2019-2020学年高中英语 Unit 1 Living well Section Ⅱ Warming Up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit Living well Section Warming Up 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1My grandpa has some trouble with his hearing (hear),so I always speak to him loudly.2The classroom was so noisy (noise) that I couldnt concentrate on my study.3I glanced through the closet but didnt find a suitable (suit)dress.4The students were
2、 surprised by the sudden entry (enter) of their teacher.5Schools should be lively places where individuals are encouraged (encourage) to develop to their greatest potential.6The famous musician,as well as his students, was invited (invite) to perform at the opening ceremony of the Flower Expo.7It wa
3、s the culture,rather than the language,that made it hard for him to adapt to the new environment abroad.8Our next task is to evaluate (evaluate) whether this program benefits kids or not.9The teacher demanded an explanation for his absence (absent) from class this morning.10Cycling is highly benefic
4、ial (benefit) to health and the environment.单句改错1All children should be encouraged to realizing their full potential.realizingrealize2The athletes need to adapt to live in this environment.liveliving3Your recommendation will be of great beneficial to the development of our company.beneficialbenefit4
5、Nothing is more annoyed than a man who tries to show off.annoyedannoying5The design is most suitably for middleaged women.suitablysuitable6The group leader called him to account for his absent from the meeting.absentabsence.阅读理解(2019全国卷)Need a Job This Summer?The provincial government and its partne
6、rs offer many programs to help students find summer jobs.The deadlines and what you need to apply depend on the program.Not a student? Go to the government website to learn about programs and online tools available to help people under 30 build skills, find a job or start businesses all year round.J
7、obs for YouthIf you are a teenager living in certain parts of the province, you could be eligible(符合条件)for this program, which provides eight weeks of paid employment along with training.Who is eligible:Youth 1518 years old in select communities (社区)Summer CompanySummer Company provides students wit
8、h handson business training and awards of up to $3,000 to start and run their own summer businesses.Who is eligible: Students aged 1529, returning to school in the fall.Stewardship Youth Ranger ProgramYou could apply to be a Stewardship Youth Ranger and work on local natural resource management proj
9、ects for eight weeks this summer.Who is eligible: Students aged 16 or 17 at time of hire, but not turning 18 before December 31 this year.Summer Employment Opportunities (机会)Through the Summer Employment Opportunities program, students are hired each year in a variety of summer positions across the
10、Provincial Public Service, its related agencies and community groups.Who is eligible: Students aged 15 or older.Some positions require students to be 15 to 24 or up to 29 for persons with a disability.【解题导语】本文介绍了学生在暑期可以兼职的四个项目。1What is special about Summer Company?AIt requires no training before emp
11、loyment.BIt provides awards for running new businesses.CIt allows one to work in the natural environment.DIt offers more summer job opportunities.解析:选B细节理解题。根据Summer Company中的“Summer Company provides students with handson business training and awards of up to $3,000 to start and run their own summer
12、 businesses.”可知,这个项目给创业的学生提供高达三千美元的奖金。2What is the age range required by Stewardship Youth Ranger Program?A1518.B1524.C1529.D1617.解析:选D细节理解题。根据Stewardship Youth Ranger Program中的“Who is eligible: Students aged 16 or 17 at time of hire, but not turning 18 before December 31 this year.”可知,学生的年龄应该在1617岁
13、,故选D。3Which program favors the disabled?AJobs for Youth.BSummer Company.CStewardship Youth Ranger Program.DSummer Employment Opportunities.解析:选D细节理解题。根据文章的最后一句“Some positions require students to be 15 to 24 or up to 29 for persons with a disability.”可知,Summer Employment Opportunities对残疾人特别照顾,故选D。.完形
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417509.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
云南省保山市第一中学2016届高三语文一轮复习课件 古文化常识 .ppt
