2020-2021学年新教材英语人教版必修第三册课时作业:UNIT 3 DIVERSE CULTURES SECTION Ⅲ LISTENING AND TALKING READING FOR WRITING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版必修第三册课时作业:UNIT 3DIVERSE CULTURES SECTION LISTENING AND
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业11基础检测1All the collections (收藏品) will be on show from June 16 to 18 in the gym.2Now in China, an increasing percentage (百分比) of the population have their own cars.3With the changes in the worlds climate (气候),dinosaurs died,but many smaller animals lived on.4Fortunately, the weath
2、er that winter was reasonably mild (温和的)5Later, man began to settle (定居) in the places where the food and water were plentiful.6She showed the visitors around the museum, the construction (建造) of which had taken more than three years.7A new series of simple English reading materials (材料) for middle
3、school students has come out this year.8We may be able to design a course to suit(满足需要) your particular needs.9This book contains (包括) all the information you need, so you should read it carefully.10Beautiful and neat (整洁的) handwriting is beneficial, especially for middle school students.1These piec
4、es can be folded (fold) into a neat little pack and fastened on your belt.2Whisky contains a large percentage of alcohol.3If you watch long enough, you will see many problems settled (settle) in this way.4My grandfather came from Hungary and was the only one in his family who settled down in the Uni
5、ted States.5The bridge, due to completed at the end of the year is still under construction.6All of us are delighted that a suitable (suit) answer has already been put forward by the chairwoman.7He looked at me for a moment, and then wrote a sentence containing (contain) the best advice Ive ever had
6、: Be bold and brave.8Does the quality of teaching depend on class size?9Turn off the lights when you are not in a room.10What surprised us most there was the beauty of the scenes.能力提升阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。1Part of northern California had become an inferno(火海) in the latest big fire.A nearb
7、y town,Paradise,was reduced to ash.Nearly 50 people are confirmed dead and over 200 missing.Six_of_the_ten_most_destructive_fires_in_Californias_history_have_occurred_in_the_past_decade.Last_year_was_the_most_destructive_year_on_record,until_this_year.Why is the Golden State so flammable?2There are
8、three reasons why California has been surrounded by flames.First,the climate is becoming warmer.This has led to snow melting earlier,drier landscapes and a longer season when fires are likely to occur.3A second reason is that more people live in flammable places.Since the 1990s 60% of new homes in C
9、alifornia,Washington and Oregon have been built in spaces next to nature.These areas,which environmentalists call the “wildlandurban interface”,are at higher risk of wildfire.4A third reason is that there is more fuel.Before western settlers arrived,fires used to happen often and naturally,which mad
10、e less fuel available for future fires.For the past century fires have been controlled well.This has led to a buildup of dry brush,and makes the average wildfire much likelier to turn into a big one.5Putting out the flame is the most immediate task for California,but not the last.Many survivors will
11、 want to rebuild their homes exactly where they were.Californians will also want to ensure that utility companies(公用事业公司) are acting and investing responsibly.Investigations into what caused the fire are still going on,but some reports suggest it may have begun with sparks (火花) from lines owned by a
12、n electricity company.本文是一篇说明文。文章讲述的是加州是一个容易遭受毁灭性火灾的地方,并给出了原因。1What may directly cause the big fire in California?AThe warm climate.BLiving too close to nature.CToo much fuel.DSparks from electric wire.解析:推理判断题。分析文章中给出的原因可知,加州大火的直接原因可能是有太多的燃料。故选C。答案:C2What does the underlined sentences in Paragraph
13、1 suggest?AThe fires in California are all very destructive.BThe latest big fire in California is very destructive.CCalifornia suffered from destructive fires most last year.DThere have been six destructive fires in California in the past 10 years.解析:句意猜测题。第一段画线部分的意思是“加州历史上10次破坏性最强的火灾中有6次发生在过去10年。去年
14、是有记录以来破坏性最大的一年,直到今年”。故画线部分指“加利福尼亚最近发生的大火破坏性很强”。故选B。答案:B3What does the text mainly talk about?AThe reasons why California suffered a destructive fire recently.BThe reasons why California suffered destructive fires frequently.CThe facts that California is a place easily suffered destructive fires.DThe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417952.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
