2019-2020学年高中英语 Unit 24 Society课后限时作业11 北师大版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 24 Society课后限时作业11 北师大版选修8 2019 2020 学年 高中英语 Society 课后 限时 作业 11 北师大 选修
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(十一)语言知识练.单句语法填空1What he had done made him _sentenced_(sentence) to two years imprisonment.2Many people believe that poverty is a direct _consequence_(consequent) of overpopulation.3_What_ made him upset was the news _that_ his mother was ill in hospital.4The bus broke_down_and all the passeng
2、ers had to get off it.5Many people are opposed to the sale of arms_on_ principle.单句改错1How parents do will make a lot of difference to their children._HowWhat_2She was over the age limit and as consequence of this, her application was rejected._as后加a或as改为in_3What they need is some good textbooks._isa
3、re_4When she heard from the hospital that her father had died, she broke out tears._outinto_5The old man was in despair because the judge passed sentence to his son._toon/upon_高考题型练.阅读理解A family story is like a puzzle. Each family member leaves some clues.Family members come together because they ha
4、ve a common tie with one another, sharing a name and special traditions. Exploring family roots and sharing past memories ensure each tradition lives on.A. has created customized(定做的) Our Name in History books to give your family a look into your history by learning about your last name. By visiting
5、 it, you can check if information is available for your last name.A researchers have collected more than 5 billion names from records such as passenger lists, immigration records and from birth, marriage and death records.The collected information is then used for each customized book.Our Name in Hi
6、story books are available for nearly 200,000 last names, accounting for 85 percent of all the US homes.The collected information is a great start of learning about your family roots.This book will not only surprise your mother, but also become a precious memory to pass down through the generations.I
7、t can also be an inspiration for her to talk about all the special women in her life.So instead of just giving her flowers or jewelry, give her a special family name book and share your favorite memories with her.After learning the general history of your last name, you might be inspired to continue
8、 your exploration. The Our Name in History books include a special software product for building, searching and sharing your family history.To learn more about Our Name in History books, visit . The deadline to order in time for Mothers Day is April 30.语篇导读本文为说明文, 介绍一套丛书:历史上我们的姓名, 并鼓励读者从这套丛书中了解自己家族的
9、根。1The first paragraph mainly talks about _.Athe importance of exploring family rootBwhat a family story really isCthe importance of a family nameDhow to pass down a familys traditions解析 A段落大意题。第一段主要介绍了家族的历史, 探索家族的根, 分享家族的记忆, 由此可知, 这一段的核心话题是探索家族的根的重要性, 故选A项。2What does the underlined word “it” refer
10、to in Paragraph 2?AThe Our Name in History book.BThe website .CThe website .DThe familys last name.解析 B代词指代题。根据第二段该词的语境可知, 这里的it指代上文提到的A.这个网站, 故选B项。3The Our Name in History books _.Aare very cheap compared with flowers or jewelryBcan tell us where we should look to find out family historyCcover the
11、last names of all AmericansDcan tell us origins of our last names解析 D细节理解题。根据第二、三段对这些书的介绍可知, 这套丛书收录了接近二十万个姓, 读这些书能够了解自己姓名的历史, 故选D项。4What will mothers do if they get Our Name in History books?AThey may be inspired to talk about some special women they remember.BThey will collect information about the
12、ir family roots.CThey will learn how great their ancestors are.DThey will share them with some other families.解析 A细节理解题。根据第三段倒数第二句可知, 有了这本书, 妈妈就会受到激励, 讲述她的生活中那些特殊的女性, 故选A项。.七选五If anyone had told me three years ago that he would be spending most of his weekends camping, I would have laughed heartily.
13、Campers, in my eyes, were people who enjoyed insects bites, illcooked meals, and uncomfortable sleeping bags.They had nothing in common with me._1_ The friends who introduced me to camping thought that it meant to be a pioneer._2_ We slept in a tent, cooked over an open fire, and walked a long dista
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417690.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
写主持词要注意哪些问题.pdf
