2019-2020学年高中英语 Unit 10 Money Section Ⅰ Warm up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 10 Money Section Warm up 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Warm up & Lesson 1ComprehendingA卷学生用书P77(单独成册) 阅读理解AHobbs was an orphan. He worked in a factory and every day he got a little money. Hard work changed him thin and weak. He wanted to borrow a lot of money to learn to paint pictures, but he did not think he could pay off the debts. One day th
2、e lawyer said to him, “One thousand dollars, and here is the money.” As Hobbs took the package of notes, he was very dumbfounded. He didnt know where the money came from and how to spend it. He said to himself, “I could go to find a hotel and live like a rich man for a few days; or I give up my work
3、 in the factory and do what Id like to do: painting pictures.I could do that for a few weeks, but what would I do after that? I should have lost my place of the factory and have no money to live on. If it were a little less money, I would buy a new coat, or a radio, or give a dinner to my friends. I
4、f it were more, I could give up the work and pay for painting pictures. But its too much for one and too little for the other.”“Here is the reading of your uncles will,” said the lawyer, “telling what is to be done with this money after his death. I must ask you to remember one point. Your uncle has
5、 said you must bring me a paper showing exactly what you did with his money, as soon as you have spent it.”“Yes, I see. Ill do that.” said the young man.【解题导语】Hobbs是个孤儿,他想学习画画,但是没有钱。一天一个律师找到了他,给他带来叔叔去世后留给他的钱。但是叔叔在遗嘱中让他回答一个问题1Hobbs wanted to borrow money because he wanted to _Astudy abroad Bwork abro
6、ad Cpay for the debts Dlearn to paint picturesD解析:细节理解题。根据文中的He wanted to borrow a lot of money to learn to paint pictures, but he did not think he could pay off the debts.可知,想借钱是因为想学习绘画。2With the money he got, first Hobbs _Aplanned to have a happy life for a few daysBdecided to give up his work in
7、the officeCwas to give a dinner to his friendsDhad no idea what to doD解析:细节理解题。根据文中的He didnt know where the money came from and how to spend it.可知,在开始时,他并不知道该怎样花这些钱。3What Hobbs was asked to do was _Ato tell the lawyer what he did with the money after spending itBto read his uncles willCto tell the l
8、awyer what was to be done with the moneyDnothing but to buy some picturesA解析:细节理解题。根据文中的Your uncle has said you must bring me a paper showing exactly what you did with his money, as soon as you have spent it.可知答案。4What Hobbs really loved to do was _Aworking in the factory Bliving in a fine hotelCpai
9、nting pictures Dsaving the moneyC解析: 细节理解题。根据文中的do what Id like to do: painting pictures.可知答案。BDid you know that something as simple as the wallpaper on your computer can tell people a lot about you? According to researcher Donna Dawson, our computers say something about what were like because they
10、are part of our “personal space.”A picture of a child or family on the screen often means the person cares deeply about their loved ones. A photo of the person surrounded by friends shows they value their popularity and probably work well with other people. On the other hand, pictures showing exampl
11、es of past successes, like winning a prize may mean a person is only interested in themselves.Pictures of nature and natural scenery tell people that you are driven to succeed and use the pictures to relax and remove the pressure in your life. Cityscapes, pictures of cities or towns, show that you e
12、njoy travel and adventure. Most people with cityscapes as their wallpaper are optimistic, happy people who feel even better thinking about the places theyve visited or want to visit.Pictures of animals show that you are optimistic and kindhearted. You are often happy and you enjoy life and act young
13、. Cartoons or drawings show that you are a multitasker, someone who does many things at once. You have many responsibilities, but you deal with them well. Thats one reason you like having something to smile about when you look at your computer wallpaper.Then, what does plain blue wallpaper tell us a
14、bout a person? According to Dawson, a person with plain blue wallpaper probably values their privacy and keeps work from becoming too personal.【解题导语】本文是关于个人电脑的墙纸可能会折射出这个人的个性的话题。5A prize photo as wallpaper suggests someone _Acares only about himself or herself.Bhas a strong wish to succeed.Cis confid
15、ent about himself or herself.Dworks very well with others.A解析:细节理解题。根据文中的On the other hand, pictures showing examples of past successes, like winning a prize may mean a person is only interested in themselves.可知,如果一个人的电脑墙纸是个人获奖的图片,可能意味着这个人只关心自己。6Those who look on the bright side of things are likely
16、 to have wallpaper like _Apictures of nature and natural scenery.Bpictures showing their past successes.Ccity views or pictures of animals.Dphotos of staying with friends.C解析:细节理解题。根据文中的Most people with cityscapes.want to visit.及Pictures of animals show that you are optimistic and kindhearted. 可知,用城
17、市景观和动物图案做墙纸的人可能是非常乐观和有爱心的。7What can be the best title for the text?AWhere to Look for Your Computer Wallpaper.BComputer Wallpaper Shows Your Personality.CHow to Place Wallpaper on Your Computer.DComputer Wallpaper Interests Everyone.B解析:标题归纳题。根据第一段的Did you know that something as simple as the wallpa
18、per on your computer can tell people a lot about you?以及下文的介绍可知,本文的主题就是电脑墙纸可能显示人的个性。CTwelveyearold Leonardo was born in a poor family in Bambamarca in Peru. He knew how to read but he had never seen a book in his life. So he asked the new priest(牧师)in his village to give him one. But there was no ele
19、ctricity. So Leonardo borrowed candles from the church and sat up all night reading it. The next morning, he was at the door of the priest asking for another book to read.John Medcalf, the priest,was moved. He also realised that people would love to read if given a chance. But he knew how difficult
20、it was for Leonardo and those in his village to get books. And yet, no one can be taught to read and write without books. To make people in a poor, faraway area grow to love books,they have to be with them. So he thought the only way was to bring books to people.But how could this be done? Mobile li
21、braries or car libraries would be too expensive and difficult to continue in the rocky, hilly land of Peru. So what other methods could be used?Medcalf got a new idea from the barefoot doctors of China. And that was how the barefoot librarians first appeared in the villages of northern Peru,almost t
22、hirty years ago.The librarians began by going from village to village, lending books to villagers. They helped start The Rural Library Network of Peru.At first,they were teachers of the village schools which these faraway libraries belonged to. But the teachers were not very interested in the job be
23、cause it meant a lot of hard work. So, village leaders took on the job themselves.Today, there are 600 village libraries across Peru. The barefoot librarians who walk up to 15 hours a day with bags of books are their lifeline.【解题导语】本文介绍了秘鲁的一位牧师想让村民读到更多的书而想办法,最后促成了赤脚图书员的形成的故事。8The first paragraph tel
24、ls us that Leonardo _Ahad a lot of books Bbought candles from othersCenjoyed reading books Dlived in the churchC解析:细节理解题。根据文中的So Leonardo borrowed candles from the church and sat up all night reading it. The next morning, he was at the door of the priest asking for another book to read.可知,他非常喜欢读书。9T
25、he underlined word “this” in Paragraph 3 probably refers to “_”Ato grow to love booksBto bring books to peopleCto read and writeDto build a new libraryB解析:词义猜测题。根据上文的So he thought the only way was to bring books to people.可知,此处句子But how could this be done?意为:但是怎样把书带给人们呢?故选B项。10The passage doesnt men
26、tion _Awhen the barefoot librarians appearedBwho worked as village librarians at firstCwhere Medcalf met Chinese doctorsDhow many village libraries Peru has todayC解析:细节理解题。根据文章的最后四段可知,ABD项的内容文中都提及了,但是没有提及C项内容。11It can be inferred from the passage that _Athe first church in Peru was set up by John Me
27、dcalfBcar libraries used to be popular in Leonardos villageCteachers were interested in bringing books to villagersDthe barefoot librarians are important to village librariesD解析:推理判断题。根据文中的The librarians began by going from village to village, lending books to villagers. They helped start The Rural
28、Library Network of Peru.可知,这些图书管理员非常重要。 七选五Money MattersParents should help their children understand money. 1._ So you may start talking about money when your child shows an interest in buying things, candy or toys, for example.The basic function of moneyBegin explaining the basic function of money
29、 by showing how people trade money for goods or services. Its important to show your child how money is traded for the thing he wants to have. If he wants to have a toy, give him the money and let him hand the money to the cashier. 2._ When your child grows a bit older and understands the basic func
30、tion of money, you can start explaining more complex ways of using money. Money lessonsApproach money lessons with openness and honesty. 3._. If you must say no to a childs request to spend money, explain, “You have enough toy trucks for now.” Or, if the request is for many different things, say. “Y
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417527.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
