2020-2021学年外研版英语必修3课时分层作业:MODULE 3 LANGUAGE POINTS (Ⅱ) (INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修3课时分层作业:MODULE LANGUAGE POINTS INTEGRATING SKILLS CULTURAL CORNER WORD版含解析 2020
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(六)语言知识练习固基础.单句语法填空1It rained for two weeks on end,completely ruining (ruin) our holiday.2What had seemed impossible seems a distinct possibility (possible) now.3Although that big earthquake did great damage to this city,it was soon rebuilt from the ruins.4The government has is
2、sued a warning (warn) that the fish may not be fit to eat.5When they heard the bad news,they all looked sadly (sad) at the master.6Dont throw the cigarette about for the grass catches fire easily.What should we do if it is on fire?7I cant understand the humor in the English joke.After all,Im a forei
3、gner and know little about British culture.8There is no possibility that we will finish the work in such a short time.9The scene was terrifying and the boys there were all terrified(terrify)10He put out the cigarette immediately he heard his father coming back.单句改错1The forest is easy to catch a fire
4、 in such dry weather.去掉a2Professor Yang said that light traveled faster than sound.traveledtravels3Great changes have been taken place in China since the 1980s.去掉been4The whole city lay in ruin after the earthquake,which made us lie awake all night.ruinruins5As he approached the door,Mike looked int
5、o the room again to see if he left anything behind.left前加had高考题型练习提能力.阅读理解AIn the 1950s,a family who owned a farm near Beulah,Michigan kept a bull chained to an elm(榆树)The bull paced around the tree,dragging the heavy iron chain,which led to a groove(槽)in the bark.The groove deepened over the years,
6、though for whatever reason,it did not kill the tree.After some years,the family took their bull away.They cut the chain,leaving the loop(圈)around the tree and one link hanging down.Then one year,agricultural disaster struck Michigan in the form of Dutch Elm Disease.All of the elms lining the road le
7、ading to the farm became infected and died.Everyone thought that the old elm would be next.The farms owners considered doing the safe thing:pulling it out and cutting it up into firewood before it died.But they simply could not bring themselves to do it.It was as if the old tree had become a family
8、friend.So they decided to let nature take its courseAmazingly,the tree did not die.Nobody could understand why it was the only elm that was still standing in the country!Plant pathologists(病理学家)from Michigan State University came out to observe the tree.They observed the scar left by the iron chain,
9、now almost completely covered by bark.The plant experts decided that it was the chain that saved the elms life.They reasoned that the tree must have absorbed so much iron from the chain that it became immune to the fungus(真菌)Its said that what doesnt kill you will make you stronger.Or,as Ernest Hemi
10、ngway put it,“Life breaks us all,but afterwards,many of us are strongest at the broken places.”【语篇解读】“祸兮福之所倚”,在自然灾难面前,有些人或物被打倒,而有些幸免于难。原因竟然是这样的:在遭受磨难的过程中,他/它获得了意外的收获。本文就密歇根州的榆树的遭遇说明了这一事实。1What happened to the elms in Michigan during the agricultural disaster?ANearly all of the elms died of a disease
11、.BSome of the elms were cut up into firewood.CAll the elms were infected by a disease and died.DThe elms were tied by iron chains.A细节理解题。根据第三段中“All of the elms lining the road leading to the farm became infected and died.”可知答案为A。 2From the passage we can learn that the old elm was saved by Athe iron
12、 remaining in itBthe fungus in the treeCthe groove in the barkDits own immune systemA推理判断题。根据倒数第二段中“The plant experts decided that it was the chain that saved the elms life.They reasoned that the tree must have absorbed so much iron from the chain that it became immune to the fungus(真菌)”可知,老榆树活下来是因为
13、它吸收了大量的铁元素从而对真菌具有了免疫力,故答案为A。3The underlined sentence“let nature take its course”means “ ”Ahave nature give a lesson to the elmBhelp the elm grow normallyClet nature take the elm awayDleave the elm at the mercy of natureD词义猜测题。从上下文可知,此处是让老榆树听从大自然的摆布,故答案为D。4What is the best title for the text?ANever L
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-413897.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
医学考试-护士关系与沟通.pdf
