2020-2021学年高一英语外研版(2019)必修一同步课时作业: UNIT3 FAMILY MATTERS PERIOD III DEVELOPING IDEAS AND PRESENTING IDEAS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高一英语外研版2019必修一同步课时作业: UNIT3 FAMILY MATTERS PERIOD III DEVELOPING IDEAS
- 资源描述:
-
1、2020-2021学年高一英语外研版(2019)必修第一册同步课时作业 Unit 3 Period III Developing Ideas and Presenting Ideas1.I believe that the Internet has p effects on our lives.2.D his lack of experience, he got the job.3.Ill never forget winning my first gold m .4.There is no doubt that the m_ ,such as the television, and the
2、radio, play an important part in influencing peoples opinions.5.Xu Haifeng is the first Chinese player to win the gold m_in the Olympic Games.6.An a_ is a person who competes in sports such as running and swimming.7.If your luggage is overweight, youll have to pay _(额外的) money .8.With a lot of probl
3、ems_ (solve),the newly-elected president will have a hard time.9.The price of wine varies _ (enormous) depending on where it comes from.10.Cheer up! Victory is just the corner.11.将下句升级为部分倒装句Over the years, he has never complained about/of our living conditions._12.我要离开办公室时,电话铃响了。(be about to dowhen)
4、_13.照吩咐你的去做,不要和我争辩。(argue with)_14.由于粗心驾驶,他最后进了医院。(end up in)_15.读后续写阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 One day, my brother and I were alone in our apartment. The reason was that my parents had both gone for a ball party and had left me in charge of everything. I was doing my homework while my younger b
5、rother was watching TV. All of a sudden, the doorbell rang. Ding-Dong! Ding-Dong! My younger brother had rushed to the door before I decided to answer the door. We both thought that our parents had come home. As a result, he unlocked the door and opened it. Outside of the house stood a man who wore
6、a black raincoat and black rubber boots. He looked no different from other people and he said that he was a salesman and asked politely if our mother or father was at home so he could talk with them. Without any thinking, my brother said, No. He asked if we would like to buy some comic books, which
7、he was selling. I quickly explained to him that we were not supposed to buy anything without our parents permission. However, it seemed that he was not willing to follow my advice and he had an intention to enter our house. Then, I realized something terrible would happen. As I was about to close th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-422511.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
浙江省临海市杜桥中学高一英语BOOK2 UNIT2 课件(新人教版).ppt
