分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 2 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:419689
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:76.97KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 2SECTION ASTARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析 2020 2021
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 2Onwards and upwardsSection AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升基础训练.单句语法填空1.The purpose of the passage is to inform us the reason for protecting the heritage.答案of2.Dont offer (comment)if you cannot understand the real meaning.答案comments3.He understood that it was the faul

    2、t of his skin colour that accounted for their (reject).答案rejection4.Nowadays,cycling,along with jogging and swimming, (regard)as one of the best all-round forms of exercise.答案is regarded5.She is struggling (bring)up a family on a very low income.答案to bring6.I am very delighted (teach)you something a

    3、bout Tang poems.答案to teach7.You will (rare),if ever,have to wait longer than an hour.答案rarely8.Though at first we are hurt,we (eventual)learn from the experiences.答案eventually.短语填空go wrong;give up;have.in common;turn down;work on;dream of;be regarded as;be delighted to1.If you lose your focus,things

    4、 can easily.答案go wrong2.To my great surprise,you say you will learning English.答案give up 3.What do the music festivals ?答案have in common4.It is impolite to the warm-hearted offer.答案turn down5.He has spent the last two years a book about childcare.答案working on6.She running her own business.答案dreams o

    5、f7.It the purpose of life in ancient Greece.答案was regarded as8.I hear that you succeeded.答案am delighted to.完成句子1.手势是如此普遍,以至于我们在使用时很少注意到。Hand gestures are so common that when were using them.答案we rarely notice2.很高兴见到我,他邀请我坐在他旁边。 ,he had invited me to sit next to him.答案Delighted to see me3.我从小就梦想成为一名教

    6、师。I have since my childhood.答案dreamed of becoming a teacher4.来到营地意味着加入一个每个人都必须同意一起工作的社区。Coming to camp means joining a community where everyone must .答案agree to work together5.她收到我的信,给我回了个电话。She my letter with a phone call.答案made a response to能力提升.阅读理解AThe story happened on the day when I lost my be

    7、st friend to a hit-and-run driver,the day a precious life was taken from us way too soon.It was a bright and sunny day in November.Thanksgiving had been celebrated only two days before.Since it was a holiday weekend I had been on the phone with Greg the night before many times.His dad didnt want him

    8、 to come over because of the holiday.I guess he finally wore him down and he called and said “I can stay.”So,my mom,brother,and I went to pick him up.He was always smiling.The complete opposite of my shy self,Greg was always the life of the party.We got two large pizzas that Friday night.Ive never k

    9、nown anyone in my entire life who loved to eat more than Greg.Thats the way he was though.He was just enjoying life.And if it meant gaining weight or whatever,so be it.He would sit back and put his hands on his belly and just laugh.We (Greg,David,and I)did so many fun things together and had such gr

    10、eat times.Things we should have done and things we shouldnt have done,Ill “Never” forget.On Saturday morning Dad took us out for breakfast.We all finished eating and followed my Dad up to the cashier.Greg asked Dad if he could have a candy bar.I looked at Greg shaking my head.He just laughed.After b

    11、reakfast,Father took us to my Moms house.When we got out at Moms house there was no one home.So,one of us grabbed a big wheel and rode it down the steep driveway into the street.Just boys being boys.Greg and I did it several times until the last time.The car hit him in the head,knocking him around 7

    12、5-100 yards.My brother and I both ran screaming just yelling for help and crying.One of the neighbors called 911.I was in shock.That day was forever etched(铭刻) into our memories.It still hurts to think about it.Wishing we could have grown old together.Wondering how it would have been.Im sure IT WOUL

    13、D HAVE BEEN GREAT.【语篇解读】这是一篇怀念亡友的短文。格雷格是作者的好友,为人随和乐观。一次格雷格来作者家共度周末,几个孩子在街上玩滚圈时,格雷格不幸遭遇车祸身亡。这一幕永远刻在了作者心中,至今想起仍心痛不已。1.We can describe Greg as .A.impolite and greedyB.easy-going and optimisticC.shy and unconfidentD.friendly and brave答案B解析推理判断题。根据第二段中的 “He was always smiling.” “Greg was always the life

    14、of the party”以及第三段中 “And if it meant gaining weight or whatever,so be it.”可知,格雷格是个乐观随和的孩子,故选B项。2.Greg was killed in .A.a fireB.an earthquakeC.a car accidentD.a firefight答案C解析细节理解题。根据第一段中“I lost my best friend to a hit-and-run driver”可知,格雷格是死于一场车祸。倒数第二段中“The car hit him in the head”是更明显的提示。3.Which sh

    15、ows the right order of the following events?Greg died of an accident while playing in the street.Greg went out for breakfast with the author.The author together with his bother and mom went to meet Greg.The three boys got two large pizzas and had great fun.The author invited Greg to spend the weeken

    16、d at his house.A.B.C.D.答案D解析细节排序题。正确顺序为:作者邀请格雷格开车接格雷格周五晚上三个男孩子吃比萨并玩得开心周六早上共进早餐格雷格被撞死亡,故答案为D项。4.Who came to help them after the accident?A.David mother.B.Davids father.C.Davids brother.D.Davids neighbor.答案D解析细节理解题。根据倒数第二段中“One of the neighbors called 911.”可知事故发生后,大卫的一个邻居帮忙拨打了911电话报警。BWhen Rebecca Sax

    17、on was diagnosed with cancer at the young age of 27,she thought her life was over.But in her darkest hour,inspiration struck and she found a way of turning her misfortune into advantage.Following her cancer treatment,Rebecca launched a successful business “Something Blue Bridal Shoes”a unique range

    18、of wedding footwear,which came out of the fashion pictures she drew while recovering in her hospital bed.Rebecca,from London,says,“I started designing wedding shoes with blue soles (鞋底)when I was halfway through my cancer treatment.I had a hit when I was diagnosed with cancer but I decided that I wa

    19、s going to pick myself up and fight this cancer.The pictures were my release and the way I got through the many hours spent in a hospital room.I had no idea what was going to happen to me,but I knew I had to be positive if I was going to overcome this treatment.I told myself this was not going to be

    20、 the end for me.I decided to fight with my negative feelings and start drawing.”Rebecca had always loved fashion since she was younger.Several of her friends were getting married at the time when she was ill.“So at first,I would be drawing designs for wedding dresses and other clothes.But then I sta

    21、rted drawing wedding footweardesigning shoes with blue soles which were very comfortable too.I thought it would be a lovely way of combining the something old,something new,something borrowed,something blue tradition.Drawing really helped me deal with my treatment,” said the brave girl.With the enco

    22、uragement of her boyfriend,she turned her dreams into reality and set up “Something Blue Bridal Shoes”.Each beautiful shoe has a blue sole,combining the age-old tradition of what a bride should wear at her wedding for good luck.【语篇解读】本文是一篇夹叙夹议文。在癌症治疗期间,丽贝卡成功创立了独一无二的“蓝鞋底婚鞋”品牌,专门为婚礼上的新娘设计鞋子。这些鞋子的初稿都是丽

    23、贝卡在医院接受治疗期间画出来的。5.What did Rebecca Saxon do when she was recovering in the hospital?A.Draw fashion pictures.B.Prepare for her marriage.C.Donate money to charities.D.Found a company.答案A解析细节理解题。根据第二段可知,Rebecca Saxon在医院康复期间画时装画。故选A项。6.Which of the following is TRUE about Rebecca Saxon?A.She has designe

    24、d several wedding dresses for her friends.B.Drawing designs helped her fight with her negative feelings.C.Her boyfriend invested all of his savings in her business.D.She started making shoes before she was diagnosed with cancer.答案B解析细节理解题。根据第三段中的“I decided to fight with my negative feelings and star

    25、t drawing.”可知,为了战胜负面情绪,她开始画画。故选B项。7.Each of Rebecca Saxons shoes has a blue sole to.A.make the shoes more colourfulB.express good wishes to the brideC.let the bride feel comfortableD.show her preference for blue答案B解析细节理解题。根据文章最后一句“Each beautiful shoe has a blue sole,combining the age-old tradition o

    26、f what a bride should wear at her wedding for good luck.”可知,Rebecca Saxon设计的鞋有蓝色鞋底是为了向新娘表达祝福。故选B项。8.The story of Rebecca Saxon inspires people to .A.face difficulties bravelyB.treasure what they haveC.hold fast to their dreamsD.help those in need selflessly答案A解析推理判断题。根据第三段Rebecca Saxon的叙述可知,她患病后没有消沉,而是积极面对,为新娘设计婚鞋,成立公司。她的故事鼓舞人们要勇于面对困难。故选A项。- 5 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 2 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-419689.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1