2019-2020新素养导学同步人教版英语选修六作业:UNIT 5 SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020新素养导学同步人教版英语选修六作业:UNIT SECTION WORD版含答案 2019 2020 素养 同步 人教版 英语 选修 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Unit 5Section .完形填空My daughter has been crazy about raising a pet for a long time.Last spring I bought two newlyhatched(孵化) chickens for her.She got_1.B_ and took good care of them._2.C_,a few days later, both chickens died.She burst into tears because of_3.B_ .I helped her_4.A_ the two birds under
2、a tree behind our house.I thought it would be the_5.A_ of her idea._6.C_,I was wrong.Children are children _7.C_ .The failure hasnt _8.B_ my daughter in any way.She still tried to keep a small animal or even a snail.One day last winter, I noticed under the eaves(屋檐) of the house a family of sparrows
3、 (麻雀)My daughter and I could_9.D_ the sparrows as our “pets” ,but we didnt.I told her to _10.D_ the grains on the windowsill (窗台)A few minutes later, the sparrows came to land on the windowsill_11.A_ and pecked(啄) at the rice.Suddenly my daughter asked me,“Mum,can we catch and_12.C_ the sparrows, an
4、d let them live with us in the room? How_13.C_ it is for them to live outside!”“Oh, my dear.I do not think its a good idea.You know,”I explained to her,“the sparrow is a bird who loves_14.A_ .No one can keep them in a cage.If they are caught, they will_15.D_ quickly.They are_16.B_ to living outside.
5、Moreover, they have warm nests under the eaves.”From then on, we have set up a kind of _17.C_ with the sparrow family.We feed them frequently and_18.B_ them as pet birds.However,we do not need to_19.B_ them.We _20.A_ seeing these little birds flying and jumping among branches, leaves and flowers in
6、the spring mornings.文章大意:女儿养的小鸡死了后,看到窗台上的麻雀就想抓住它们并喂养它们,我告诉女儿麻雀是爱自由的动物,劝说女儿不要抓它们。1Aexciting BexcitedCdisappointedDencouraged解析:考查形容词辨析。根据文章第一句“My daughter has been crazy about raising a pet for a long time.”我的女儿一直对养小宠物很着迷,可知当她得到两只刚孵化的小鸡时应感到兴奋。故选B。2ANaturally BSuddenlyCUnfortunately DFinally解析:考查副词辨析。
7、根据后文“a few days later,both chickens died.”小鸡都死了,可知应是“不幸地”。故选C。3Aleaving Btheir deathCthe chickensDthem解析:考查细节理解。女儿大哭,是因为小鸡的死。故选B。4Abury BputCdig Dset解析:考查动词词义辨析。根据“I helped her _4_ the two birds under a tree behind our house.”可知,我应该是帮助女儿将小鸡埋在房后的树下。故选A。5Aend BbeginningCwish Dreality解析:考查名词词义辨析。根据句意可知
8、,小鸡死了,故我认为女儿不会再养小动物了,故应是女儿想法的结束。故选A。6AThus BThenCHowever DTherefore解析:考查副词词义辨析。根据句子“I was wrong.”可知,前面应该表示转折。故选C。7Aat all Bin allCafter all Dfor all解析:考查词组辨析。根据前面的句子“Children are children.”可知,然而,我错了,孩子毕竟是孩子。故选C。8Aencouraged BupsetChelped Dimpressed解析:考查动词词义辨析。根据前文说我错了,可知失败并没有使我的女儿沮丧。故选B。9Alook BactC
9、feed Dcatch解析:考查动词词义辨析。我的女儿和我看到麻雀后,本可以抓住它们作为宠物,但是我们没有。故选D。10Athrow BpourCpile Dscatter解析:考查动词词义辨析。我告诉女儿把谷物散开放在窗台,这样麻雀就会来吃。故选D。11Aone after another Bone anotherCevery otherDeach other解析:考查固定短语。几分钟后,麻雀就一个接一个地飞到窗台啄米吃。故选A。12Astay BloveCcage Dwatch解析:考查动词词义辨析。女儿突然问我,“妈妈,我们能把鸟抓起来,然后关进笼子吗?”故选C。13Afree Bhap
10、pyCcold Dwarm解析:考查形容词词义辨析。女儿想把鸟关进笼子和我们住在一起,是因为她觉得鸟在外面会冷。故选C。14Afreedom BspringCflying Dtrees解析:考查名词词义辨析。我向女儿解释说,没有人能在笼子里养麻雀,因为麻雀热爱自由。故选A。15Aplease BstarveCsuffer Ddie解析:考查动词词义辨析。麻雀是热爱自由的动物,如果它们被抓了,它们不久就会死。故选D。16Asafe BusedCproud Dhappy解析:考查形容词词义辨析。根据句子“They are _16_ to living outside.”可知,麻雀喜欢自由,它们习惯
11、住在外面,be used to“习惯于”。故选B。17AneighbourBunderstandingCfriendshipDrelationship解析:考查名词词义辨析。根据句意可知,从那时开始,我们和麻雀家庭建立一种友谊。故选C。18Athink BtreatCdream Dappreciate解析:考查动词词义辨析。根据句子“We feed them frequently and _18_ them as pet birds.”可知,我们频繁喂养它们,将它们视为宠物鸟,treat as“视为”。故选B。19Ahurt BpossessCbelong toDhatch解析:考查动词词义辨
12、析。我们没必要占据、拥有鸟。故选B。20Aenjoy Bwould likeCwant Dconsider解析:考查动词词义辨析。后面接的是动词ing形式,只有A、D两项符合,再根据句意可知,我们应该是喜欢看着这些鸟飞。故选A。.阅读理解AEvery year thousands of tourists visit Pompeii, Italy.They see the sights that Pompeii is famous for, such as its stadium, theatres, shops and restaurants.The tourists do not, howe
13、ver, see Pompeiis people.They do not see them because Pompeii has no people.No one has lived in Pompeii for almost 2,000 years.Once, Pompeii was a busy city of 22,000 people.It lay at the foot of Mount Vesuvius, a grasscovered volcano.Mount Vesuvius had not erupted for centuries, so the people of Po
14、mpeii felt safe.But they were not.In August of AD 79, Mount Vesuvius erupted.The entire top of the mountain exploded, and a huge black cloud rose into the air.Soon stones and hot volcanic ash began to fall on Pompeii.When the eruption ended two days later, Pompeii was buried under 20 feet of stones
15、and ashes.Almost all of its people were dead.For centuries, Pompeii lay buried under stones and ashes.Then, in the year 1861, an Italian scientist named Ginseppe began to uncover Pompeii.Slowly and carefully, Ginseppe and his men dug.The city looked almost the same as it had looked in AD 79.There we
16、re streets and fountains, houses and shops.There was a stadium with 20,000 seats.Perhaps the most important of all is that there were everyday objects, which tell us a great deal about the people who lived in Pompeii.Many glasses and jars had some dark blue colour in the bottom, so we know that the
17、people of Pompeii liked wine.They liked bread, too; metal bread pans were in every bakery, and in one bakery there were 81 round, flat loaves of breada type of bread that is still sold in Italy today.Tiny boxes filled with a dark, shiny powder tell us that women like to wear eyemakeup.Ginseppe has d
18、ied, but his work continues.Onefourth has not been uncovered yet.Scientists are still digging, still making discoveries that draw tourists to Pompeii.文章大意:本文记叙了位于意大利维苏威火山山脚的古镇庞培在公元79年被火山灰掩埋以及1861年被发掘后,古镇人文景观重现于世的故事。1Why do large numbers of people come to Pompeii each year?_B_ ATo visit the volcano.B
19、To see how Pompeians lived.CTo watch sports and plays.DTo shop and eat there.解析:细节理解题。根据文章的第一段中的“They see the sights that Pompeii is famous for,such as its stadium,theatres,shops and restaurants”内容可知,游客来到庞培古城是为了看过去的庞培人是如何生活的,因为庞培城被火山灰掩埋而保持了原有的一切风貌。故选B。2Why had so many Pompeians remained by Mount Ves
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-420265.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
九年级数学上册 第五单元 投影与视图 视图第1课时作业(pdf无答案)(新版)北师大版.pdf
