2020-2021学年人教版英语必修4课时作业:UNIT 3 LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语必修4课时作业:UNIT LEARNING ABOUT LANGUAGE USING WORD版含解析 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.阅读理解For some people, music is no fun at all. About 4% of the population is what scientists call “amusic”. People who are amusics are born without the ability to enjoy musical notes. Amusic people often cannot tell the differences between two songs.As a result, songs sound like noise
2、 to an amusic. Many amusics compare the sound of music to pieces of metal hitting each other. Life can be hard for amusics. In fact, most people cannot understand what it feels like to be amusic. Just going to a restaurant or a shopping centre can be uncomfortable or even painful. That is why many a
3、musics have to stay away from places where there is music. However, this can result in social loneliness. “I used to hate parties,” says Margaret, a seventyyearold woman who only recently discovered that she was an amusic. By studying people like Margaret, scientists are finally learning how to iden
4、tify (辨别) this unusual condition.Scientists say that the brains of amusics are different from those of people who can enjoy music. The difference is complex (复杂的), and it is not connected with poor hearing. Amusics can understand other nonmusical sounds well. They also have no problems understanding
5、 common speech. Scientists compare amusics to people who just cant see certain colours.Many amusics are happy when their condition is finally diagnosed (诊断). For years, Margaret felt embarrassed about her music problem. Now she knows that she is not alone. That makes it easier for her to explain. “W
6、hen people invite me to a concert, I just say No, thanks. Im an amusic.” says Margaret. “I just wish I had learned to say that when I was seventeen and not seventy.”本文是一篇说明文。文章讲述的是世界上有一些天生不喜欢听音乐的人,他们被称为amusic,这些人在听力上没有任何问题,只是不喜欢听音乐,也无法欣赏音乐。很多人在之前都因此而苦恼,现在有了科学的解释,他们可以摆脱那种尴尬、不自在的处境了。1Amusics are the p
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-412104.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
