分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019_2020学年高中英语Unit20NewFrontiers课时跟踪检测六北师大版选修720191119110.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:423867
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:2.31MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 _2020 学年 高中英语 Unit20NewFrontiers 课时 跟踪 检测 北师大 选修 720191119110
    资源描述:

    1、课时跟踪检测(六) Warm-up & Lesson 1 Pre-reading阅读理解AFuturologists (未来学家) predict that life will probably be very different in 2050 in all the fields of activity, from entertainment to technology. First of all, it seems that TV channels will have disappeared by 2050. Instead, people will choose a programme

    2、from a “menu” (菜单) and a computer will send the programme directly to the television. Today, we can use the World Wide Web to read newspaper stories and see pictures on a computer thousands of kilometers away. By 2050, music, films, programmes, newspapers and books will come to us by computer. We wi

    3、ll also be able to see, smell and touch the things that we see on television.In transport, cars will run on new, clean “gas” and they will go very fast. Cars will have computers to control the speed of the car and there wont be any accidents. Today, many cars have computers that tell drivers exactly

    4、 where they are. By 2050, the computer will control the car and drive it to where you want to go. Space planes will fly all over the world and people will fly from Los Angels to Tokyo in just two hours.In technology, robots will have replaced people in factories. Many factories already use robots. B

    5、ig companies prefer robots they do not ask for pay rises or go on strike, and they work 24 hours a day. By 2050, we will see robots everywhere in factories, schools, offices, hospitals, shops and homes.Last but not least, medicine technology will have conquered many diseases. By 2050, we will be abl

    6、e to help blind and deaf people see again and hear again. Scientists will be able to produce clones (克隆) of people and decide how they look, how they behave and how much intelligence they have.语篇解读:这是一篇说明文。文章从娱乐、交通、机器人、医药学等角度对2050年时人类生活的变化做了展望。1What is NOT true about television by 2050 according to

    7、this passage?AOne will be able to smell the food on television.BOne can have a try of the food you see on television.CThere will be no channels for us to choose programmes.DTelevisions will be completely controlled by computers.解析:选B细节理解题。文章第一段最后一句提及未来人们可以看、闻、触摸电视上的东西,但没有提及可以品尝。故B项表述与文章不符。2What can

    8、be the development of transport that benefits people most by 2050?ACars will go at a very high speed on their own.BSpace planes will fly all over the world in a short time.CThere will be less pollution and no car accidents.DComputers will tell people where they are going.解析:选C细节理解题。文章第二段前两句提及“clean

    9、gas”与“there wont be any accidents”,因此C项正确。3It can be implied in the passage that by 2050 _.Apeople will live more healthily and longerBcomputer will control the speed of carsCpeople can read newspapers through a computerDthere will be no people working in factories解析:选A推理判断题。根据文章最后一段到2050年前世界医药的发展情况

    10、(medicine technology will have conquered many diseases)判断,未来人们会更健康、更长寿。4What is the authors attitude towards peoples life in future?ADoubtful.BSad.CHappy. DWorried.解析:选C观点态度题。作者在叙述未来生活各个领域的变化时,给予了积极评价,如clean, in just two hours, prefer, conquer等词汇的应用,体现了作者积极乐观的态度。因此选C。BFor your next outofthisworld va

    11、cation, you now have the option of literally going out of this world but itll cost you $40 million. Then again, can you really put a price tag on having the time of your life? According to a new report from Popular Mechanics, Russia is looking to build a luxury hotel in outer space. There you will w

    12、ake up to see a breathtaking blue planet the earth! The hotel is expected to be stationed on the International Space Station (ISS)While space tourism itself isnt exactly a novel idea, the notion of building a hotel out there hasnt been raised before. Really, other companies are still focused on the

    13、transportation part of the_puzzle after all, a trip to space is enough for most folks.According to Popular Mechanics, the hotel will include a luxury orbital suite with big windows, personal hygiene (卫生) facilities, exercise equipment, and yes, WiFi. Because if you cant share your experience on soci

    14、al media, did it really even happen?Of course, the reasons behind the hotel arent just for fun and games. Apparently, space tourism might be able to help the Russians pay for another module to add to the International Space Station. Russian space contractor RKK Energia is currently building the firs

    15、t such module, which will give scientists a laboratory and power supply station from which to conduct tests.If any of this is going to happen, however, Russia is going to have to hurry. With the ISS expected to be out of use in 2028, theres little time to build the hotel and find wealthy tourists to

    16、 actually pay for a trip into outer space.So if youve recently come into a fortune and are interested in investing in what could be the time of your life, ISS is calling your name.语篇解读:本文是一篇说明文,主要介绍了太空旅游项目。5What do we know about the hotel from the first paragraph?AIt is quite affordable.BIt will be

    17、built in Russia.CIt will offer an amazing view.DIt costs $40 million to build.解析:选C细节理解题。根据第一段中的“There you will wake up to see a breathtaking blue planet the earth”可知,在这个旅馆你可以看到令人惊叹的蓝色星球地球,故这个旅馆会提供令人惊叹的景色,故选C项。6What does the underlined phrase “the puzzle” in Paragraph 2 refer to?AAn orbital suite. B

    18、Space tourism.CSpace exploration. DA creative idea.解析:选B词义猜测题。根据第二段中的“While space tourism itself isnt exactly a novel idea”及“after all, a trip to space is enough for most folks”可知,the puzzle指“太空旅行”,故选B项。7What can be inferred from Paragraph 3?AHotel guests wont be able to see into space.BVisitors are

    19、 required to take exercise each day.CSpace travel is not possible without the Internet.DTourists tend to share traveling experiences online.解析:选D推理判断题。根据第三段中的“Because if you cant share your experience on social media, did it really even happen?”可知,如果你不能在社交媒体上分享你的太空旅行经历,你就像没来过一样,因此可以推断游客会在网上分享旅行经历,故选

    20、D项。8The hotel will be built to provide Russian scientists with _.Afun and games Bfinancial supportCspace contractors Dmore time in space解析:选B细节理解题。根据第四段中的“Apparently, space tourism might be able to help the Russians pay for another module to add to the International Space Station”及“which will give .

    21、 tests”可知,建立旅馆让人们到太空旅行会给科学家提供经济支持,故选B项。CIn Australia, a cattle ranch (大牧场) called Suppleback Downs is only slightly smaller than the state of Rhode Island. Unsurprisingly, it can be hard to keep track of cows in this area. Thats where Swagbot, an Australian cowboy robot, comes in. The robot is desig

    22、ned to herd (放牧) cattle on ranches that humans cant easily cover on their own. “Australia has very large cattle stations usually operated by one person,or a couple,for example,”said Salah Sukkarieh,a robotics professor at the University of Sydney.“One of the biggest issues that one has is animal hea

    23、lth,” he said.“So building this type of equipment is really about doing two things: One is to help the farmer with daily operations, and the other is to look at whether we can monitor animal health.”Swagbot can herd cattle through rugged places, and the researchers plan to fit it with motion sensors

    24、 (移动探测器) that try to discover if an animal is sick or hurt.One challenge: Now, the cattle seem to find the robot scary. Researchers have noticed that when dealing with cows they are fine with the robot, but when dealing with cattle, they seem to be scared. Researchers are working on improving the de

    25、sign to help. Swagbot still needs more development before it can really be used, and then a farmer can tell it to go to a certain location on a ranch, and it can avoid obstacles (障碍) to make it. And its not likely to fully replace cowboys anytime soon. “The environment is too complex for robots to d

    26、o all these tasks,” he said. “What I see for now is how such systems can be used as too for the farmer or the cowboy.”语篇解读:本文是说明文。文章介绍了一款新型的机器人Swagbot,其作用是帮助Suppleback Downs的农场主照看牲畜。9What can Swagbot do?AFollow the farmers on the ranch.BWatch over the cows on the ranch.CFind good ways to help sick c

    27、ows.DOperate some large cattle stations.解析:选B细节理解题。根据第一段的“The robot is designed to herd (放牧) cattle on ranches that humans cant easily cover on their own.”可知,Swagbot主要用来照看农场上的牲畜。10What is researchers challenge?AHow to operate Swagbot on ranches.BWhether farmers use Swagbot happily.CHow to avoid so m

    28、any obstacles on ranches.DHow to make cattle on ranches accept Swagbot.解析:选D细节理解题。根据第四段的“.but when dealing with cattle, they seem to be scared. Researchers are working on improving the design to help”可知,研究者尽力调整Swagbot,使其能够被牧场上的动物所接受。11What can we learn from the last paragraph?AFarmers think highly o

    29、f robots.BRobots will take the place of cowboys.CRobots need some time to come into use.DRobots can solve any problem to finish the tasks.解析:选C推理判断题。根据最后一段的“Swagbot still needs more development before it can really be used .”可知,机器人还需要一些时间才能投入使用。12Whats the main purpose of the text?ATo show how farmers herd cows.BTo advertise a robot called Swagbot.CTo introduce a robot to be used on ranches.DTo give advice on how to use Swagbot better.解析:选C写作目的题。本文主要介绍了一款新的机器人Swagbot,其作用是帮助农场主照看牲畜。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019_2020学年高中英语Unit20NewFrontiers课时跟踪检测六北师大版选修720191119110.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423867.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1