2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language 4 Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language Section Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修7
- 资源描述:
-
1、Section Communication Workshop 品句填词1This is Toms birth _(证明)答案:certificate2He offered himself as a _(候选人) for the position.答案:candidate3It _(使窘迫) me to have to give my opinion in public.答案:embarrassed4Have you _(束紧) all the doors and windows?答案:fastened5We have had lots of _(申请人) for these positions
2、.答案:applicants6They were closely _(联系) with each other during the war.答案:associated7He _(移居) to the US.in 1967.答案:immigrated8Our hospital was _(建立) in 1950.答案:established9The book is an _(扩展) of a series of lectures given last year.答案:expansion10A peace _(条约) has been signed.答案:treaty 单句改错1Does your
3、 son apply himself to do some research in his spare time?_答案:dodoing2The boy is such helpful and honest that we all like him very much._答案:suchso3It was in the morning when he went out to do some jogging in the past._答案:whenthat4Not only did he come to see me, but also he often gives me some advice.
4、_答案:diddoes5When he was in that village, he went to see the old farmer regular._答案:regularregularly 完成句子1不仅你知道答案, 而且他也知道答案。 _ the answer.答案:Not only you but also he knows2他不但在学校里教书, 而且还写小说。 _, but he also wrote novels.答案:Not only did he teach at school3汤姆是在公园里丢的表。 _ Tom lost his watch.答案:It was in t
5、he park that4是因为妈妈生病她才没去工作。 _ she didnt go to work.答案:It was because her mother was ill that5天太热了, 我们都不想出去。 It _ we did not want to go out.答案:was so hot thatA卷 单句语法填空1Have you sent in your _(apply) for the job?答案:application2Some people prefer staying up to _ (go) to bed early.答案:going3She was _(emb
6、arrass) when they asked her age.答案:embarrassed4Many a woman has great influence _ her husband.答案:on5The noise made it hard for me to focus _ work.答案:on6We shall go _(provide) that the weather is fine.答案:provided7In childrens minds, summers are _(associate) with picnics.答案:associated8Ive just come _
7、a beautiful poem in this book.答案:across9I got _(involve) in a quarrel about the price.答案:involved10I think it is I that _(be) to blame for the accident.答案:am 阅读理解Exhibitions in the British MuseumHokusai:beyond the Great WaveKatsushika Hokusai(17601849) is widely regarded as one of Japans most famous
8、 and influential artists. He produced works of astonishing quality right up until his death at the age of 90. This new exhibition will lead you on an artistic journey through the last 30 years of Hokusais lifea time when he produced some of his most memorable masterpieces.25 May13 August 2017Room 35
9、Adults 12;Members/under 16s freePlaces of the mind:British watercolour landscapes 18501950Drawn from the British Museums rich collection,this is the first exhibition devoted to landscape drawings and watercolours by British artists in the Victorian and modern erastwo halves of very different centuri
10、es.23 February28 August 2017Room 90Free,just drop inScythians:warriors of ancient SiberiaThis major exhibition explores the story of the Scythiansnomadic tribes and masters of mounted warfare,who flourished between 900 and 200 BC. Their encounters with the Greeks,Assyrians and Persians were written
11、into history but for centuries all trace of their culture was lostburied beneath the ice.14 September 201714 January 2018Room 30Adults 16.50;Members/under 16s freePolitics and paradise:Indian popular prints from the Moscatelli GiftThis display is part of the Museums contribution to the IndiaU.K. Yea
12、r of Culture 2017. It looks at the popular print culture of India from the 1880s until the 1950s.19 July3 September 2017Room 90aFree,just drop in【解题导语】本文是一篇应用文,对大英博物馆的四个展览做了简要介绍,包括这些展览的内容、开放时间、地点等。1If you are interested in drawings of natural scenery,you will probably go to_ARoom 35BRoom 90CRoom 30
13、DRoom 90aB解析:细节理解题。根据“Places of the mind:British watercolour landscapes 18501950”这一部分中的“this is the first exhibition devoted to landscape drawings and watercolours”可知,该展览是关于风景画的,且根据 “Room 90” 可知,应选B项。 2Which exhibition can you attend in October 2017?AHokusai:beyond the Great Wave.BScythians:warriors
14、 of ancient Siberia.CPlaces of the mind:British watercolour landscapes 18501950.DPolitics and paradise:Indian popular prints from the Moscatelli Gift.B解析:细节理解题。根据“Scythians:warriors of ancient Siberia”这一部分中的“14 September 201714 January 2018”可知,在2017年十月份可以去参观Scythians:warriors of ancient Siberia,故选B项
15、。3Where can we most probably find the passage?AIn a health report.BIn a story book.CIn a parenting magazine.DIn a tour guide.D解析:文章出处题。根据本文的标题“Exhibitions in the British Museum”及全文内容可知,本文是对大英博物馆的四个展览的介绍,由此可知,这篇文章可出现在游览指南中。D选项意为“在一本游览指南中”,故选D项。 完形填空One Saturday afternoon, my mother was driving home.
16、On the halfway, after_1_her credit card to buy something at the store near the gas station, she put her wallet on the top of her car just for a moment to_2_my phone call. And then _3_, she forgot and drove off. When arriving home, she realized that and thought that the_4_of getting it again was smal
17、l.She was so_5_surprised when she found a_6_on her door from a person who said he and his friend found her wallet a few hours earlier. Patrick and Catherine saw the wallet in the middle of the road a few_7_from the gas station. They stopped their car to_8_. It was filled with all the things one usua
18、lly kept in a wallet, including some_9_and other cash, however, no phone number._10_this, they managed to get a(n)_11_from my mothers driving licence, and without hesitation, they decided to drive to our home to_12_it.When my mother went to get her wallet, she was so_13_and grateful. She_14_to give
19、them some money as a(n)_15_of gratitude, but they refused, saying that they were just glad to_16_my mother help.They were naturally_17_,and they had firm_18_in the Golden Rule as well. They drove to our home because they realized the unpleasant and upset experience the loss of a wallet and all its c
20、ontents could_19_. I think they were really_20_and helpful.【解题导语】本文是一篇记叙文,主要讲述了作者的母亲丢失了钱包,两位好心人拾到了钱包,并将它归还给母亲的故事。1A.pulling outBapplying forCpaying for Dmaking outA解析:根据下文的“she put her wallet on the top of her car just for a moment”的提示可知,此处指母亲取出她的信用卡去购买一些东西。pull out “取出,拉出”;apply for “申请”;pay for “支
21、付”;make out “理解”。2A.make BanswerChear DsendB解析:为了接听作者的电话,作者的母亲把钱包放在车顶一会儿。answer “回答,接听”。3A.carefully BridiculouslyCobviously DdeliberatelyC解析:根据下文的“she forgot and drove off. When arriving home, she realized”的提示可知,此处指 “明显地”。carefully “仔细地”;ridiculously “荒谬地”;obviously “明显地”;deliberately “故意地”。4A.amou
22、nt BexpectationCthought DchanceD解析:当母亲到家的时候,她意识到了这件事,并且认为再次得到它的可能性很小。amount “数量”;expectation “期望”;thought “想法”;chance “机会,可能性”。5A.curiously BjoyfullyCwillingly DstrangelyB解析:根据空后的“when she found a _on her door from a person who said he and his friend found her wallet a few hours earlier”的提示可知,母亲感到既高
23、兴又惊奇。curiously “好奇地”;joyfully “高兴地”;willingly “乐意地”;strangely “奇怪地”。6A.sign BsignalCnote DpostcardC解析:母亲发现门上有一个便条。sign “迹象”;signal “信号”;note “便条”;postcard “明信片”。7A.stops BhoursCsquares DblocksD解析:根据“Patrick and Catherine saw.They stopped their car to _”的提示可知,Patrick和Catherine在离加油站几个街区远的路中间发现了这个钱包,他们
24、停下车捡起了它。stop“车站”;hour“小时”;square “广场”;block “街区”。8A.pick it up Blook it upCtake it out Dput it outA解析:参见上题解析。pick sth. up“捡起某物”符合语境。9A.pictures BenvelopesCbills DnapkinsC解析:根据上文的“It was filled with all the things one usually kept in a wallet”的提示以及常识可知,钱包里有一些账单和其他的现金。picture“画,照片”;envelope“信封”;bill“账
25、单”;napkin“餐巾”。10A.Instead of BDespiteCWithout DBeneathB解析:根据“however, no phone number._this, they managed to get a(n)_from my mothers driving licence”的提示可知,钱包里面没有电话号码,尽管如此,他们还是从母亲的驾照上得到了一个地址。instead of “代替”;despite“尽管”;without“没有”;beneath“在下面”。11A.number BphotographCaddress DindexC解析:参见上题解析。number“数
26、字”;photograph“相片”;address “地址”;index “索引”。12A.get BcheckCexchange DreturnD解析:他们毫不犹豫地开车来到我们家把钱包归还给了母亲。get“得到”;check“检查”;exchange“交换”;return“归还”。13A.upset BrelievedCfortunate DwarmheartedB解析:当母亲去拿钱包的时候,她感到非常宽慰和感激。upset“沮丧的”;relieved“宽慰的”;fortunate“幸运的”;warmhearted “热心的”。14A.intended BadvisedCdemanded
27、DinstructedA解析:根据上文的“When my mother went to get her wallet, she was so_and grateful.”的提示可知,母亲打算给他们一些钱来表示感谢。intend “打算”;advise “建议”;demand “要求”;instruct“指导,说明”。15A.feeling BmoodCpresent DexpressionD解析:参见上题解析。feeling“感觉”;mood“情绪,心情”;present“礼物”;expression“表达,表示”。16A.offer BshareCtrust DseekA解析:但是他们拒绝了
28、,他们说他们很乐意给母亲提供帮助。offer sb. sth.“提供某人某物”。17A.honest BselfishCfrank DcreativeA解析:他们表现自然,很诚实。honest“诚实的”;selfish“自私的”;frank“坦率的”;creative“有创造力的”。18A.courage BfaithCsupport DdevotionB解析:而且他们对于黄金规则也有着坚定的信心。have faith in sb./sth.意为“对某人或某物有信心”。19A.fulfill BignoreCvalue DcauseD解析:根据空前的“because they realized
29、 the unpleasant and upset experience the loss of a wallet and all its contents could”的提示可知,他们意识到了失去钱包和钱包里的所有东西可能会引起的令人不愉快和烦恼的经历。fulfill“实现”;ignore“忽视”;value“重视”;cause“引起”。20A.ambitious BcivilizedCpolite DconsiderateD解析:根据“They drove to our home.its contents could_.and helpful.”的提示可知,作者认为他们真的是考虑周到而且乐
30、于助人的。ambitious“有野心的”;civilized “文明的”;polite “有礼貌的”;considerate “考虑周到的”。B卷 阅读理解AThe wedding tradition of “something old,something new,something borrowed and something blue” has been around for hundreds of years. The tradition of carrying or wearing one of each item is said to bring luck and fortune t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417560.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
河南省南阳市第一中学校2022-2023学年上学期高三第二次月考理数答案.pdf
