2020-2021学年新教材英语人教版选择性必修第一册课时作业:UNIT 3 FASCINATING PARKS SECTION Ⅳ 单元要点复习 WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版选择性必修第一册课时作业:UNIT FASCINATING PARKS SECTION 单元要点复习 WORD版含解析 2020 2021 学年 新教材 英语
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业12My school appeared on the news last week because we had made an important change in our local area.Our class had planted a large garden in what was once only a vacant lot.It was a lot of work but it was all worth it.I got blisters (水疱)from digging, and we all got insect bites,
2、too.I learned a lot about gardening and collaboration (合作), and then I learned about the media. Our teacher telephoned the TV station and informed them of what we had accomplished. She spoke with the producer.The producer checked with the directors, but they said there were plenty of stories similar
3、 to ours.They wanted to know what was special about our particular garden, since many schools plant them.The teacher explained that, after going on the Internet to learn about the prairie(大草原),we had made a prairie garden.We had been to a prairie and gotten seeds from the plants, and then we planted
4、 them.We did not water the garden, but we did weed it.We decided to let nature water it with rain, since that was how prairies grew in the past.We sent a picture of the garden to the news station.In the picture, the grass was so high that it stood taller than the fourth grade students.As a result, t
5、he producer sent a reporter to our school. The reporter interviewed the headmaster and asked him many questions about the garden.After that, he interviewed us, and we explained to him what we had learned through this project.That night, we watched the news, and there we were.The news reporter told o
6、ur story.It was only two minutes long, but it was about us.We were famous.All that work, all those blisters, it was worth it.We knew that when we saw the garden every day, but now we knew that the whole city thought so, too.文章大意:本文是一篇记叙文,介绍了我们班培植的“草原式花园”上电视的故事。1What seemed to be the TV directors ini
7、tial reaction to the garden?AThey were excited.BThey were surprised.CThey were worried.DThey were uninterested.答案:D解析:推理判断题。根据第二段中的“The producer checked with the directors, but they said there were plenty of stories similar to ours.many schools plant them.”可知,电视台的负责人说有许多像我们这样的故事。他们想知道我们的花园有何不同,因为许多学
8、校都培植花园。由此可推断,电视台的负责人最初对我们的花园是不感兴趣的。2What is special about the garden?AWeeds were allowed to spread naturally.BThe grass grew faster than common grass.CThe seeds came from the plants of a prairie.DUnderground water was used for the plants.答案:C解析:细节理解题。根据第三段中的“We had been to a prairie and gotten seeds
9、 from the plants, and then we planted them.”可知,我们去过大草原,在那里获取草原植物的种子,然后把它们种在花园里。由此可知,我们的花园的特殊之处在于种子来自草原植物。故选C。3What does the underlined word “that” refer to in the last paragraph?AWe got blisters on our hands.BOur hard work was worthwhile.CThe garden would be famous.DThe project would be finished.答案:
10、B解析:代词指代题。根据最后一段中的“All that work, all those blisters, it was worth it.”可知,画线词指代的是其中的“it was worth it”,即我们培植花园所付出的努力是值得的。故选B。4How did the author feel about the project?AAnnoyed. BCurious.CProud. DRegretful.答案:C解析:推理判断题。根据最后一段中的“The news reporter told our story.It was only two minutes long, but it was
11、 about us.the whole city thought so, too.”可知,新闻主播报道了我们的故事,虽然只有两分钟,但是它是有关我们的。我们每天看到花园都觉得我们的努力是值得的,而且现在整个城市的人也会这样认为。由此可知,作者为他们培植花园的活动感到自豪。故选C。I did not go on my first hike until my mid30s.I could blame it on the fact that I grew up on the Great Plains of South Dakota and North Dakota._1_ Having never
12、gone, I didnt see the value and always shook my head when asked._2_ At the urging of my wife, and with my two young kids, we walked a beautiful forest path on a cool August morning.I carried a small backpack with water and snacks(小吃)When we reached the top, we ate lunch together overlooking a perfec
13、tly still pond and scenic Vermont.A few weeks ago, my 11yearold son, my 61yearold dad, and I hiked Camelback Mountain in Phoenix. Last weekend, I hiked down the Grand Canyon with my son along the South Kaibab Trail.And later this week, my wife and daughter will join us to walk the Waterfall Trail in
14、 the White Tank Mountains._3_Now, just to be clear, by no means would I classify myself as an expert hiker._4_ And I have no plans to climb Mount Kilimanjaro or walk the Appalachian Trail. But waking early on a Saturday morning to walk 35 miles along a forest path with lunch in the backpack is a jou
15、rney Id recommend to anyone.It is healthy physical exercise that creates wonderful memories._5_ And given the chance, hiking teaches us important truths about life.AMost of our hikes only last 2 hours.BIve fallen in love with climbing mountains.CI love the stillness and calm of an empty path.DBut mo
16、stly, to be honest, I just wasnt interested.EIf you can climb a mountain, you can do anything.FIt provides an opportunity to slow down and disconnect.GI went on my first hike a few years back while living in Vermont.文章大意:作者直到35岁才开始第一次远足而后喜欢上爬山的经历,作者认为这种锻炼方式提供了一个让生活慢下来、脱离尘世的机会。1D解析:前一句讲到,“我”可以把35岁左右之
17、前从未远足过归咎于“我”生活在大平原上,结合空后一句可知,此处隐含的意思是:真实原因并非如此。故选择D项“但是老实说,我主要是不感兴趣罢了”。2G解析:第一段讲“我”对远足不感兴趣,本空之后讲的是“我”的一次远足经历,因此空处应涉及一次远足的内容,故答案为G。3B解析:上一段讲第一次远足的经历,本段讲其后的远足经历和计划,故本空为总结句,应表示经过了第一次远足后,“我”爱上了爬山,故选B。4A解析:前一句讲到“我”不认为自己是一个专业远足者,后一句讲“我”并没有计划去爬世界高峰或挑战高难度的远足,因此本空应该讲“我”远足的运动强度不高,故选A项。5F解析:前后两句都在讲远足的好处,故此处也应是
18、同样的,故选F项“它(远足)提供了一个让生活慢下来、脱离尘世的机会”。In my 40s, as a new solo(独自的) traveller, I spent endless time looking around souvenir shops in tourist areas.It never _1_ me that in shops where merchants werent _2_ big rents, I could save more money.Besides, I didnt give much _3_ for the size of what I was buying
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-418206.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
