2019_2020学年新教材高中英语UNIT6Earthfirst课时跟踪检测三Developingideas外研版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 新教材 高中英语 UNIT6Earthfirst 课时 跟踪 检测 Developingideas 外研版 必修 第二
- 资源描述:
-
1、课时跟踪检测(三) Developing ideas一、语言基础训练.单词拼写1A whale is a fish. True or false (错误的)?2Even worse, the amount_ (数量) of fast food that people eat goes up. 3. In our daily life we have to use various kinds of electronic devices (装置). 4(2019江苏高考)What has led many governments to remove (取消) necessary regulatio
2、ns?5Your texts wont come until you turn airplane mode (模式) off in the morning.6We saw lights in the distance (远处)7They will detect faulty electrical appliances (电器), plugs or switches, isolate them so that they cannot harm anyone.8The antismoking_campaign (运动) is mainly aimed at young teenagers.单句语法
3、填空1We need some ordinary facilities and electrical (electricity)equipment, such as balance, crucible, tongs and so on.2No such mechanism exists for the removal (remove) of technological wastes. 3Im worried about the urgent (urge) situation, but it is beyond my power.4As far as I am concerned (concer
4、n), all the students and teachers should work hard and keep safety in mind.5The majority (major) of doctors believe smoking is harmful to health.6You ought not to have told them the_truth (true)7Whats more, it makes me more_energetic (energy) and effective in my study.8If the car should break down w
5、ithin the first year, we would repair it at our expense.9As for the treasures selection criteria, Yu said the show tries to take historical, artistic and scientific values _into account. 10It was his hard work as well as his talent that made him so successful.选词填空 depend on, in fact, take steps, tak
6、e part in, take . into account, turn off, share with, make sure, in detail, break down 1You should take plenty of possible factors_into_account to the problem. 2If you are one of such people, you need to_take_steps to satisfy your hunger without overeating.3If you follow these steps, soon you will b
7、e able to break_down the walls between your parents and yourself.4Do you forget to_turn_off the lights and heaters when you go out of a room? 5Make_sure there is a table or a desk and a comfortable chair.6Success doesnt only depend_on what you do. What you dont do is equally important.7Having been i
8、n senior two for weeks, I have much to share_with_ you.8In this module Ill tell you_in_detail about my first ride on a train.9Im going to_take_part_in a meeting at Beijing University on Friday.10In_fact_this place also goes by the name “Turtle Beach”.完成句子1In_order_to_finish the work on time, we cant
9、 afford to waste a minute.为了按时完成工作,我们不能浪费一分钟。2I really dont want to leave. But I have to because_of my parents.我真的不想离开。但因为我的父母我不得不离开。3It_takes_me_time_to_think when telling long stories.讲长篇故事时,我需要时间来思考。4According to BBC, 4G is five_to_seven_times_faster_than current 3G network speeds.据BBC报道,4G的网速是目前
10、3G网速的5到7倍快。5It_was_his_teacher_in_his_college_that/who he met at the party.他在晚会上遇见的是他大学时的老师。二、语篇阅读训练.阅读理解AThe world is a greener place than it was 20 years ago, and a study based on data from NASA satellites has showed a source for much of this new greening phenomenon: China and India. China and Ind
11、ia account for onethird of the greening, but contain only 9% of the planets land area covered in vegetation (植被)“When the greening of the Earth was first observed, we thought it was due to a warmer, wetter climate and added carbon dioxide (CO2) in the atmosphere, leading to more leaf growth in north
12、ern forests. Now, with the data, we see that humans are contributing much,”said Rama Nemani, a coauthor of the study. Chinas outsized contribution to the global greening trend comes in large part (42%) from programs to conserve and expand forests. These were developed in an effort to reduce the effe
13、cts of soil erosion, air pollution and climate change. Another 32% there 82% of the greening seen in India comes from intensive (集约的) growing of food crops.However, researchers point out that the greening in the future depends on numerous aspects, both on a global level and the local human level. Fo
14、r example, increased crop production in India is promoted by groundwater irrigation. If the groundwater is running out, its crop production will be on the decrease, leading to less greening.The gain in greenness seen around the world and led by China and India does not offset the damage from loss of
15、 natural vegetation in tropical regions, such as Brazil and Indonesia. The consequences for sustainability (可持续性) and biodiversity in those ecosystems remain.Nemani is pretty excited about the findings, not just because the greener, the better. “Once people realize theres a problem, they tend to fix
16、 it,” he said. “In the 70s and 80s in India and China, the situation around vegetation loss wasnt good; in the 90s, people realized it; and today things have improved. Humans are unbelievable adaptable.”语篇解读:本文是一篇说明文。NASA的卫星资料显示,中国和印度的行动主导了地球变绿!1Which is the main reason for the Earths getting greene
17、r?AThe expanding of leaf area in northern forests.BWarmer and wetter climate in China and India.CFavorable weather and increased CO2 in the air.DTreeplanting programs and intensive agriculture.解析:选D细节理解题。根据第一段第一句和第二段中的“Chinas outsized contribution to the global greening trend comes in large part (42
18、%) from programs to conserve and expand forests . India comes from intensive (集约的) growing of food crops.”可知,中国和印度正引领着地球绿化的增加,而这主要源于中国的植被计划和两国的集约农业。故选D。2What does the example in Paragraph 3 prove?AIndian crop production may decline.BHumans advance the global greening.CThe greening trend may change.D
19、Groundwater in India is running out.解析:选C推理判断题。根据第三段的内容可知,地球的绿化趋势由很多方面决定,通过接下来所举的例子可知,如果印度地下水枯竭,作物产量就会下降,进而导致绿化减少。由此可推知,这个例子表明绿化趋势可能会出现变化。故选C。3What does the underlined word “offset” in Paragraph 4 probably mean?APrevent.BBalance.CInterrupt. DSurvive.解析:选B词义猜测题。根据第四段中的“The consequences for sustainabi
20、lity (可持续性) and biodiversity in those ecosystems remain.”可知,巴西和印度尼西亚等热带地区的生态系统的可持续性和生物多样性所受的负面影响仍然存在。再结合第一段中的“China and India account for onethird of the greening, but contain only 9% of the planets land area covered in vegetation (植被)”可知,画线词所在句的含义应是:中国和印度主导的全球绿化的增加并不能抵消巴西和印度尼西亚等热带地区自然植被减少所带来的损失。off
21、set是“抵消,弥补”之意,与balance“相抵,抵消”的含义相近。故选B。4How does Nemani find the findings?AThey are a positive indicator of human nature.BThey convey that the greener, the better.CThey show humans prefer to fix their mistakes.DThey are consistent with his expectation.解析:选A推理判断题。根据最后一段中的“Once people realize theres a
22、 problem, they tend to fix it” “in the 90s, people realized it; and today things have improved. Humans are unbelievable adaptable”可知,当人们意识到问题时,他们会想办法来解决。人类具有出乎意料的适应能力。由此可知,研究结果表明了人性积极的一面。故选A。BMost of us have been in this situation: Youre on your way to your friends house, then you suddenly ask yours
23、elf, “Did I remember to turn the lights off?” For those with smart homes, however, this wouldnt be a problem.Over the last few years, smart home technology has become more popular. Thanks to userfriendly products like intelligent lighting and heating controllers, people can control nearly every elec
24、trical item in their homes from anywhere in the world.While smart homes arent new, companies like Philips and Xiaomi have finally brought automation to everyday people with affordable products like artificial intelligence (AI) speakers and sensors. “The obvious message is that you can stop wasting e
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-422210.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
