分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2019-2020学年高中英语 Unit 1 Women of achievement 1 Section Ⅰ Warming Up .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:417514
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:2.96MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年高中英语 Unit Women of achievement Section Warming Up 2019 2020 学年 高中英语
    资源描述:

    1、Section Warming Up & ReadingComprehending 阅读理解AYesterday I met an old customer in a store. He had been a very rude and loud young man, who scared some of the staff when he came to my employment agency(职业介绍所). So I came to the front desk to talk with him and brought him to my office. We talked about

    2、his needs and then I helped him to the best of my ability. He soon found employment. I was proud of it,_which was one of my most successful cases.This was over 4 years ago.Anyway, yesterday he saw me at the store and came up to ask me what I was doing and I joked “Being broke(破产)!” We laughed and ta

    3、lked for a minute and then he went away. A couple minutes later, I was still shopping and saw him coming towards me. He stopped and asked, “Do you need some help?” and then he pulled out a stack of cash out of his shirt pocket, and continued, “Maybe I can help.” I replied, “No, thank you, really, Im

    4、 fine!”“Oh, OK,” he said, “because you mentioned being broke and I just thought maybe I could help you out, like you helped me out once.”“Thats very kind of you,” I replied, “but really, Im fine.” In fact, I was really shocked. I couldnt believe that he took my joke seriously.Then he looked straight

    5、 at me and said, “Well, I wouldnt have had this without your help. When I really needed help you were there and I thought if you were in trouble, I could help.”I thanked him again, and told him I didnt really need help. It was a very moving gesture coming from such a gruff(冷漠的) person and it almost

    6、made me cry. It just reminds me that its always worth taking time and showing kindness to a person.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者四年前帮助过的人在四年后愿意帮助作者的故事。这一举动让作者很感动,同时也让作者体会到帮助别人会有回报。1What does the underlined word “it” in paragraph 1 refer to?AThe man began to be friendly to others.BThe man had been employed

    7、 successfully.CThe man got a position in the authors agency.DThe man had become a successful businessman.B解析:代词指代题。根据第一段中的He soon found employment.可知,此处it指代的是他成功地找到了工作。2The man handed out money in front of the author to _Apay the goodsBhelp the authorCask for a new jobDattract the authors attentionB

    8、解析:细节理解题。根据第三段中的Maybe I can help.以及后文可知,他听闻作者的处境后,愿意帮助作者,在作者面前掏出了一沓钱。3Why did the author feel shocked?AThe man became so rich.BThe man knew his real situation.CHe was scared by the mans return.DHe was surprised at the mans behaviour.D解析:推理判断题。根据第五段中的I couldnt believe that he took my joke seriously.可

    9、知,作者并没有想到他会把自己的玩笑当真并帮助自己。BMen and women have very different bodies. In general, women are shorter, have less wider shoulders, carry less muscle and have longer legs and shorter backs than men. Although they have so many clear differences, most bike builders are pleased to make bicycles for them that

    10、 are pretty much the same.However, Bonnie Tu, who is called as the “Godmother of Cycling”, designed Livthe worlds first cycling brand for women. The bikes are designed by women, built by women, sold by women and, of course, ridden by women. Most of Livs bikes are highend performance rides. But there

    11、 are also some far simpler machines on offer, too. For example, the Flourish offers an easy way to get around the town. There is lots of fun, and it is perfect for women. Most women like to listen to music while riding bicycles. AfterShokz lets people hear music without having to cover their ears, s

    12、o it is the best choice for Livs bikers. Theyre safe in every aspect and offer people a more comfortable and healthy listening experience with three models of earfree headphones: Sport, Mobile and Game. Unlike traditional headphones that use the eardrums(鼓膜) to carry sound, AfterShokz carries sound

    13、through the listeners cheekbones(面颊骨) to the inner ears, bypassing the eardrum completely.As a biker, its important to hear the sound of near cars, the traffic and other road users, but most headphones dont let this sound in. AfterShokz allows people to hear what is going on around them without affe

    14、cting sound quality. The next generation of bone conduction(骨传导) technology has been the lightest openear headphones up to now. AfterShokz has cut the size and used good materials everywhere possible to make sure they not only fit more safely but sound better.【解题导语】本文是一篇说明文。文章介绍了一种专门为女性设计的自行车以及骑车时所需

    15、要的骨传导耳机。4What does the first paragraph mainly tell us?AIn general, women are shorter than men.BAll bikes on the market are almost the same.CWomen are pleased with the bikes at present.DFew bike builders make bikes for women specially.D解析:段落大意题。根据第一段的内容以及第二段中的However.Livthe worlds first cycling brand

    16、 for women.可知,第一段主要讲述了很少有生产商专为女性生产自行车。5What can we learn about Flourish?AIts very fast.BIts a simpler bike.CIts a highend bike.DIts for men and women.B解析:细节理解题。根据第二段中的But there are also some far simpler machines on offer, too. For example, the Flourish offers an easy way.可知,Flourish是一款较为简单的自行车。6What

    17、 makes AfterShokz headphones special?AThey pass sound by the eardrums.BThey suit peoples ears much better.CThey make games more interesting.DThey help users hear the surrounding sound.D解析:推理判断题。根据第四段中的AfterShokz allows people to hear what is going on around them.可知,AfterShokz耳机可以让骑行者听到周围环境的声音。7How d

    18、oes AfterShokz make the new headphones have more comfortable sound?ABy using safer materials.BBy keeping other sound out.CBy making them a little smaller.DBy letting inner ears receive sound directly.C解析:细节理解题。根据第四段中的AfterShokz has cut the size.可知,AfterShokz缩小了新款耳机的尺寸。CRosalind Franklin was a Britis

    19、h chemist, who was born to a Jewish family in London in 1920. From an early age, Franklin showed a great interest in mathematics and science. Although her father doubted about her path, he sent her to St Pauls Girls School, one of the very few schools which taught science to girls. She passed her fi

    20、nal exams and in 1938, went to Newnham College, Cambridge, where she studied chemistry. After three years, she graduated though it wasnt until 1947 that Cambridge formally awarded BA. degrees to women.After graduating, Franklin worked first in Cambridge and later in the British Coal Utilisation Rese

    21、arch Association. During the war, she also served for a period as an Air Raid Warden. After the war, Franklin travelled to Paris to work where she learnt Xray diffraction techniques(衍射技术). In 1951, Franklin returned to England. She used her knowledge of Xrays to improve equipment at Kings College. T

    22、his actually enabled her team to produce very meaningful photos of DNA. When James Watson, a scientist working on his own DNA structure in Cambridge, saw these photos, he said, “My jaw(下巴) fell open, and my heartbeat began to race.”In a 1953 edition of Nature, James Watson and Francis Crick publishe

    23、d a paper on the structure of DNA, which had been informed by Franklins photos. In the same edition, Franklin published her data on DNA. Franklin was more careful about publishing a more accurate(精确的) theory of DNA structure. She wished to see more experimental evidence. However, Watson and Crick we

    24、re more confident and they announced in Feb. 1953 that they had found the secret of life. Franklins data and photos were very important in their DNA theory.In 1953, Franklin left for Birkbeck College, where she found a greater freedom. However, increasing ill health caused her to retire from work. F

    25、ranklin died of cancer in 1958.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了英国化学家Rosalind Franklin的生平,重点描述了她对DNA结构的发现所做出的贡献。8What can we know about Franklin from the passage?AShe left for Birkbeck College because of her illness.BHer knowledge of Xrays greatly helped her work.CHer father argued against girls working on sci

    26、ence.DShe received a degree when graduating from Cambridge.B解析:细节理解题。根据第二段中的She used her knowledge of Xrays to improve equipment at Kings College. This actually enabled her team to produce very meaningful photos of DNA.可知,Franklin关于X光的知识使她的团队拍摄到了非常有意义的DNA的照片,对DNA结构的发现至关重要。9Why didnt Franklin publish

    27、 the theory of DNA first?AThere was something wrong with her work.BShe disliked showing her research to others.CWatson and Cricks theory was considered better.DShe wanted to collect more experimental data for it.D解析:推理判断题。根据第三段中的Franklin was more careful about publishing a more accurate(精确的) theory

    28、of DNA structure. She wished to see more experimental evidence.可推测,Franklin希望有更多的实验证据来证明DNA结构。10Which of the following words can best describe Franklin?ASkilled and honest.BCareful and talented.CPolite and devoted.DModest and hardworking.B解析:推理判断题。从文章第一段可以看出,Franklin从小在科学上就很有天赋,第三段在是否发表DNA理论的问题上又显示出

    29、她非常小心谨慎,故可推出答案。 七选五A close bond between grandparents and their grandchildren benefits everyone in the family. 1._ And they are also the source(来源) of happiness and love for the children in their lives. With that in mind, here are several fun ways to stay in touch with grandparents!Stay in touch thro

    30、ugh technology. Technology has made keeping in touch across long distances easier than ever before. 2._ Consider setting up a regular appointment for video chats every week with grandparents.Share skills or experiences. Sharing skills or experiences is a fun way to build close bonds among family mem

    31、bers. Grandparents with a special skill such as woodworking can pass on their gift to grandchildren and spend time together in sharing experiences to develop a closer relationship. 3._ Crossword puzzles, Sudoku, or online chess can be played no matter where you are.4_ Technology is wonderful for fre

    32、quent contact throughout the week. But there is nothing quite like a long letter or funny card in the mail to brighten anyones day. Children and grandparents will both look forward to surprises in the mailbox with this old fashioned way to stay in touch with each other.Use photographs. As children g

    33、row so quickly, sharing artworks and photographs frequently is a wonderful way for grandparents to follow the changes in their grandchildren. 5._ABecome pen pals.BShare family histories.CGrandparents could provide support for their grandchildren.DPlaying games is also a fun way to share experiences

    34、across the miles.EGrandparents Day is the perfect time to let grandparents know you love them.FIts even more fun to use photos of the grandparents and grandchildren together!GYou can make phone calls, have video chats, share pictures or send text messages at any time.【解题导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了孩子们与祖父母或外祖

    35、父母保持联系的方法。1C解析:此空设于段中,与下文存在并列关系。祖父母或外祖父母能够支持孩子们,他们也是孩子生命中幸福与爱的来源。2G解析:此空设于段中,与上文存在解释关系。选项中的make phone calls, have video chats, share pictures or send text messages均解释了上文中的Technology。此处说明现代技术可以让我们随时打电话、视频聊天、分享图片或发文本信息。3D解析:此空设于段中,是一个过渡句,与上下文相呼应。选项中的share experiences与上文中的sharing experiences相呼应;选项中的across the miles与下文中的no matter where you are相呼应。说明玩游戏是一种跨距离分享经历的好方式。4A解析:此空设于段首,是本段的主题句。根据本段中的a long letter or funny card in the mail以及look forward to surprises in the mailbox with this old fashioned way可知,本段主要讲孩子们可以与祖父母或外祖父母成为笔友。5F解析:此空设于段尾,与上文存在递进关系。此处表达的是祖父母或外祖父母和孩子们在一起的照片更有趣。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年高中英语 Unit 1 Women of achievement 1 Section Ⅰ Warming Up .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417514.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1