分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型2020-2021学年人教版英语选修8习题:模块综合测评 WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:412196
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOCX
  • 页数:16
  • 大小:97.95KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年人教版英语选修8习题:模块综合测评 WORD版含解析 2020 2021 学年 人教版 英语 选修 习题 模块 综合 测评 WORD 解析
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家模块综合测评(总分:150分时间:120分钟)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:Hello,Mr Black.This is Betty Smith.May I speak to my husband?M:John is in the lab now,Betty.And then hes going to eat lunch

    2、.Ill tell him to call you at home.1.Where is John?A.In the lab.B.In the restaurant.C.At home.答案AW:Why have you got your sunglasses on? Its not that sunny outside.M:I know,its quite cool today,but Ive got a terrible headache and my eyes hurt in the light.2.Why is the man wearing his sunglasses? A.Its

    3、 sunny outside.B.He looks cool with them on.C.His eyes hurt in the light.答案CW:How can you explain your being late this time?M:Am I late? There is no one else here except us two.Im the second to arrive!W:Second to arrive? Everyone has left.Im here waiting for you! You often keep people waiting.Come o

    4、n!3.What do we know about the boy?A.He is often late.B.He is the second to arrive.C.This is the first time he arrives late.答案AW:Youd better take Physics this semester instead of putting it off.M:Why? Is it a required course?W:Yes,and you can only take it this fall.Its not being offered in spring.So

    5、if you take it now,youll graduate next June;otherwise,youll have to wait another semester.4.What semester is it now?A.The spring semester.B.The summer semester.C.The fall semester.答案CW:I cant believe what you said.Getting up at 5:00 in the morning just doesnt seem human!M:I know that youll like it o

    6、nce you get accustomed to it.I used to feel the same way myself.But its really exciting to be the first one out on the water and to watch the day begin.W:I think Id rather let the ducks have that honor!5.What are the two speakers mainly talking about? A.Human rights.B.Ducks on the water.C.Getting up

    7、 early in the morning.答案C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。M:Nice weather,honey! W:The days are getting longer! M:May and Daniel often like this kind of weather.W:Yeah,they ca

    8、n enjoy themselves in the day time and it is not so hot.M:Honey,how about taking them to the beach this weekend? W:Thats great! M:Since last time weve climbed the mountain,we havent gone out for a long time.W:And this kind of weather is rare for the season either.M:Yes,I remember last year this time

    9、,the weather was so hot.W:So we must seize this chance to go to the beach.M:Daniel loves the beach very much! W:He will enjoy himself this weekend.6.What is the relationship between the two speakers?A.Boss and clerk.B.Wife and husband.C.Mother and son.答案B7.How was the weather this time last year?A.V

    10、ery hot.B.Cool.C.Rainy.答案A听第7段材料,回答第8、9题。M:Excuse me,may I ask you some questions?W:Sure,Sir.M:Do you know when the accident happened?W:You know the street is very long.It was about 8:30 when I turned into the street and followed the black car.About 10 minutes later,I had to stop my car because of t

    11、he accident.M:Whats the cause?W:When I was driving my car along the road,I saw a black dog crossing the road.Unluckily,a white car was driving fast towards the dog in the other direction.So the two cars crashed in order to escape running over the dog.M:And then?W:After that,I called the hospital imm

    12、ediately.About five minutes later an ambulance came and took the injured driver away,the one driving the black car.M:OK.Thank you.8.What caused the accident?A.A black dog.B.A black car.C.A white car.答案A9.When did the ambulance come?A.At about 8:30.B.At about 8:45.C.At about 9:00.答案B听第8段材料,回答第1012题。M

    13、:Tell me about yourself.W:Im a mother of two and I have been trained in nursing.M:Do you have any experience in this type of work?W:Yes.I worked as a home health assistant for six months.M:Why did you leave your last job?W:I was laid off because it was not a permanent(永久的,持久的) job.M:What are your fu

    14、ture career plans?W:I would like to become a nurse assistant.M:Do you want full-time or part-time work?W:I would prefer full-time,but I can work part-time if that is available.M:What are your strengths?W:Im honest and I work hard.On my last job,I only missed one day of work.M:What salary do you expe

    15、ct?W:A wage suitable to the position with the opportunity to advance.10.Why did the woman leave her last job?A.She didnt like the job.B.She was fired.C.She quit the job.答案B11.What can we learn about the woman?A.She has two children.B.She would prefer part-time work.C.She worked as a nurse for six mo

    16、nths.答案A12.What is the womans strength according to herself?A.Honest and hard-working.B.Modest and hard-working.C.Honest and careful.答案A听第9段材料,回答第1316题。W:Hi,come in.Can I take your coat? M:Sure,thanks.I brought you a bottle of wine as well.W:Youre the first guest to arrive.Ill just put your coat awa

    17、y and then Ill get you something to drink.M:Should I take my shoes off? W:Whatever you prefer.M:This is a very nice place.How long have you been living here now? W:Just over three weeks.Would you like a drink? M:Sure,what do you have? W:Ive got white wine,red wine,lemonade,orange juice,and sprite.M:

    18、Ill have a glass of red wine please.W:One glass of red wine coming up! M:So how many people are coming for the dinner tonight? W:Theres just going to be six of us tonight.M:Oh,I thought there were going to be eight.Who isnt coming? W:Marcia and Paul called to cancel at the last moment.Paul was runni

    19、ng late and Marcia wasnt feeling well.M:Thats too bad.Theyre such good companies.W:I think theres someone at the door.Excuse me while I go and get that.13.When did the woman start to live here?A.Last year.B.Three years ago.C.More than three weeks ago.答案C14.How many kinds of drinks does the woman hav

    20、e?A.Five.B.Four.C.Three.答案A15.How many guests have been invited for the dinner?A.Six.B.Seven.C.Eight.答案B16.Who was not well at the last moment?A.Marcia.B.Paul.C.The woman.答案A听第10段材料,回答第1720题。Young people and older people do not always agree.They sometimes have different ideas about living,working an

    21、d playing.But in one special program in New York State,adults and teenagers live together in a friendly way.Each summer 200 teenagers and 50 adults live together for eight weeks as members of a special work group.Everyone works several hours each day.They do so not just to keep busy but to find mean

    22、ing and fun in work.Some teenagers work in the forests or on the farms near the village.Some learn to make things like tables and chairs and to build houses.The adults teach them these skills.There are several free hours each day.Weekends are free,too.During the free hours some of the teenagers lear

    23、n photo-taking or drawing.Others sit around and talk or sing.Each teenager chooses his own way to pass his free time.When people live together,they should have rules.In this program the teenagers and the adults make the rules together.If someone breaks a rule,the problem goes before the whole group.

    24、They talk about it and ask,“Why did it happen? What should we do about it?”One of the teenagers has said something about it,“You have to stop thinking only about yourself.You learn how to think about the group.”17.What can we learn about the adults and the teenagers in the special program?A.They are

    25、 friendly to each other.B.They teach each other new ways of building houses.C.They spend eight weeks together,working as farmers.答案A18.What is the main purpose to work several hours every day for the members?A.To lead a busy life.B.To get used to the life on the farms.C.To find useful things and ple

    26、asure in work.答案C19.What is true about the rules of living together?A.The teenagers dont have to obey the rules.B.The members have to obey the rules the adults make.C.The members should not break the rules they make together.答案C20.What is the passage mainly about?A.Life in New York State.B.The Rules

    27、 of Living Together.C.Free Hours in the Special Work Group.答案B第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AALanguageProgrammeforTeenagersWelcome to Teenagers Abroad!We invite you to join us on an amazing journey of language learning.OurCoursesRegardless of your choice o

    28、f course,youll develop your language ability both quickly and effectively.Our Standard Course guarantees a significant increase in your confidence in a foreign language,with focused teaching in all 4 skill areasspeaking,listening,reading and writing.Our Intensive Course builds on our Standard Course

    29、,with 10 additional lessons per week,guaranteeing the fastest possible language learning(see table below).CourseTypeDaysNumberofLessonsCourseTimetableStandard CourseMon-Fri20 lessons9:00-12:30Intensive CourseMon-Fri20 lessons9:00-12:3010 lessons13:00-14:30EvaluationStudents are placed into classes a

    30、ccording to their current language skills.The majority of them take an online language test before starting their programme.However,if this is not available,students sit the exam on the first Monday of their course.Learning materials are provided to students throughout their course,and there will ne

    31、ver be more than 15 participants in each class.ArrivalsandTransferOur programme offers the full packagestudents are taken good care of from the start through to the very end.They are collected from the airport upon arrival and brought to their accommodation in comfort.We require the students full fl

    32、ight details at least 4 weeks in advance.Meals/Allergies(过敏)/SpecialDietaryRequirementsStudents are provided with breakfast,dinner and either a cooked or packed lunch(which consists of a sandwich,a drink and a dessert).Snacks outside of mealtimes may be purchased by the student individually.We ask t

    33、hat you let us know of any allergies or dietary requirements as well as information about any medicines you take.Depending on the type of allergies and/or dietary requirements,an extra charge may be made for providing special food.21.How does Intensive Course differ from Standard Course?A.It is less

    34、 effective.B.It focuses on speaking.C.It includes extra lessons.D.It gives you confidence.答案C解析细节理解题。由“OurCourses”部分中“OurIntensiveCoursebuildsonourStandardCourse,with10additionallessonsperweek.”可知,强化课程比标准课程每周多10节课。故选C项。22.When can a student attend Standard Course?A.13:00-14:30 Monday.B.9:00-12:30 Tu

    35、esday.C.13:00-14:30 Friday.D.9:00-12:30 Saturday.答案B解析细节理解题。由“OurCourses”部分的表格可以看出,标准课程的时间是周一至周五的9:0012:30。故选B项。23.Beforestartingtheirprogramme,studentsareexpectedto.A.takealanguagetestB.haveanonlineinterviewC.preparelearningmaterialsD.reporttheirlanguagelevels答案A解析细节理解题。由“Evaluation”部分第一段第二句可知,学生在开

    36、始这个项目前,要参加一次网络语言测试。故选A项。24.With the full package,the programme organiser is supposed to .A.inform students of their full flight detailsB.look after students throughout the programmeC.offer students free sightseeing tripsD.collect students luggage in advance答案B解析推理判断题。由“ArrivalsandTransfer”部分第一句可推知,项

    37、目组织者自始至终都会照顾参加的学生们。故选B项。BDecember 15,2014Dear Alfred,I want to tell you how important your help is to my life.Growing up,I had people telling me I was too slow,though,with an IQ of 150+ at 17,Im anything but stupid.The fact was that I was found to have ADHD(注意力缺陷多动障碍).Anxious all the time,I was unab

    38、le to keep focused for more than an hour at a time.However,when something did interest me,I could become absorbed.In high school,I became curious about the computer,and built my first website.Moreover,I completed the senior course of Computer Basics,plus five relevant pre-college courses.While I was

    39、 exploring my curiosity,my disease got worse.I wanted to go to college after high school,but couldnt.So,I was killing my time at home until June 2012 when I discovered the online computer courses of your training center.Since then,I have taken courses like Data Science and Advanced Mathematics.Curre

    40、ntly,Im learning your Probability course.I have hundreds of printer paper,covered in self-written notes from your videos.This has given me a purpose.Last year,I spent all my time looking for a job where,without dealing with the public,I could work alone,but still have a team to talk to.Luckily,I dis

    41、covered the jobData Analystthis month and have been going full steam ahead.I want to prove that I can teach myself a respectful profession,without going to college,and be just as good as,if not better than,my competitors.Thank you.Youve given me hope that I can follow my heart.For the first time,I f

    42、eel good about myself because Im doing something,not because someone told me I was doing good.I feel whole.This is why youre saving my life.Yours,Tanis25.Why didnt Tanis go to college after high school?A.She had learned enough about computer science.B.She had more difficulty keeping focused.C.She pr

    43、eferred taking online courses.D.She was too slow to learn.答案B解析细节理解题。根据第四段第一句中的“mydiseasegotworse”及第二段第二句可知,作者因为注意力更加难以集中,所以未上大学。26.As for the working environment,Tanis prefers .A.working by herselfB.dealing with the publicC.competing against othersD.staying with ADHD students答案A解析细节理解题。根据第六段第一句中的“I

    44、couldworkalone.”可知,A项正确。27.Tanis wrote this letter in order to .A.explain why she was interested in the computerB.share the ideas she had for her profession C.show how grateful she was to the centerD.describe the courses she had taken so far答案C解析主旨大意题。第一段作者开篇点题,表明自己的写信意图,感谢对方的帮助。最后两段作者再次表明自己的写信意图,正是

    45、由于对方的帮助,作者才得以顺从自己的内心,做自己喜欢做的事,并且找到了一份理想的工作。故选C项。CDisney movies are fun.But have you ever thought that each movie offers great life lessons about things like patience,willpower,kindness and tolerance?To prove it,we have listed great quotes(引语) for kids from famous Disney characters:Its good to laugh

    46、at yourself when you make a mistake,which can help you feel more relieved.Next time you make a mistake,dont worry,just do what Mickey Mouse does:“Tolaughatyourselfistoloveyourself.”Mickey MouseEveryone experiences adversity,the trouble you might face in your life.Never allow yourself to become upset

    47、 by adversity.It is a time for growth,and shaping who you are.“Theflowerbloominginadversityisthemostrareandbeautifulofall.”The Emperor,MulanThe phrase,“Walkinsomeoneelsesshoes,”Pocahontas,means trying to see things from someone elses point of view,feeling how they feel,and understanding the struggle

    48、s they face.This is what is known as empathy(同情) and having more of it would reduce things like bullying(欺凌),war and prejudice.Then the world would be a better place.Have you noticed people put value on things because of their look?Sometimes,we might ignore a book because we dislike the cover,or not

    49、 buy a toy because we dont like the box it comes in.Though the inside might be something amazing,we pass it by because the outside wasnt what we were looking for.Often we judge people this way too.This is unfortunate because we could be missing out on a great friendship.Heres what the movie Aladdin

    50、says about this:“Donotbefooledbyitscommonappearance.Actually,itistheinsidethatcounts.”28.Why is it good to laugh at yourself when making mistakes?A.Because it can cover your anxiety.B.Because it is beneficial to your health.C.Because it can help correct your mistake.D.Because it can help others bett

    51、er understand you.答案B解析细节理解题。根据第三段的whichcanhelpyoufeelmorerelieved可知,自嘲让你放松,对健康有利。29.Whose quote means great social benefit?A.Mulans.B.Aladdins.C.Pocahontass.D.Mickey Mouses.答案C解析推理判断题。对比文中四个迪士尼角色说的话的内容,及第五段的“Thisiswhatisknownasempathy.”可知Pocahontas所说的empathy具有极大的社会益处。30.Who is the passage intended

    52、to be written for?A.Children.B.Parents.C.Teachers.D.Audiences.答案A解析细节理解题。根据第二段的“Toproveit,wehavelistedgreatquotesforkidsfromfamousDisneycharacters”可知这篇文章是为孩子写的。31.What is the passage mainly about?A.The meaning of watching Disney movies.B.The plots and characters of Disney movies.C.Some famous and in

    53、teresting Disney movies.D.Life lessons and quotes from Disney characters.答案D解析主旨大意题。全文围绕几个迪士尼电影里的角色们所说的话里隐含的人生道理展开论述。DHollywoods theory that machines with evil(邪恶的) minds will drive armies of killer robots is just silly.The real problem relates to the possibility that artificial intelligence(AI) may

    54、 become extremely good at achieving something other than what we really want.In 1960 a well-known mathematician Norbert Wiener,who founded the field of cybernetics(控制论),put it this way:“If we use,to achieve our purposes,a mechanical agency with whose operation we cannot effectively interfere(干预),we

    55、had better be quite sure that the purpose put into the machine is the purpose which we really desire.”A machine with a specific purpose has another quality,one that we usually associate with living things:a wish to preserve its own existence.For the machine,this quality is not in-born,nor is it some

    56、thing introduced by humans;it is a logical consequence of the simple fact that the machine cannot achieve its original purpose if it is dead.So if we send out a robot with the single instruction of fetching coffee,it will have a strong desire to secure success by disabling its own off switch or even

    57、 killing anyone who might interfere with its task.If we are not careful,then,we could face a kind of global chess match against very determined,super intelligent machines whose objectives conflict with our own,with the real world as the chessboard.The possibility of entering into and losing such a m

    58、atch should concentrate the minds of computer scientists.Some researchers argue that we can seal the machines inside a kind of firewall,using them to answer difficult questions but never allowing them to affect the real world.Unfortunately,that plan seems unlikely to work:we have yet to invent a fir

    59、ewall that is secure against ordinary humans,let alone super intelligent machines.Solving the safety problem well enough to move forward in AI seems to be possible but not easy.There are probably decades in which to plan for the arrival of super intelligent machines.But the problem should not be dis

    60、missed out of hand,as it has been by some AI researchers.Some argue that humans and machines can coexist as long as they work in teamsyet that is not possible unless machines share the goals of humans.Others say we can just “switch them off” as if super intelligent machines are too stupid to think o

    61、f that possibility.Still others think that super intelligent AI will never happen.On September 11,1933,famous physicist Ernest Rutherford stated,with confidence,“Anyone who expects a source of power in the transformation of these atoms is talking moonshine.” However,on September 12,1933,physicist Le

    62、o Szilard invented the neutron-induced(中子诱导) nuclear chain reaction.32.Paragraph 1 mainly tells us that artificial intelligence may .A.run out of human controlB.satisfy humans real desiresC.command armies of killer robotsD.work faster than a mathematician答案A解析推理判断题。根据第一段内容,尤其是第二句可推断出,人工智能产品的发展很可能将会超

    63、出人类的控制范围。33.Machines with specific purposes are associated with living things partly because they might be able to .A.prevent themselves from being destroyedB achieve their original goals independentlyC.do anything successfully with given ordersD.beat humans in international chess matches答案A解析细节理解题。

    64、根据第二段第一句可知,有特殊用途的机器和生物一样,也会防止自身遭到毁灭。34.According to some researchers,we can use firewalls to .A.help super intelligent machines work betterB.be secure against evil human beingsC.keep machines from being harmedD.avoid robots affecting the world答案D解析细节理解题。根据第三段第二句可知,一些研究人员认为,我们可以使用防火墙把机器人封闭起来,避免它们影响我们

    65、生活的现实世界。35.Whatdoestheauthorthinkofthesafetyproblemofsuperintelligentmachines?A.ItwilldisappearwiththedevelopmentofAI.B.Itwillgetworsewithhumaninterference.C.Itwillbesolvedbutwithdifficulty.D.Itwillstayforadecade.答案C解析细节理解题。根据最后一段第一句可知作者认为,超智能机器的安全问题不是不可以解决,但解决难度很大。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选

    66、项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。HowtoDevelopIndividuality(个性)inKidsKnowing how to help kids develop individuality helps them to have healthy self pride.Every child is an individual with his own personality,interests,preferences,and approaches to situations.36 Protect your childs sense of self by providi

    67、ng an environment and activities that develop his individuality.Create a low-stress environment to help your child feel confident about his individuality.37 While keeping to a schedule and being organized is important at times,it is also necessary to give your child room to discover his interests an

    68、d talents.Allow your child to express himself without limiting interests and activities by gender(性别).38 For example,if your son tells you that he wants to learn how to cook or sew,encourage him to do so and point out men who are successful in these careers or hobbies.Encourage your child to create

    69、his own play and let him daydream and think without filling up his time with toys,electronics and screens.39 Instead of buying him a costume(服装) for a play,let him come up with ideas of his own to create them from things around the house.Introduce your child to music,stories,clothing and foods from

    70、a wide range of cultures.40 Limit how much canned pop culture he gets from the TV and the Internet.A.Give your child positive models in your family and community.B.Take him to culture shows to show him the diversity of cultures.C.Teach your child about women who have succeeded as pilots or engineers

    71、.D.Listen to your childs comments about gender-related activities without laughing at him.E.You can do this by limiting planned activities and being open to what your child enjoys.F.Dont worry that your child will be bored if you dont fill every moment with activities and toys.G.However,external(外部的

    72、) demands on your child can cause him to trade his individuality for what others want him to be.答案3640 GEDFB第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。A few weeks ago I was at the corner store,and there stood an old lady in front of me in line.She seemed

    73、 very 41 when the cashier asked her to pay $38.00.She had about $5.00 in her wallet,and she began to 42.The cashier became very 43,telling her that she cannot buy these 44 because she didnt have enough money.So,I told the cashier not to 45 it,and that I would 46 the difference.The cashier gave me a

    74、funny look,47 I really felt for this woman.Anyway,I paid for my groceries and 48 the store.When I got outside,I saw the lady standing there.I asked her what was 49.She said that she could not remember where she lived,and she began to cry again.I named off a few 50 around the area but she had no clue

    75、(线索).Just then,a car 51 and a woman jumped out of the car.It was this ladys daughter.I 52that her mother couldnt find her way home.The daughter told me that she had Alzheimers disease(阿尔茨海默病) and that she had been 53 off a lot lately.Then the daughter 54 that her mother had 3 bags of groceries and w

    76、ondered 55 she got the money to pay for them.I was not 56 if I should tell her that I paid for them,but I did.The daughter wanted to pay me back,but I 57.The daughter said “Thank you” and I said “Good bye”.I felt so58 and happy right through the day,because making others feel 59makes me feel good.I

    77、know that if this60 happened again,I would do the same thing.41.A.excitedB.puzzledC.disappointedD.convinced答案B解析这位老人是“阿尔茨海默病”患者,所以当收银员让她付款时她“好像很困惑”(puzzled),下文说她只有5美元。42.A.cryB.bargainC.argueD.withdraw答案A解析老人是阿尔茨海默病患者,由此可推测,在此时“她开始哭了”比较合乎情理。下文也提到当不知道回家时也开始哭泣。bargain“讨价还价”;argue“争论”;withdraw“(从银行)取(钱

    78、);拿走”。43.A.unfairB.uncomfortableC.impatientD.impossible 答案C解析由后面的“tellingherthatshecannotbuy.”可知,此时的收银员“不耐烦”了。44.A.dietsB.programmesC.detailsD.items答案D解析收银员很不耐烦,告诉她说她不能买这些物品(items)。items“物品;项目”;detail“细节;详情”;diet“饮食;膳食”;programme“节目”。45.A.ask forB.worry aboutC.chargeD.order答案B解析从下文看,作者把老人的剩余款给付了,因此此

    79、处应为“我告诉收银员不要担心”。worryabout“担心”;符合语境。46.A.makeB.judgeC.payD.measure答案C解析我告诉收银员不必担心,我会支付差额的(也就是替老人付了33美元)。difference“不同;差异”;由上下文可知,在此它的意思为“差额”,“差数”;paythedifference“支付差额”。47.A.soB.andC.therefore D.but答案D解析收银员用古怪的表情看着我,但是我真的很同情这位老人。前后部分为转折关系,故选择并列连词but。feelfor为短语,意为“同情(某人)”。48.A.enteredB.searchedC.left

    80、D.closed答案C解析从下文“WhenIgotoutside.”可知,此处为“我付了款,就离开了商店”。49.A.wrongB.matterC.happenedD.problem答案A解析在商店外又见到了这位老人,于是“我问她怎么了?”下文她不记得自己住在哪里可知,现在老人又遇到麻烦了。Whatwaswrong?“怎么了?”在此作宾语。50.A.goodsB.streetsC.suggestionsD.solutions答案B解析此处谈论的是老人的住址,而四个选项中只有streets符合语境。51.A.drove outB.pulled downC.drove offD.pulled up

    81、答案D解析从后面的“andawomanjumpedoutofthecar”可知,这辆车是“停下了”。driveout“驱赶;外出”;pulldown“摧毁;推翻”;driveoff“赶走;击退”;pullup“(车)停下”。52.A.respondedB.explainedC.describedD.recommended答案B解析我向她解释说她妈妈找不到回家的路了。看到老人的女儿到来,我走上前去“解释”符合语境。53.A.travellingB.racingC.wanderingD.wondering答案C解析wanderoff“离群走散;漫游”;符合老人的实际。54.A.watchedB.n

    82、oticedC.collectedD.returned答案B解析这时老人的女儿注意到了妈妈的那三袋食物。这是女儿无意中看到的,故用notice。55.A.whyB.whereC.whenD.whether答案B解析女儿看到三袋食物,想知道她从哪里弄到的钱买的。where表示地点,引导宾语从句。56.A.doubtfulB.urgentC.jealousD.sure答案D解析我不确定是不是该告诉她是我替她付的钱。Imnotsureif.是个常见句型,表示“不能确定是否”。57.A.refusedB.appreciatedC.deniedD.ignored答案A解析女儿想把钱还给我,但是我拒绝了(

    83、refuse)。appreciate“欣赏;感激”;deny“否认”;ignore“忽略”。前后为转折关系,故选择but。58.A.anxiousB.pleasedC.interestedD.relaxed答案B解析我感觉那么高兴和快乐,因为让人感觉好就是让我自己感觉好。58和59两题结合起来考虑。59.A.wellB.contentC.goodD.proud答案C解析由后面的“.makesmefeelgood”可知,此处填good。feelgood“感觉好;感觉舒服”。feelwell“感觉好(通常指身体健康方面)”。60.A.situationB.conditionC.surroundin

    84、gD.experience答案A解析如果这种情况再次发生,我还会这样做。此处用虚拟语气表示了作者的愿望。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。If you think you cant do something,then you cant do it 61.(real).Its that simple.And it is the saddest truth in the process of being 62.(success).There are a variety of 63.(hardship) you will

    85、face in your journey to wherever you are going,and there is no way of 64.(avoid) them,which is a natural part in the process.However,the biggest challenge you will likely face is 65.(you).You can accomplish almost anything you can dream of 66. motivation.But you will not accomplish even your most or

    86、dinary goals if you say you cant.You will never know how hard or how easy something really is if you never give it 67. chance.In turn,any chance is bound to 68.(destroy) by a “Cant”.You might not even be aware that you are your own worst enemy,and how much you are limiting yourself simply by saying

    87、that you cant.So reevaluate the things you think you “cant” do and turn them into 69. you can do.Always remember 70.(think) that you CAN do it.答案61.really62.successful63.hardships64.avoiding65.yourself66.with/by67.a68.be destroyed69.what70.to think第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要

    88、求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Yesterday I came across the foreign girl on the street,who looked worried.To understand what the matter was about he

    89、r,I went up to her but we had a talk.At first,she spoke very fast that I couldnt follow her.Realizing she couldnt make herself understand,she spoke more slowly.By talk with her,I learnt she wasnt able to find out her hotel.She became anxiously because there was no one whom she could turn to.I decide

    90、d take her there.It took us one and a half hour to get to her hotel.When we said goodbye,she said,“I cannot thank you enough.”答案第一句:第一个thea第二句:aboutwith;butand第三句:veryso第四句:understandunderstood第五句:talktalking;去掉out第六句:anxiouslyanxious第七句:decided后加to第八句:hourhours第二节书面表达(满分25分)假定你是李华,你校摄影俱乐部(photograp

    91、hy club)将举办国际中学生摄影展。请给你的英国朋友Peter写封信,请他提供作品。信的内容包括:1.主题:环境保护;2.展览时间。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。【写作指导】To invite Peter to join in the International High School Student Photography Showtheme,environmental protection,participate,photo,send photos to.The theme of the show is.It will start.and last fo

    92、r three weeksAny student who is interested is welcome to.This is surely a good chance for.If you want to join,you can send your photos to.参考范文Dear Peter,Our school photography club is going to hold an International High School Student Photography Show.The theme of the show is environmental protectio

    93、n.It will start from June 15th and last for three weeks.Any student who is interested is welcome to participate.I know you take good pictures and youve always wanted to do something for environmental protection.I remember you showed me some photos on that theme the last time you visited our school.This is surely a good chance for more people to see them.If you want to join,you can send your photos to the club.Hope to hear from you soon.Yours,Li Hua- 16 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年人教版英语选修8习题:模块综合测评 WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-412196.html
    相关资源 更多
  • 2019-2020年英语高中学业水平测试:第一部分 话题17 语言学习(LANGUAGE LEARNING) WORD版含解析.doc2019-2020年英语高中学业水平测试:第一部分 话题17 语言学习(LANGUAGE LEARNING) WORD版含解析.doc
  • 2019-2020年英语高中学业水平测试:模拟测试卷(三) WORD版含解析.doc2019-2020年英语高中学业水平测试:模拟测试卷(三) WORD版含解析.doc
  • 五年级上册 英语教案 unit2 Mascots 外研剑桥版.doc五年级上册 英语教案 unit2 Mascots 外研剑桥版.doc
  • 2019-2020年英语高中学业水平测试:2018年1月广东省试真题卷 WORD版含解析.doc2019-2020年英语高中学业水平测试:2018年1月广东省试真题卷 WORD版含解析.doc
  • 2019-2020山西省忻州市实验中学九年级第一学期英语期始考试试卷(图片版无答案).docx2019-2020山西省忻州市实验中学九年级第一学期英语期始考试试卷(图片版无答案).docx
  • 2019-2020学年黑龙江省大庆实验中学高三上学期英语:第5周周检测试题 WORD版含答案.docx2019-2020学年黑龙江省大庆实验中学高三上学期英语:第5周周检测试题 WORD版含答案.docx
  • 2019-2020学年黑龙江省大庆实验中学高三上学期英语:第3周周检测试题 WORD版含答案.docx2019-2020学年黑龙江省大庆实验中学高三上学期英语:第3周周检测试题 WORD版含答案.docx
  • 人教版初三英语下册Unit 9 I like music that I can dance to词句精讲精练.doc人教版初三英语下册Unit 9 I like music that I can dance to词句精讲精练.doc
  • 人教版初三英语下册Unit 14I remember meeting all of you in Grade 7词句精讲精练.doc人教版初三英语下册Unit 14I remember meeting all of you in Grade 7词句精讲精练.doc
  • 人教版初三英语下册Unit 13 We are trying to save the earth!词句精讲精练.doc人教版初三英语下册Unit 13 We are trying to save the earth!词句精讲精练.doc
  • 人教版初三英语下册Unit 13 We are trying to save the earth!习题巩固练习.doc人教版初三英语下册Unit 13 We are trying to save the earth!习题巩固练习.doc
  • 人教版初三英语下册Unit 12Life is full of the unexpected词句精讲精练.doc人教版初三英语下册Unit 12Life is full of the unexpected词句精讲精练.doc
  • 人教版初三英语下册Unit 12 Life is full of the unexpected过去完成时(巩固练习含解析).doc人教版初三英语下册Unit 12 Life is full of the unexpected过去完成时(巩固练习含解析).doc
  • 人教版初三英语下册Unit 11 Sad movies make me cry.习题巩固练习含解析.doc人教版初三英语下册Unit 11 Sad movies make me cry.习题巩固练习含解析.doc
  • 人教版初三英语下册Unit 10 You’re supposed to shake hands.词句精讲精练.doc人教版初三英语下册Unit 10 You’re supposed to shake hands.词句精讲精练.doc
  • 人教版初三英语下册Unit 10 You’re supposed to shake hands.习题巩固练习.doc人教版初三英语下册Unit 10 You’re supposed to shake hands.习题巩固练习.doc
  • 2019-2020学年新外研版高中英语教案:必修1 UNIT 1 1-2 USING LANGUAGE 教学设计(2).doc2019-2020学年新外研版高中英语教案:必修1 UNIT 1 1-2 USING LANGUAGE 教学设计(2).doc
  • 2019-2020学年新外研版高中英语学案:必修1 UNIT 1 第二讲 简单句的五种基本句型.doc2019-2020学年新外研版高中英语学案:必修1 UNIT 1 第二讲 简单句的五种基本句型.doc
  • 2019-2020学年新外研版高中英语学案:必修1 UNIT 1 第一讲 句子成分.doc2019-2020学年新外研版高中英语学案:必修1 UNIT 1 第一讲 句子成分.doc
  • 2019-2020学年新外研版高中英语单元语法学案:必修1 UNIT 2 WORD FORMATION.doc2019-2020学年新外研版高中英语单元语法学案:必修1 UNIT 2 WORD FORMATION.doc
  • 2019-2020学年新外研版高中英语单元背诵学案:必修1 UNIT 1 A NEW START(TEACHER).doc2019-2020学年新外研版高中英语单元背诵学案:必修1 UNIT 1 A NEW START(TEACHER).doc
  • 2019-2020学年新外研版高中英语单元导学案:必修2 UNIT 2 2-1 STARTING OUT.doc2019-2020学年新外研版高中英语单元导学案:必修2 UNIT 2 2-1 STARTING OUT.doc
  • 2019-2020学年新外研版高中英语单元导学案:必修1 UNIT 5 UNIT 5 SECTION Ⅰ READING (STARTING OUT.doc2019-2020学年新外研版高中英语单元导学案:必修1 UNIT 5 UNIT 5 SECTION Ⅰ READING (STARTING OUT.doc
  • 2019-2020学年新外研版高中英语单元导学案:必修1 UNIT 5 SECTION Ⅳ DEVELOPING IDEAS.doc2019-2020学年新外研版高中英语单元导学案:必修1 UNIT 5 SECTION Ⅳ DEVELOPING IDEAS.doc
  • 2019-2020学年新外研版高中英语单元导学案:必修1 UNIT 1 A NEW START.doc2019-2020学年新外研版高中英语单元导学案:必修1 UNIT 1 A NEW START.doc
  • 2019-2020学年新外研版高一英语课时辅助学案:必修1 UNIT 6 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE.doc2019-2020学年新外研版高一英语课时辅助学案:必修1 UNIT 6 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE.doc
  • 2019-2020学年新外研版高一英语课时辅助学案:必修1 UNIT 4 SECTION Ⅳ DEVELOPING IDEAS.doc2019-2020学年新外研版高一英语课时辅助学案:必修1 UNIT 4 SECTION Ⅳ DEVELOPING IDEAS.doc
  • 2019-2020学年新外研版高一英语课时辅助学案:必修1 UNIT 4 SECTION Ⅱ LANGUAGE POINTS(STARTING OUT WORD版含答案.doc2019-2020学年新外研版高一英语课时辅助学案:必修1 UNIT 4 SECTION Ⅱ LANGUAGE POINTS(STARTING OUT WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年新外研版高一英语课时辅助学案:必修1 UNIT 3 SECTION Ⅳ DEVELOPING IDEAS WORD版含答案.doc2019-2020学年新外研版高一英语课时辅助学案:必修1 UNIT 3 SECTION Ⅳ DEVELOPING IDEAS WORD版含答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1