2019-2020学年高中英语 Unit 8 Adventure Section Ⅲ Lesson 2 .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit Adventure Section Lesson 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Lesson 2 & Lesson 3 品句填词1There are many points of _(相似性) between the two men答案:similarity2Dont go doing anything _(极端的) like leaving the country答案:extreme3She _(冒的危险) her life to save the drowning child答案:risked4There has been snow today in _(不同的) parts of the country答案:various5Do you have e
2、nough _(设备) to do the job?答案:equipment6I was _(使困惑) by the puzzle presented by my teacher答案:confused7Consumers need to spend more on food than _(燃料)答案:fuel8He is a _(富有的) businessman答案:wealthy9This company is more concerned with quality than with _(数量)答案:quantity10It _(使惊愕) her that he could be so c
3、alm at such a time答案:amazed 单句改错1From his expression, I could tell that he was confusing_答案:confusingconfused2Most of us in our class went to see the amazed performance_答案:amazedamazing3Large quantities of food was wasted by the company_答案:waswere4Will you risk lose your job by telling him the truth
4、?_答案:loselosing5A lot of equipments will be sent to the new school soon_答案:equipmentsequipment 完成句子1这条街太窄,大型货车不能通过。The road is _ allow the passage of trucks答案:too narrow to2当时我不知道那件事,不过我后来知道了。I did not know that then; I learned it later, _答案:though3他走得太慢,不能按时到达那儿。He walks _ get there on time答案:too s
5、lowly to4英语太难,我学不好。English is _ learn well答案:too difficult for me to5即使天气不好,我们也要去远足。Well go hiking _答案:even though/if the weather is badA卷 单句语法填空1Stupid _ it sounds, I was so in love with her that I believed her答案:though/as2He was _ poor to buy a new coat答案:too3If you stick to these bad habits, you
6、will risk _(lose) your health答案:losing4All of them arrive late for a _(vary) of reasons答案:variety5To his _(amaze),the bee began to perform a dance答案:amazement6The driver got _(confuse) at the road signs答案:confused7Parents should not show _(prefer) for any one of their children答案:preference8Shes not
7、worth _(get) angry with答案:getting9Small quantities of poison _(be) detected in the dead mans stomach答案:were10He has not turned _ ever since we lent him money答案:up 阅读理解AWhy do we dream?Its a question researchers have been studying for years Now new research suggests that some dreams may result from t
8、he brains effort to keep learning, even as we sleepIn a study in Boston, 100 volunteers were trained for an hour on a maze(迷宫)They tried to find their way through the difficult puzzle as quickly as possible Then half of the volunteers were allowed to sleep for 90 minutes The other half stayed awake,
9、 reading or relaxing The ones who slept were asked to describe their dreams when they woke upAfter the rest, the volunteers were asked again to solve the maze Those who hadnt slept showed no improvement or did even worse after the break Sleepers who didnt report any maze related dreams did better bu
10、t showed only a little improvement However, four naptakers who reported dreaming about the maze showed a surprising improvement They scored 10 times higher after sleeping and dreaming about the mazeEven though the number of dreamers was small, the researchers noted that the gap in learning between t
11、he dreamers and nondreamers was so wide that the finding was significant(有意义的)The dreamers had all performed poorly on the test before dreaming about it That suggests that struggling with a task might be the trigger that leads the sleeping brain to focus on it and work on how to deal with it“Its alm
12、ost as if your brain is going through everything that happened today,”Dr Stickgold,a scientist at Harvard Medical School, said “The things youre obsessed (迷住) with are the ones that your brain forces you to continue to do with”【解题导语】本文说明了通过研究发现的“做梦是在学习”的事实。1Whats the best title for this passage?ALea
13、rning While You DreamBWhat Dreams Stand ForCDream a Good DreamDDreams and HealthA解析:标题归纳题。根据第一段第三句Now new research suggests that some dreams may result from the brains effort to keep learning, even as we sleep可知,做梦是在学习。故选A项。2What were the volunteers asked to do after the rest?ATo work on a new mazeB
14、To continue to do the mazeCTo talk with each other about their dreamsDTo tell what they thought about the mazeB解析:细节理解题。根据第三段第一句After the rest, the volunteers were asked again to solve the maze可知,只是继续走迷宫。故选B项。3According to the study, which group showed the greatest improvement?AThose who didnt sleep
15、BThose who slept but didnt dreamCThose who dreamed about the maze while sleepingDThose who thought about the maze before falling asleepC解析:细节理解题。根据第三段倒数第二句中的four naptakers who reported dreaming about the maze showed a surprising improvement可知,睡觉时梦到迷宫的那些人展示出最大的提高。故选C项。4The underlined word “trigger” i
16、n Paragraph 5 probably means “_”AchanceBcauseCway DideaB解析:词义猜测题。根据倒数第二段最后一句leads the sleeping brain to focus on it and work on how to deal with it可知,导致睡眠的大脑集中在这个任务上,致力于怎样处理它。所以,这可能是努力于一个任务的起因。故选B项。BDo you want a bit of an adventure? Would you like to discover all the corners of the UK, or travel ab
17、road? Maybe you have never tried the motor home lifestyle before Well, read this article and you will know why a motor home is a good choiceNothing is better than a motor home It has so many uses that it is considered the most versatile vehicle and it is also very comfortable If you are thinking abo
18、ut hiring a motor home this summer, then the best choice is to book it early, especially if you are considering the school holidays The motor home hire service is very seasonal and motor home hire companies will never have extra vehicles available in the summer monthsThere are a lot of companies thr
19、oughout the UK, and some of the big ones have motor homes spread all over the country At present, the largest network for motor home hire is provided by Motor home which is based in Cambridge If you are in the UK, you may phone 08006128719 for details of its motor home hire information Motor home ha
20、s a network of over 500 vehicles all over England, Scotland and WalesMost people wishing to hire a motor home are families that are looking for an alternative to a European package holiday, especially as flying now has become more expensive, and is considered to be environmentally unfriendly There i
21、s no doubt that the idea of nofly holidays is going to become more popular as fewer people think it is safe to fly This explains why more and more people are choosing to hire a motor home for their holidays【解题导语】本文介绍了房车的种种好处。5The main purpose of this text is to explain why it is a good idea to _Atak
22、e an adventureBtravel to EnglandCtry a new lifestyle Dhire a motor homeD解析:本文在第一段点出主题:Well, read this article and you will know why a motor home is a good choice下文分别介绍了房车的种种好处。6What does the underlined word “versatile” in Paragraph 2 probably mean?AFast BSafeCUseful DExcitingC解析:词义猜测题。根据文中的It has so
23、 many uses that it is considered可知,它有那么多用处,所以被认为是最有用的交通工具。故选C项。7Why should you book a motor home early if you want to book one for this summer?ABooking early is much cheaperBSummer is usually a very busy seasonCYou can arrange your time better this wayDStudents usually book them to earn moneyB解析:细节理
24、解题。根据文中的The motor home hire service is very seasonal and motor home hire companies will never have extra vehicles available in the summer months可知,在夏天租用房车的人很多。8The last paragraph tells us the advantages of hiring a motor home by _Atelling us a storyBgiving detailed dataCcomparing it with flyingDshow
25、ing the results of a studyC解析:推理判断题。根据文中的especially as flying now has become more expensive等可知,最后一段主要是比较房车和飞机来说明房车的优势。 七选五Faces, like fingerprints, are unique(独一无二的) Did you ever wonder how it is possible for us to recognize people?1_Yet a very young childor even an animal, such as a pigeoncan learn
26、 to recognize faces We all take this for granted2_When we talk about someones personality, we mean the ways in which he or she acts, speaks, thinks and feels that make that individual different from others Like the human face, human personality is very complex But describing someones personality in
27、words is somewhat easier than describing his face3_But if you were asked to describe a “nice person”,you might begin to think about someone who was kind, considerate, friendly, warm, and so forthThere are many words to describe how a person thinks, feels and acts Gordon Airport, an American psycholo
28、gist, found nearly 18,000 English words characterizing differences in peoples behavior4_Bookworms, conservatives, military typespeople are described with such termsPeople have always tried to “type” each other Actors in early Greek drama wore masks to show the audience whether they played the villai
29、ns or the heros role In fact, the words “person” and “personality” come from the Latin persona, meaning “mask” Today, most television and movie actors do not wear masks5_AIf you were asked to describe what a “nice face” looks like, you probably would have a difficult time doing soBBut we can easily
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417940.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
