2020-2021学年英语新教材人教版必修第一册课时作业7 UNIT 2 LISTENING AND SPEAKING &READING AND THINKING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语新教材人教版必修第一册课时作业7 UNIT LISTENING AND SPEAKING &READING THINKING WORD版含解析 2020 2021 学年 英语
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.阅读理解Of course you dont want to be sick in your vacation.So what can you do while travelling? There are three things you should remember: relax, sleep and eat well.A vacation is a time for relaxing, but very often it is not.Think about what you do when you are a tourist.There are so
2、many places to visit:shops, parks, churches and temples(寺庙)You may spend most of the days walking around these places.This can be very tiring.Do not ask your body to do too much.A tired body means a weak body.A weak body gets sick easily.So sit down for a few hours in a nice place.In good weather, l
3、ook for a quiet park bench.Sleep is also important.If you want to stay healthy, you need to get enough sleep.Your hotel room may be noisy, or the bed may be too hard.Or you may want to stay out late at night.Then you should plan to sleep for an hour during the day.The extra hour can make a big diffe
4、rence.Finally, if you want to stay healthy, you must eat well.That means eating the right kinds of food.Your body needs fresh fruit, vegetables, meat, milk and cheese.So, remember this:if you want to enjoy your vacation,take good care of yourself.Give your body some rest.Get enough sleep and eat hea
5、lthy food.文章讲述了我们如何在旅行中照顾好自己。 首先要注意放松,不要太累;其次要有好的睡眠;同时还要吃健康的食物。只有这样才能好好地享受旅游。1You should while travelling.Aeat wellBwalk all the timeCdo shopping Dask your body to do a lot答案:A解析:细节理解题。 根据第一段最后一句“There are three things you should remember:relax,sleep and eat well.”可知要吃好,故选A项。2You must to enjoy your
6、travelling.Avisit parks Bstay healthyCgo to churches and temples Dsit down for a few hours答案:B解析:细节理解题。 根据最后一段可知要想享受假期必须保持健康,故选B项。3The underlined word “extra” means here.Aone more Bmore than oneCusual Ddifferent答案:A解析:词义猜测题。 根据上文可知白天要睡一个小时,这是额外的一小时,所以应选A项。4The text tells us in travelling.Ahow to res
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421274.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
通货膨胀对会计的影响研究.pdf
