全国各地名校2015届高三1月英语解析版试卷分项汇编:阅读表达 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 全国各地名校2015届高三1月英语解析版试卷分项汇编:阅读表达 WORD版含解析 全国各地 名校 2015 届高三 英语 解析 试卷 汇编 阅读 表达 WORD
- 资源描述:
-
1、阅读表达【英语卷(解析)2015届四川省绵阳中学高三上学期第五次月考(201412)】第一节 阅读表达(共5小题,每小题2分,满分10分)阅读下面的短文,请根据短文后的要求答题(请注意问题后的字数要求).1 When children go to camp, they are on their own, sometimes for the very first time in their lives. They have to decide what to wear, what to eat and which activities to participate in. As a result
2、 they develop confidence and independence.2 As self-respect develops from learning to be on their own, children continue to try new activities. Also it is possible that they will engage in what they are unfamiliar with. In school, children do not experience success in the same way. Camp can be a sch
3、ool without failure because just having fun makes them a success.3 One of the greatest benefits of a camp experience is that children develop social skills. In a camp setting, a good counselor will make sure that every camper is included in the activity and that each child interacts with the others
4、in a positive way. They learn to give and take, and they learn how to work and cooperate. Something as simple as clean-up, is not only there to get the cabin clean, but to promote a team atmosphere of working together which in turn results in friendship.4 The obvious benefit of camp is that campers
5、make long lasting friendships. These friendships can often be unique and special because campers are living with each other and see the true personalities. Children learn to see others from a different viewpoint. Children tend to be accepted for who they are and do not have to be concerned about wha
6、t they wear, what they are good at and how they look. This is because in a camp setting, respect and caring finally win out over materialistic objectives.5 In a word, camp does give children fun, friends and fulfillment.56. What is the passage mainly about? (No more than 8 words)57. What can the cam
7、pers develop in the end based on the passage? (No more than 3 words)58. According to Paragraph 2, what makes camping different from a school? (No more than 7 words) 59. What do the campers gain according to Paragraph 3? (No more than 2 words) 60. According to Paragraph 4, why can camping improve fri
8、endship? (No more than l0 words)【答案】【知识点】T2 阅读表达【文章综述】文章主要谈论了夏令营对孩子的好处。【答案解析】56. The benefits(advantages) of camps to children. / Reasons for children to go to camps.57. Confidence and independence58. Camping / Camp can be a school without fai1ure./No failure makes them a success. / Having fun makes
9、 them a success./Being successful makes it different.59. Social skills60. Because campers are living together and see the true personalities.Or: Because respect and caring finally win out over materialistic objectives.【英语卷(解析)2015届四川省绵阳中学高三上学期第五次月考(201412)】第一节 阅读表达(共5小题,每小题2分,满分10分)阅读下面的短文,请根据短文后的要求
10、答题(请注意问题后的字数要求).1 When children go to camp, they are on their own, sometimes for the very first time in their lives. They have to decide what to wear, what to eat and which activities to participate in. As a result they develop confidence and independence.2 As self-respect develops from learning to
11、be on their own, children continue to try new activities. Also it is possible that they will engage in what they are unfamiliar with. In school, children do not experience success in the same way. Camp can be a school without failure because just having fun makes them a success.3 One of the greatest
12、 benefits of a camp experience is that children develop social skills. In a camp setting, a good counselor will make sure that every camper is included in the activity and that each child interacts with the others in a positive way. They learn to give and take, and they learn how to work and coopera
13、te. Something as simple as clean-up, is not only there to get the cabin clean, but to promote a team atmosphere of working together which in turn results in friendship.4 The obvious benefit of camp is that campers make long lasting friendships. These friendships can often be unique and special becau
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-422728.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
