2019-2020学年高中英语 Unit 21 Human Biology 5 Section Ⅴ Grammar .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 21 Human Biology Section Grammar 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Grammar & WritingA卷 单句语法填空1If it _(snow) last night,it would be very cold today.答案:had snowed2We _(invite) them to the dance, but they went abroad for their vacation.答案:would have invited3She would never have behaved like that if she _(have) some common sense.答案:had4If he _(work) harder, he
2、would succeed now.答案:had worked5If I had a bike,I _(lend) it to you yesterday.答案:would have lent6If you had not studied the problem carefully,you _(find) difficulty now.答案:would find7If China _(not be) liberated, the working people would still be leading a miserable life.答案:had not been8If you _(not
3、 finish) the homework by now,you would not be allowed to see the film this evening.答案:hadnt finished9They have bought a new car.They _(have) a lot of money.答案:must have10She looked so tired this morning.She _(stay) up late last night.答案:must have stayed 阅读理解AWhen Allison Winn was eight and her famil
4、y adopted a dog named Coco, they had no idea how much the little creature would change her life. “Coco helped me feel better,” says Allison, who was recovering from 14 months of treatment for a brain cancer at the time. “She would cuddle(偎依) with me when I didnt want to play.” Allison loved Coco so
5、much that she told her parents she wanted to help other sick kids find the same kind of comfort.She started small, raising money by selling lemonade and homemade dog biscuits in front of her house. Her first customer was the mailman. By the end of that summer, she had raised nearly $1,000, enough to
6、 adopt and train two dogs and give them to children with cancer. Now, a little more than two years later, some groups gather to make dog treats for Allisons cause.Her organization, the Stink Bug Project, named after a picture she drew in memory of the end of her treatment, is run and managed in part
7、nership with the Morgan Adams Foundation. Stink Bug helps families adopt pets from the Trained K9 Companion Program, where the rescued dogs are taught commands. Allisons mother, Dianna Litvak, who helps run Stink Bug, hopes to extend the petadoption program statewide and continue donating some of th
8、e money to help fund childrens cancer research.“Allison has figured out how to helpin a way that no one else has,” Litvak says. “We involve her younger sister, Emily, her friends, the adopting families, and some others. It took the love of a little girl to wrap all that together into one amazing pac
9、kage.”Go to stinkbugproject. org to donate or to buy Allisons dog biscuits.【解题导语】小女孩Allison Winn患脑瘤后在自己的宠物狗的帮助下顺利康复了。后来她建立了一个组织来驯养狗去帮助其他患病的孩子。1At the beginning, Allisons family _.Awanted other sick children to get the same comfortBdidnt know the sufferings of fighting a cancerCthought a dogs company
10、 would harm her healthDdidnt expect a dog could change her so muchD解析:细节理解题。根据第一段第一句中的they had no idea how much the little creature would change her life可知,一开始,Allison的家人并没有期待狗会使Allison改变多少。故选D项。2How did Allison start her cause?AShe helped advertise lemonade and homemade dog biscuits.BShe earned som
11、e money by doing small business.CA mailman donated some money to her.DSome groups gave her a hand.B解析:细节理解题。通过第二段的She started small, raising money by selling lemonade and homemade dog biscuits in front of her house.and give them to children with cancer.可知,她通过做小生意来赚一些钱来帮助那些孩子们。3According to Paragraph
12、 4, Allisons mother feels _. Acalm Bworried Cembarrassed DproudD解析:推理判断题。根据第四段的“Allison has figured out how to helpin a way that no one else has,” Litvak says.和It took the love of a little girl to wrap all that together into one amazing package.可知,她的母亲为女儿的爱心感到自豪。4Whats the passage mainly about?AHelp
13、ing to make dog treats. BAdopting a dog for your child.CGiving dogs and love to kids with cancer. DRaising money to train pets.C解析:主旨大意题。本文主要说的是小女孩Allison Winn患脑瘤后在自己的宠物狗的帮助下顺利康复了。后来她建立了一个组织来驯养狗去帮助其他患病的孩子。故选C项。BWhen Hai started college, he weighed over 250 pounds. Healthy food choices were difficult
14、 for him, and he was emotionally distraught(心烦意乱的). However, when he left home for college, he was able for the first time to start taking his life and weight into his own hands.He started by shopping at a local farmers market, an experience that inspired him profoundly. The idea that a farmers mark
15、et represents local, sustainable, healthy food with a human connection where you can interact with the people that grow the produce was extremely appealing to him, and he began to think about the food that people at his university were eating. From what he saw at farmers markets, Hai realized that d
16、ining hall food was not “real” food. A lot of it is frozen or processed, and has unhealthy additives. His idea continued to develop as he started taking classes about food sustainability at university, and after the summer of 2014 during which he cooperated with other students, he launched into his
17、senior year at the University of California full force with the Real Food Challenge(RFC) campaign, a project he cofounded that aims to reinvest university spending in food that is “real”: ecologicallysound, communitybased, humane, and fair; as opposed to those traditional purchases with those unheal
18、thy additives and processed products.Not only has Hai started a movement of change across the university dining system, but he has also grown extremely as an individual, now with strong leadership and great vision. In addition, after he started learning about food sustainability and taking action at
19、 university, Hai has lost over 100 pounds, and has been able to start enjoying activities such as backpacking and swimming that were not a possibility for him previously. He is confident instead of being distraught now.【解题导语】本文是一篇记叙文,主要叙述了Hai发起RFC运动的起因、内容和运动带来的积极影响。5When did Hai get the idea of “rea
20、l” food?AWhen purchasing the locallymade food.BWhen reforming the university dining system.CWhen reinvesting university spending in food.DWhen organizing the Real Food Challenge campaign.A解析:细节理解题。根据第二段第一句和第二段第三句可知,Hai在当地农贸市场购物的时候,有了关于“真正的”食物的想法。6What benefit has the campaign brought to Hais occupat
21、ional development?AHe has been hired by the university.BHe has become an expert in food field.CHe has got the excellent ability to be a leader.DHe has become much thinner than before.C解析:推理判断题。根据最后一段第一句可知,这项运动带给Hai的职业发展的好处是他获得了很好的领导能力。7According to Hai, “real” food is _Arich in nutritionBmade by exp
22、ertsCfrozen or processedDhealthy without additivesD解析:细节理解题。根据第二段中的“Hai realized that dining hall food was not real food. A lot of it is frozen or processed, and has unhealthy additives.”可知,Hai认为“真正的”食物不应该是冷冻的或加工过的,而应该是健康、没有添加剂的。 语法填空Each year, thousands of people come to Shaanxi, China, to visit th
23、e Terracotta Army, which shows the armies of Qin Shi Huang, 1._countrys first emperor.As one of the most famous tourist sights in the world, the Terracotta Army is a form of funerary(葬礼的) art 2._(bury) with the First Emperor in 210 to 209 BC. It was designed 3._(protect) the emperor in his afterlife
24、.Since their 4._(discover), experts have questioned whether the lifesize models of soldiers 5._(base) on real warriors(勇士) or whether they came off a production line.In October a BBC documentary(纪录片), The Greatest Tomb on Earth: Secrets of Ancient China, suggested the inspiration for the Terracotta
25、Warriors may have come 6._Ancient Greece, about 7._archaeologist Li Xiuzhen said, “We now have evidence that close contact did exist between the First Emperors China and the West.”On the 41st International Museum Day, it was 8._(official) announced that new technology has just made 9._possible for v
26、isitors to be guided. Thanks to an interactive(交互式的) 360degree video, visitors can choose to view the 10._(figure) either in closeup or from a distance.【解题导语】本文是一篇说明文,主要介绍了秦始皇及兵马俑的有关内容。1the解析:考查冠词。那展示了中国第一位皇帝秦始皇的军队。此处为特指,故用the。2buried解析:考查非谓语动词。兵马俑是一种葬礼的艺术形式,与中国的第一位皇帝一同被埋葬。此处动词bury与逻辑主语the Terracott
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417653.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
