2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 5 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 5SECTION ASTARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析 2020 2021
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 5Revealing natureSection AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升基础训练.单句语法填空1.You are expected to answer call with immediate actions.答案the2.His name will live in history as one of the greatest bowlers all time.答案of3.The robbery occurred in broad daylight,in a (crowd)street.答案c
2、rowded4.He will not give up until he finds convincing (evident).答案evidence5.Romances and friendships begin small talk.答案with.短语填空be crowded with;date back to;refuse to;come to exist;of all time;be regarded as;in question;adapt to1.The history of self-knowledge over 2,000 years.答案dates back to2.This
3、World Cup has crowned one of the best teams .答案 of all time3.The player is Mark Williams.答案in question4.Your heart may good things,work or sports or hobbies,but they were never designed to take first place in your heart.答案 be crowded with5.Adapt,and the environment,rather than to you.答案adapt to6.Cer
4、tain forms of knowledge in certain places.答案come to exist 7.But Daniel thinks it is unfair that his parents give him a chance to explain,so they dont deserve to know the truth.答案refuse to8.UN English Language Day:April 23rd.The date the death of William Shakespeare.答案is regarded as.完成句子1.在鞋类博物馆展出的“特
5、殊用途”鞋让大多数游客感到惊奇。Most of our visitors and amazedby the collection of “special purpose” shoes on exhibition here at the Museum of Footwear.答案are shocked2.首先,我得说,当你和父母沟通有困难时,你并不孤单。 ,Ive to say youre not alone when having trouble communicating with parents.答案To begin with3.她在新泽西的家中说:“迈格拉希的任何一次泄密都是一种耻辱。”
6、Speaking from her home in New Jersey,she said,“Any letting out of Megrahi would .”答案be a disgrace4.更重要的是,如果你的项目彼此重叠,你可能已经在你当前的项目中浪费了太多的时间和资源。 ,if your projects overlap with one another,you may have already wasted too much time and too many resources in your current project.答案Whats more5.目前我们还没有其他行星上
7、存在生命的证据。At present we of life on other planets.答案have no evidence能力提升.阅读理解AJudy Wright and her husband decided to move closer to their son,Chris,who lived in Georgia.About a month after the move,Judy fell ill,suffering from her ongoing (不间断的)battle against Parkinson disease.Her condition worsened ra
8、pidly and she required medical care at home.The family hired a nursing aid who canceled at the last minute.Instead,a woman named TunDe Hector showed up in her place.One day,TunDe shared a story with Judy and her family.She remembered a particularly difficult day in 2014,when a stranger had helped he
9、r with a kind gesture.She had run out of gas,and with only $5 in her pocket,was walking to a gas station.A man saw her walking and turned his car around.He paid for her gas and gave her all the cash left in his wallet.Upon hearing the story,Judys son,Chris,took off his hat and said,“That was me!” He
10、 was the stranger that had helped TunDe on that difficult day.During the care of Judy,the Wright family learned about TunDes family and her own dream.The nursing aid,TunDe hoped that one day she could become an OB-GYN nurse.Her tuition was past due (逾期)and she had a family to care for,but she was de
11、termined to achieve that goal for herself and her family.Judy died on July 9,2017.Instead of flowers,her family asked mourners (悼念者)to donate to TunDes education,to assist her in paying for her nursing school.In less than a week,they raised more than $8,000 and presented her with the surprise check.
12、【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章告诉我们“善有善报”。1.Why did Judys family choose TunDe in the end?A.To help her with a kind gesture.B.To look after Judy in the hospital.C.To replace another nursing aid.D.To give Judy the best medical care.答案C解析细节理解题。根据第二段中的“The family hired a nursing aid who canceled at the last minute.In
13、stead,a woman named TunDe Hector showed up in her place.”可知,朱迪的家人最终选择TunDe是为了取代另一个护士。故选C项。2.How might Chris feel when hearing TunDes story?A.Thrilled.B.Shocked.C.Puzzled.D.Delighted.答案B解析推理判断题。根据第三段中的“Upon hearing the story,Judys son,Chris,took off his hat and said,That was me! He was the stranger t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-419698.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
五年级上册语文课件-28《梦想的力量》|鲁教版(共29张PPT).ppt
