2019_2020学年高中英语Module3ForeignFoodSectionⅢIntegratingSkills.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Module3ForeignFoodSection IntegratingSkills
- 资源描述:
-
1、 Section Integrating Skills & Cultural Corner课时作业.单句语法填空1What do you think of teaching, Bob?I find it fun and challenging.It is a job where you are doing something serious but interesting.2I like all the activities as long as theyre entertaining (entertain) and interesting.3As a consequence of being
2、 late for the conference, the secretary was dismissed from the company.4Its a surprise that the faraway village has been transformed(transform) into a famous tourist city in only ten years.5When Jane opened the door, she found surprisingly her twoyearold son dressed (dress) up as policemen and enjoy
3、ing himself.6There is abundant (abundance) evidence that can prove he has a connection with the murder.7Based(base) on the careful plan and preparation, his experiment was a complete success.8This book is very interesting and instructive.In short, it is the best Ive read.9(2019山东德州一中月考)Its said that
4、 the young man was sentenced to five years in prison for setting fire to a grocery.10The young singer is quite popular with the public. Shes made a remarkable (remark)achievement as a girl of her age.单句改错1After months of work, the new book is gradual taking shape. gradualgradually2Stop emptying your
5、 pipe into the wastepaper basket; youll set the house to fire.toon3Were just trying to reach a point that both sides will sit down together and talk. thatwhere4Im not having you make remarks like that in what others do.inon/about5The two countries are on close term with each other now.It is five yea
6、rs since they were at war. termterms.阅读理解AMy dad, Elvin Elliott, always loves farming. Even though he turns 82 this year, hell be out on the tractor this summer, happily making hay for his 50 beef cows.Last year I took a vacation day from work to shoot photos of Dad and my brother Terry, who takes t
7、ime off every year to help with making hay. Terry says its still a vacation for him because he enjoys being out in the fresh air, driving a tractor and helping Dad. As I watched Dad work with Terry, I thought how lucky I was to grow up on our farm.My mom, Uzelia, was a city girl, but she supported D
8、ads dreams and became his best farmhand. They started in 1961 on a rented farm, tending 18 acres of tobacco and milking 18 cows. In 1975 they bought their own farm, and eventually milked as many as 130 Holsteins.It was my job to drive the cows to the barn and bottlefeed the baby calves. Sometimes Id
9、 have as many as 15 calvesand they all wanted to be fed at the same time. I used to tap them lightly on the nose with a stick. Before long they all knew to wait their turn. I would feed two, and when they finished, two more would come up.My favorite haymaking memories are of break time, when wed get
10、 “square nabs” peanut butter crackers and a Coke.We sold our milk to Pine State Creamery. When it went out of business in 1989, Dad sold his Holsteins and got beef cows. And now, even though hes been farming for nearly 55 years, Dad has no plan to retire anytime soon. And why should he? Hes doing ex
11、actly what he loves.【解题导语】作者的父亲虽然82岁了,但是仍然喜欢在农场里干活。1When it is time for Terry to work on the farm, he most probably feels .AangryBboredCsurprised Dcheerful解析:选D推理判断题。根据第二段中的“Terry says its still a vacation for him because he enjoys being out in the fresh air, driving a tractor and helping Dad.”可推断,T
12、erry要去农场干活时很开心。2What were the Holsteins mainly raised for?ATo sell for meat.BTo produce milk.CTo produce calves.DTo work on the farm.解析:选B细节理解题。根据第三段中的“In 1975 they bought their own farm, and eventually milked as many as 130 Holsteins.”可知,这些是用来产奶的。3What do we learn about the authors father?AHe has g
13、ot too old to work.BHe knows what he truly loves.CHe lives a very boring life now.DHe works hard to make a living.解析:选B推理判断题。根据末段中的“And now, even though hes been farming for nearly 55 years, Dad has no plan to retire anytime soon. And why should he? Hes doing exactly what he loves.”可推断,作者的父亲知道自己真正爱做
14、的是什么。4The author tapped the calves lightly on the nose to .Ahave fun with themBshow them where food wasCtell them more would come upDprevent them from crowding up解析:选D推理判断题。根据第四段中的“I used to tap them lightly on the nose with a stick. Before long they all knew to wait their turn.”可知,作者是为了阻止它们一拥而上。BWe
15、ighing too much can damage your health, and obesity is a growing problem for both kids and adults around the world. Sleep might be one answer to the problem. A new study has found that elementary school students who slept too little were more likely to gain pounds.Past studies have shown a link betw
16、een sleeping less and weighing more, but scientists have had a tough time determining “which came first, the chicken or the egg,” says Julie CLumeng of the University of Michigan in Ann Arbor. In other words, it hasnt been clear whether kids who weigh too much have trouble sleeping, or whether sleep
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423724.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
湖北高考英语(新人教版选修8)一轮复习基础知识课件:UNIT1《A LAND OF DIVERSITY》 .ppt
