2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步阅读强化训练(六) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步阅读强化训练六 WORD版含解析 2019 2020 学年 译林版 英语 选修 素养 同步 阅读 强化 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、阅读强化训练(六)(建议用时:25分钟) 阅读理解Robert Frost, popular for his rural life poetry, was born in San Francisco, California on March 26, 1874.Frost published several poems in his high school magazine, and he sold his first poem called My Butterfly:An Elegy for D|S15 in 1894. It was published in the New York Ind
2、ependent edition on November 8,1894. He then went on a journey to Virginia. He studied at Harvard University for two years. Although he was a very good student at Harvard, he left it to support his family.Just before dying, his grandfather bought a farm for him and his wife. Frost worked on the farm
3、 for nine years, writing early in the mornings. During this time, Frost had written several poems which became popular later on. Eventually, his farming failed, which drove Frost back to the education field from which he had started. From 1906 to 1911, he served as an English teacher at New Hampshir
4、es Pinkerton Academy and afterwards at the New Hampshire Normal School in Plymouth, New Hampshire.In 1912, Frost with his family moved to Great Britain, and lived at first in Glasgow. Later, he settled in Beaconsfield outside London. His first poetry book titled A Boys Will was published the very ne
5、xt year. In England, Frost became friends with some important people like Edward Thomas, a member of the group known as the Dymock Poets, TE. Hulme, and Ezra Pound. Being surrounded by these friends, Frost published some great works in England. In 1915, after World War started, he returned to Americ
6、a and bought a farm in Franconia, New Hampshire. There he built a career in writing, teaching and lecturing. This family habitat served as his summer home until 1938. The house is now kept as the Frost Place, a museum and poetry conference site.【解题导语】本文是一篇记叙文。Robert Frost是美国一位著名的乡村诗人,他的诗作从农村生活中汲取题材。
7、文章介绍了他的主要生活经历。1Why did Frost leave Harvard University?AHis family was in need of money.BHis family asked him to do so.CHe had to work on the farm.DHe had graduated from it.A解析:细节理解题。根据第二段中的Although he was a very good student at Harvard, he left it to support his family.可知,他家需要钱。2What did Frost do wh
8、ile living on the farm bought by his grandfather?AHe wrote poems there all day.BHe published his first poetry book.CHe wrote several successful poems.DHe worked as a parttime English teacher.C解析:细节理解题。根据第三段中的During this time, Frost had written several poems which became popular later on.可知,他写了几首很成功的
9、诗。3While in England, Robert Frost_Abuilt his career in writingBlearnt how to write poems from othersCwas actively influenced by some peopleDbecame a member of the Dymock PoetsC解析:推理判断题。根据第四段中的Being surrounded by these friends, Frost published some great works in England.可知,Frost受到一些朋友的积极影响。4What can
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411809.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
【医学考试】初级护师相关专业知识-32.pdf
