however, were _(lack) in enthusiasm.答案:lacking10You should take surroundings _ consideration.答案:into 阅读理解AThe Internet has changed our lives, and blogging is an important part of it now. Every person who uses the Internet today knows what a blog

    17、is, but have you ever wondered what exactly does the word “blog” stand for? There have been various full forms that have been suggested for blogs, but the original meaning is said to be “Weblog”When the Internet first began functioning, starting a new webpage was a boring process and took plenty of

    18、time. As time went by this process got easier and shorter, and pretty soon it was just a matter of a click. The history of blogging tells the story of how it has become easier and simpler to start your own webpage, and even your own website. After the term “Weblog” was coined(创造) in 1997 by Jorn Bar

    19、ger, it was regularly used in circles that were familiar with the Internet.In 1999, Peter Merholz, broke down the term “Weblog” into “we blog”This term soon became popular and blog began to be used more as a verb. To blog came to mean to create or edit your web log. By 2003 the Oxford English Dictio

    20、nary had to include it in their new version. Pyra Labs created a software known as Blogger, which was later acquired by Google, and this interface(界面) made it possible for everyone with Internet access to create their own blog. All in all, it stands for the coming of new Internet technology.Today pe

    21、ople are completely familiar and comfortable with the term and what it represents. It is an online journal of sorts that has given millions of people around the globe an opportunity to explore their creative writing abilities. Youre free to write what you please, and it is the choice of the readers

    22、if they read it or ignore it. Blogging is a revolution that has changed the literary habits of the world,and has brought every single person a bit closer.【解题导语】本文是一篇说明文。文章说明了blog的发展历程。1What is the original meaning of the term “blog”?AWeblog.BWebpage. CWe blog. DWebsite.A解析:细节理解题。由文章第一段中的最后一句可知,blog一

    23、词最初的意思是Weblog。所以选A。2It can be inferred from the passage that at the beginning _Ait was easy to create a blogBit was difficult to start a new webpageCblogging was quite popularDthe blog was short and simpleB解析:推理判断题。由文章第二段中的“a boring process and took plenty of time”可以推测出在网络发展起初阶段创建网页不是容易的事情。所以选B。3Wha

    24、t is the right order of the following events?aThe term “Weblog” was coined by Jorn Barger.bGoogle acquired the software known as Blogger.cPeter Merholz, broke down the term “Weblog” into “we blog”. dA software, Blogger, made it possible for everyone to create their own blog.Aa,b,c,dBa,c,b,dCa,d,c,bD

    25、a,c,d,bD解析:细节理解题。根据文章第二、三段的内容可知这些事件发生的先后顺序。所以选D。4This passage mainly tells us _Athe meaning of blogBthe function of blogCthe history of blog Dthe benefits of blogC解析:主旨大意题。本文主要说明了blog的产生和发展历程。所以选C。BHave you ever felt so tired after staying up for a night that even coffee doesnt give you the energy t

    26、hat you need? You may have an energy drink, but the benefits of drinking one are heavily outweighed by the risks.In the past years, more and more studies have found the deadly effects of energy drinks on your bodies. The sugar, caffeine and energy supplements(添加物) in energy drinks make up a deadly m

    27、ixture of ingredients that can affect your heart function and send you to the hospital!A study by the University of Bonn, Germany found that frequent consumption of energy drinks can greatly change the way your heart functions. The study went on to say that consuming energy drinks often causes signi

    28、ficantly increased heart contractions(收缩) in adults, which has the potential of putting you at risk of irregular heartbeats.It is possible that many people are unaware of the alarming side effects of energy drinks because of the way they are labelled. Most energy drinks contain between 80 milligrams

    29、 to over 350 milligrams of caffeine, sugar and energy supplements. When an energy drink is marketed as a diet supplement it may be distributed without a “nutrition facts” label, which would show the harmful supplements that are in the drink. However, even if energy drinks are Food and Drug Administr

    30、ation(FDA) approved, they dont have to show the number of supplements.Energy drinks may be widely available but they arent the healthiest or safest choice for your body. Stay naturally energized, get organized and stay on top of your work so that you dont have to stay up all night to complete assign

    31、ed tasks. If youd like a natural energy boost, you could make time for a short workout, which will give you all of the energy you need!【解题导语】本文是一篇议论文,主要论述了能量饮料带给人们的害处大于益处。5Which of the following is the side effect of the energy drinks?AMaking people thinner.BMaking peoples heart bigger.CMaking peopl

    32、e run a risk of falling ill.DMaking people suffer from heart attacks.C解析:推理判断题。根据第二段第二句“The sugar, caffeine and energy supplements(添加物) in energy drinks make up a deadly mixture of ingredients that can affect your heart function and send you to the hospital!”可知,能量饮料中的糖、咖啡因和能量添加物合起来构成有危害的成分混合物,影响你的心脏

    33、功能且对身体有害,所以能量饮料的副作用是会使人们有生病的风险。6Why are many people unaware of the harmful effects of energy drinks?ABecause the harmful materials are not labelled.BBecause FDA thinks they are healthy drinks.CBecause they dont read the label carefully.DBecause factories of energy drinks lie to drinkers.A解析:细节理解题。根据

    34、第四段第一句“It is possible that many people are unaware of the alarming side effects of energy drinks because of the way they are labelled.”可知,人们没有意识到能量饮料的副作用的原因是有害物质没有被标明。7What is the last paragraph mainly about?AThe effects of energy drinks.BThe benefits of doing exercise.CThe better choice of right dr

    35、inks.DThe way to have enough energy.D解析:段落大意题。根据最后一段最后一句“If youd like a natural energy boost, you could make time for a short workout, which will give you all of the energy you need!”可知,该段主要讲获得足够能量的方法。8What is the main idea of the text?ADont drink energy drinks.BMany people enjoy energy drinks.CThe

    36、materials that energy drinks contain are harmless.DEnergy drinks could send you to hospital.D解析:主旨大意题。根据全文内容,尤其是第一段中的“You may have an energy drink, but the benefits of drinking one are heavily outweighed by the risks.”及最后一段中的“Energy drinks may be widely available but they arent the healthiest or saf

    37、est choice for your body.”可知,本文讲了能量饮料的害处大于益处,且没有完全否定能量饮料,故排除A项,选D项。 语法填空I chose to study abroad because I knew I would be exposed to knowledge that I couldnt gain 1._(sit) inside a classroom.Studying abroad was one of the best 2._ (decision) I had ever made.I chose China, because China is one of the

    38、 early civilizations 3._ a rich history and culture and I thought studying abroad would give me the chance to learn more about the country.As a visiting scholar, my dream of studying abroad in China became a 4._(real)I went to China in the summer of 2017.My time there was an 5._(impress) experience.

    39、Every day was a new adventure.6._ I enjoyed most was that I had culture classes where I could learn about Chinese calligraphy, Beijing opera, Chinese literature, Chinese cooking and much 7._(many) subjects.The mix of learning about the language and culture made each day of class enjoyable.I believe

    40、that the key to a successful study abroad 8._(be)the attitude you carry.Going to China, I had a very positive attitude.I knew there might be problems, 9._ I saw them as opportunities for learning.My time in China has really made me more 10._(cultural) aware of diversity, which adds to my positive at

    41、titude.【解题导语】本文是一篇夹叙夹议文。“我”是一名访问学者,非常渴望去中国学习历史悠久的中国文化, 这一次“我”梦想成真了。1sitting解析:考查非谓语动词。句中主语I和sit之间是逻辑上的主谓关系,空处作伴随状语,故用现在分词。句意:我选择出国留学是因为我知道我将会接触到一些知识,而这些知识是我坐在教室里无法获得的。2decisions解析:考查名词的单复数。decision为可数名词,由该句中的“one of”可知,空处用名词的复数形式。句意:出国留学是我做过的最好的决定之一。3with解析:考查介词。根据该句中的“a rich history and culture”可知,

    42、“我”选择中国,因为中国有着悠久的历史和文化。with表示“有,带有”,符合语境,故空处填with。4reality解析:考查词形转换。根据空前的不定冠词“a”可知,空处用real的名词形式reality。句意:作为一名访问学者,我在中国留学的梦想变成了现实。5impressive解析:考查形容词。根据空前的“an”和空后的名词“experience”可知,空处修饰该名词,应用impress的形容词形式impressive,表示“给人印象深刻的”。6What解析:考查主语从句。句意:我最喜欢的是上文化课,在文化课上我可以学到中国书法、京剧、中国文学、中国烹饪和更多科目。分析该句结构可知,空处引

    43、导主语从句,且作及物动词enjoy的宾语,又根据该句句意可知,应用 what引导该主语从句。7more解析:考查形容词的比较级。根据语境可知,此处表示“更多的”,故用many的比较级more。8is解析:考查时态和主谓一致。该句的主语为the key,为单数形式,故谓语动词用单数;该句陈述的是一般性的情况,应用一般现在时,故空处用is。句意:我认为成功的出国留学的关键在于你的态度。9but/yet解析:考查连词。根据空前的“我知道可能会遇到问题”和空后的“我将它们视为学习的机会”可知,空处前后的内容为转折关系,故用转折连词but或yet。10culturally解析:考查副词。空处修饰形容词a

    44、ware,故用cultural的副词形式culturally。句意:我在中国的日子确实让我更加意识到文化的多样性,这也让我的态度更加积极。B卷 学生用书P131(单独成册) 阅读理解Researchers have created a backpack that has a computer and medicines in it that can help even untrained soldiers save the lives of wounded troops. Wounded soldiers have a better chance of survival if they get

    45、 help soon after being hurt and are quickly taken to a hospital or clinic. But soldiers who do not have medical training may not know how to help their injured friends.Doctors and engineers have developed what they call an “intelligent backpack”. It has a computer and electronic measuring devices. T

    46、he backpack also has robotic instruments and medicines ready to be given to injured troops.About 16 doctors and engineers from the University of Pittsburgh, Carnegie Mellon University and several other places are working on the project. The US. Department of Defense has given money to the project.Ro

    47、n Poropatich leads the project. He is a retired Army surgeon. He says the backpack will help soldiers care for those who are injured. The devices included in the backpack can monitor a persons heart rate and blood pressure. The robotic instruments can even tell whether the soldier has a collapsed lu

    48、ng.The intelligent backpacks computer can compare information gathered about the injured soldier with thousands of similar cases, and quickly tell the best methods to save the soldiers life.Sometimes, it is not always possible to quickly remove the injured soldier from the battlefield. So, Dr. Porop

    49、atich says, the researchers hope to create a backpack that will have devices that can keep a soldier alive for a long time. Dr. Poropatich hopes the backpack and its instruments will be ready for testing on animals in about three years.【解题导语】本文是一篇说明文,介绍了研究者发明的一种“智能背包”,内有电脑、药物等,可以及时救助伤员。1What can we

    50、learn from the first paragraph?ASoldiers should have taken medical training.BMost of the soldiers cant use the backpack correctly.CThe backpack can play a big part in the battlefield.DWars or battles have brought harm to the world.C解析:推理判断题。根据文章第一段中的“Wounded soldiers have a better chance of survival

    51、 if they get help soon after being hurt and are quickly taken to a hospital or clinic.”可以推测出,这种“智能背包”能够在战场上发挥重要作用。2How many kinds of items are mentioned in the backpack?A2.B3.C4.D5.C解析:细节理解题。根据第二段中的“It has a computer and electronic measuring devices. The backpack also has robotic instruments and med

    52、icines ready to be given to injured troops.”可知,“智能背包”里的物品有四种,故选C。3What can we know according to Ron Poropatich?AThe project got support from the whole world.BThe robotic instruments can monitor lungs.CThe injureds heart disease can be cured.DThe devices can adjust soldiers blood pressure.B解析:细节理解题。根

    53、据第四段中的“The robotic instruments can even tell whether the soldier has a collapsed lung.”可知,这种装置可以指出士兵的肺是否萎陷,即这种装置可以监测肺的情况。故选B项。4Which of the following is the best title for the passage?AResearchers and Their Wonderful DiscoveryBMedical Care Tested on the Wounded SoldiersCRobotic Devices Used in the B

    54、attlefieldDEmergency Medical Care in a BackpackD解析:标题归纳题。通读全文可知,本文主要介绍了一种可以及时向伤员提供紧急医疗救助的“智能背包”,故选D。 完形填空One small mistake changed Sonias life. Now she is _1_ and tries not to miss any opportunities that come to her way.One day, Sonia walked _2_ a little boy, who wanted to buy crayons(彩色蜡笔), but he

    55、couldnt _3_ them. He looked sad when he saw the money in Sonias hand. _4_ she didnt realize he was in _5_ of help at all. Sonia ignored him and _6_ on her way home.After reaching home, she told everything to her brother Gur. Gur told Sonia that God had given you a(n) _7_ to help a boy, but you _8_ i

    56、t. Theres a possibility that God was _9_ you; maybe today would have become your big day of your life. Hearing Gurs words, Sonia _10_ back to the shop to find the boy but time never _11_ for anyone. Sonia got disappointed and returned home, continuously _12_ at herself. Why didnt it come into her mi

    57、nd what Gur had _13_? “Chances are everywhere, and all you need to do is _14_ them because they dont always show up,” said Gur. Now what Sonia has missed is a chance that she can only _15_On that day Sonia learnt the biggest _16_ in her life. Actually not only Sonia, but many of us ignore the chance

    58、 of helping in _17_ ways because we always run after bigger ones. However, big opportunities do come but not every day. Therefore, _18_ small ones so that you cant miss big ones. Sonia also _19_ to wait for big opportunities, but now she knows that with small opportunities she can make big _20_ in h

    59、er life.【解题导语】本文是一篇记叙文,讲述了主人公Sonia在错失一次帮助他人的机会后,受到哥哥启发,从而意识到要不断练习抓住小的机会帮助别人来改变自己的生活的故事。这也告诉我们,行善无论大小,有机会就要及时抓住。1A.attentiveBoptimisticCenthusiasticDfortunateA解析:根据空后的“and tries not to miss any opportunities that come to her way”可知,Sonia现在很专注,尽力不去错过任何她遇到的机会。attentive“专心的”;optimistic“乐观的”;enthusiastic

    60、“热情的”;fortunate“幸运的”。2A.throughBbyCoverDupB解析:根据语境可知,此处表示Sonia从一位小男孩身旁走过。by“经过”。3A.arrangeBaffordCofferDgainB解析:根据“who wanted to buy crayons(彩色蜡笔)”及下文可知,小男孩想买彩色蜡笔,但是买不起。arrange“安排”;afford“买得起”;offer“主动提供”;gain“获得,得到”。4A.ThusBBesidesCButDAndC解析:根据上下文可知,空处表示转折。此处表示小男孩需要帮助,但是Sonia并未意识到,故But符合语境。5A.favo

    61、rBhonorCneedDsearchC解析:参见上题解析。in favor of“支持”;in honor of“为了纪念”;in need of“需要”;in search of“寻找”。6A.remainedBhurriedChesitatedDcontinuedD解析:Sonia没有理睬小男孩,继续走自己的路。continue“继续”符合语境。remain“仍然是”;hurry“赶快”;hesitate“犹豫”。7A.directionBdutyCurgeDopportunityD解析:根据文意可知,此处指上帝给了你一个机会去帮助小男孩,但是你却错过了。direction“方向”;du

    62、ty“责任”;urge“强烈的欲望”;opportunity“机会”。8A.doubtedBmissedCpassedDmistookB解析:参见上题解析。9A.punishingBsavingCtestingDrefusingC解析:上帝可能在(通过这个机会)测试你。test“测验,考查”符合语境。10A.steppedBmovedCjumpedDrushedD解析:Sonia听到哥哥的话后有所意识,故应用“跑回去”来突出她此时急于弥补错过机会的心情。step“踩,迈步”;move“移动”;jump“跳跃”;rush“急速移动”。11A.longsBanswersCallowsDwaitsD

    63、解析:根据“to find the boy”及“Sonia got disappointed”可知,Sonia没有找到小男孩,因此此处表示时间不等(waits)人。下文中的“wait for big opportunities”也是提示。long“渴望”;answer“回答”;allow“允许”。12A.angryBhardCsurprisedDcrazyA解析:由上文可知,Sonia第一次忽略了小男孩而没有帮他,再次回去也没有找到他,所以生自己的气。be angry at sb.“生某人的气”。13A.consideredBorderedCrealizedDlearntC解析:为什么她没有想

    64、到Gur所意识到的事呢?此处指Sonia的自责和后悔。realize“意识到”。14A.strikeBgrabCenjoyDfindB解析:机会随处都有,但你要抓住(grab)机会。15A.regretBupsetCexperienceDforgetA解析:现在Sonia所错过的是一个她只能后悔的(帮助别人的)机会。故用regret“懊悔”。16A.problemBchanceCwisdomDlessonD解析:那天她学到她生命中最大的一个教训(lesson)。17A.preciousBsmallCeasyDefficientB解析:实际上,不仅Sonia,我们很多人都会忽视从小的方面去帮助别

    65、人,因为我们总是追求更大的方面的机会。18A.addBsupplyCobserveDpracticeD解析:练习小的机会,这样你就不会错过大的机会了。practice“练习”符合语境。add“增加”;supply“提供”;observe“观察,庆祝,遵守”。19A.wantedBwishedCusedDaccustomedC解析:Sonia过去也常常等待大的机会,但是现在她知道了小的机会也能使她的生活有大的变化。此处表示过去和现在的对比,故选C项。20A.senseBchangesCfortuneDdealsB解析:参见上题解析。sense“意义”;change“改变”;fortune“机会,

    66、运气”;deal“协议”。 短文改错It was my birthday and I was looking forward to see my friends.We were meeting at my favorite Italian restaurant.I was exciting and got to a restaurant at exactly 7 oclock.I looked around for a familiar face but failed.I decided not to wait for him patiently.The restaurant quickly

    67、filled up with customer, but none of them were my friends.I called Lily, but she didnt answer.I felt lonely and sadly.My friends had forgotten my birthday.I went home, opened the door and walk into the dark house.Suddenly the lights went off and my friends jumped up and shouted “Surprise!” They hadn

    68、t forgotten, it was the best birthday ever.答案:It was my birthday and I was looking forward to my friends.We were meeting at my favorite Italian restaurant.I was and got to restaurant at exactly 7 oclock. I looked around for a familiar face but failed.I decided to wait for patiently.The restaurant qu

    69、ickly filled up with , but none of them were my friends.I called Lily, but she didnt answer.I felt lonely and .My friends had forgotten my birthday.I went home, opened the door and into the dark house.Suddenly the lights went and my friends jumped up and shouted “Surprise!” They hadnt forgotten, it was the best birthday ever.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT 3 THE WORLD ONLINE SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411733.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1