2020-2021学年高中新教材外研版英语选修第三册练习:UNIT 2 SECTION C DEVELOPING IDEAS & PRESENTING IDEAS & REFLECTION WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中新教材外研版英语选修第三册练习:UNIT 2SECTION CDEVELOPING IDEAS PRESENTING REFL
- 资源描述:
-
1、Unit 2 A lifes workSection CDeveloping ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.The job will require you to use all your skills to the m.答案maximum2.I advise you to p up your article once more before you send it to the editor.答案polish3.She managed to p her sense of humour under very try
2、ing circumstances.答案preserve4.Parents told us that we would study from others in a (谦虚的) attitude.答案modest5.The book contains a number of interesting (短文) on women in society.答案essays.短语填空be optimistic about;associate with;at ones own pace;day in,day out;date back to;originate from;bring.back to lif
3、e;vary from.to.1.She was driving too fast so I decided to keep riding .答案at my own pace2.I have to do the same boring jobs .答案day in,day out3.My family has a vase,which is said to Ming Dynasty.答案date back to4.This TV series of family relationship a short story.答案originated from5.Although the doctors
4、 did everything they could,they werent able to him .答案bring;back to life6.Its important to appear confident of your ability and your future.答案be optimistic about7.The importance of being able to take part in the Olympics will athlete athlete.答案vary from;to8.I always the smell of those flowers my chi
5、ldhood.答案associate;with.完成句子1.据报道,大多数中国人对中国的未来持乐观态度。It is reported that most Chinese people .答案are optimistic about the future of China2.你一定要记住,不同的商店和不同的时间,价格是不同的。You must remember that prices .答案vary from store to store and from time to time3.新的应用程序允许用户以自己的速度学习语言。The new app allows the users to lea
6、rn the language .答案at their own pace4.她现在80多岁了,有点健忘。Shes in her eighties now and .答案apt to be a bit forgetful5.下列问题要仔细考虑。 the following questions.答案To be carefully considered are6.如果我当时在学校学习刻苦的话,我现在就是一个工程师了。 ,I would be an engineer now.答案If I had worked hard at school素养提升.阅读理解Like many new graduates
7、,I left university full of hope for the future but with no real idea of what I wanted to do.My degree,with honours,in English literature had not really prepared me for anything practical.I knew I wanted to make a difference in the world somehow,but I had no idea how to do that.Thats when I learned a
8、bout the Lighthouse Project.I started my journey as a Lighthouse Project volunteer by reading as much as I could about the experiences of previous volunteers.I knew it would be a lot of hard work,and that I would be away from my family and friends for a very long time.In short,I did not take my deci
9、sion to apply for the Lighthouse Project lightly.Neither did my family.Eventually,however,I won the support of my family,and I sent in all the paperwork needed for the application.After countless interviews and presentations,I managed to stand out among the candidates and survive the test alone.Seve
10、ral months later,I finally received a call asking me to report for the duty.I was going to a small village near Abuja,Nigeria.Where?What?Nigeria?I had no idea.But I was about to find out.After completing my training,I was sent to the village that was small and desperately in need of proper accommoda
11、tion.Though the local villagers were poor,they offered their homes,hearts,and food as if I were their own family.I was asked to lead a small team of local people in building a new schoolhouse.For the next year or so,I taught in that same schoolhouse.But I sometimes thought I learned more from my stu
12、dents than they did from me.Sometime during that period,I realised that all those things that had seemed so strange or unusual to me no longer did,though I did not get anywhere with the local language,and returned to the United States as a different man.The Lighthouse Project had changed my life for
13、ever.【语篇解读】这是一篇记叙文。叙述了作者在尼日利亚当志愿者的经历。作者大学毕业后,报名参加了灯塔项目活动,经过激烈的竞争,他被选中了。然后,他被派往尼日利亚的一个村庄,在那儿他带领当地人建校舍,然后第二年在那所学校教书。作者在尼日利亚学到很多东西,灯塔项目完全改变了他的生活。1.According to paragraph 2,it is most likely that the author .A.discussed his decision with his familyB.asked previous volunteers about voluntary workC.attend
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423716.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
小考语文名校毕业升学考试全真模拟卷(二)课件.pptx
