2019_2020学年高中英语Unit23ConflictSectionⅣCommunicationWorkshop知能演练轻松闯关北师大版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit23ConflictSection CommunicationWorkshop 知能 演练 轻松 闯关 北师大 选修
- 资源描述:
-
1、Section Communication Workshop 品句填词1Before you climb up the ladder, make sure that it is (稳固的)答案:stable2His income is not enough to meet the (开销) of his family.答案:expense3I know little of the players so my choice of them for the team will be (随意的)答案:arbitrary4A doctor shouldnt give away (秘密的) inform
2、ation about patients.答案:confidential5The organization is planning to (赞助) many charity activities for the poor.答案:sponsor6The country has to (进口) industrial products from other countries.答案:import7The army refused to take in the young man for he was physically (不健壮的)答案:unfit8We (打算) to go to Austral
3、ia next year.答案:intend9Sharing activities can (加强) the bond between family members.答案:strengthen10He who (拥有) such luxuries is never from a poor family.答案:possesses 单句改错1A lot of cars imported from that country last year. 答案:imported前加were2The young man does some exercise to strength his body. 答案:st
4、rengthstrengthen3It is said that the project is intended to the old. 答案:tofor4Im sorry to have brought troubles to my classmates. 答案:第二个toon5When I came in, he was busy sorted out the books. 答案:sortedsorting 完成句子1等你来到医院时,医生刚好有空儿。 , the doctor will have just been available.答案:By the time you reach th
5、e hospital2他小的时候母亲去世了。他是由祖母抚养成人的。His mother died when he was young, and his grandmother 答案:brought him up3你练习英语越多, 你的英语就越好。 , the better your English is.答案:The more English you practise4他们看着她,好像她疯了一样。They looked at her 答案:as though she was mad5你愈小心, 你犯错就会愈少。 , the fewer mistakes you will make.答案:The
6、 more careful you areA卷 单句语法填空1The (big) the house is, the more money it will cost.答案:bigger2By the time we got there, the bus (go)答案:had gone3His disappearance is being looked by the police.答案:into4The students are sorted three ability groups.答案:into5I want to bring the meaning of the poem.答案:out6T
7、hey all joined us in (sing) the Christmas carols.答案:singing7He adjusted (him) very quickly to the heat of the country.答案:himself8I recommend that you (resign) as soon as possible.答案:(should) resign9The movie (intend) for adults only.答案:is intended10The new evidence will (strength) their case.答案:stre
8、ngthen 阅读理解Her attractive lips seemed to speak words of kindness, while her eyes appeared to seek out the good in people. “You have two hands, one for helping yourself, the other for helping others.” She used to say.It was for this rare charm and inner beauty that British movie star Audrey Hepburn (
9、19291993) was named the most naturally beautiful woman of all time in June, 2004.“Her skin looks fresh in all her films and her warm and lively personality really shines through,” said one beauty expert.Life was never easy for Hepburn. Shortly after her parents painful divorce when she was nine, she
10、 found herself in the Netherlands at the start of World War . Hepburn watched helplessly as several of her relatives were killed. She survived by eating tulip bulbs and carried secret messages for the resistance in her ballet shoes. She dreamed of becoming a ballet dancer but was told she was too ta
11、ll and not talented enough to be a success. Hepburn then turned to musicals and spent most of her time as a chorus girl(舞女). She had some small movie roles but it was not until Roman Holiday (1953) that she became a star. With her good manners and delicate figure, she was perfect in the role of a Eu
12、ropean princess. She took the Best Actress Oscar for her performance.In 1988 Hepburn began her most important roleas a Goodwill Ambassador for UNICEF(United Nations Childrens Fund). She traveled to the poorest places, doing her best to provide care and create awareness of the difficult situations in
13、 which some children live.When Hepburn passed away, a message displayed at her funeral read, “In losing Audrey, the world not only lost a movie star, we lost a princess, an angel, a person who inspired us all and whose selfless and loving examples shall always be remembered.”【解题导语】本文通过介绍Audrey Hepbu
14、rn的情况, 可知是她罕见的美和内在魅力被称为最自然美的女性。1When Hepburn began to act as a Goodwill Ambassador for UNICEF, how many years had passed since her parents divorce?A50.B52.C38. D46.A解析:推理判断题。根据第二段第一句可知她生于1929年;根据第三段第二句话可知她9岁时父母离婚;根据第三段倒数第二句可知,自从她父母离婚到她担任Goodwill Ambassador已经有50年了。故选A项。2What is the purpose of the las
15、t paragraph?ATo tell readers about Audrey Hepburns death. BTo think highly of Audrey Hepburns whole life.CTo tell readers the message displayed at Audrey Hepburns funeral.DTo say goodbye to Audrey Hepburn.B解析:写作意图题。根据最后一段When Hepburn passed away, a message displayed at her funeral read, “In losing.
16、shall always be remembered.”可知这是在高度评价她的一生。故选B项。3Which of the following best describes Audrey Hepburns life?ADifficult and lucky. BMiserable and smooth.CHard and successful.DEasy and smooth.C解析:推理判断题。根据第三段的She dreamed of becoming a ballet dancer but was told she was too tall and not talented enough t
17、o be a success.Hepburn.that she became a star.可知对Audrey Hepburn一生最好的描述就是“勤奋和成功”。故选C。4What would be the best title for the passage?ABeauty Is Not Just Skin DeepBBeauty Is Just Skin DeepCBeauty Never Stays ForeverDA Worldfamous Beauty ExpertA解析:标题归纳题。根据第二段第一句可知,是她罕见的美和内在的魅力使她被称为最自然美的女性。故选A。 完形填空I went
18、 up to Peets Coffee the other morning.There was a young man, Mike, probably of my age.With him, he had all his 1 on a small roll cart(卷车)At first, I thought how 2 it is to have so little possessions.That was 3 by the thought of how ironic(讽刺的) it is that we live in one of the financially wealthiest
19、areas of the country, if not the world, 4 we cant, or dont, take care of the basic 5 of every human being.Yes, we are financially wealthy, but sometimes we 6 the wealth of compassion, kindness and understanding.Anyway, I invited Mike in to eat and he eagerly 7 . He talked about asking a friend for a
20、 place to stay that night.On Christmas Eve, as many people eagerly 8 their stomachs with food in nice and warm homes and then opened 9 ,Mike just wanted a warm place to 10 the night.Then I was really 11 As he waited for his sandwich, Mike began 12 the condiment(调料) area.He took some 13 and wiped up
21、the condiments spilled out and 14 the containers of condiments, making everything neat and in good order.Here is a person with very little but hes serving others in a way thats 15 to him.I 16 with Mike about this afterward, thanking him.He said he 17 did that sort of thing, straightening up.To him,
22、it was 18 common behavior.I asked him for a hug and then we parted to go our 19 ways.There is a lot for us to 20 in the most unlikely place.【解题导语】本文是一篇记叙文,作者讲述自己在咖啡店的暖心经历。1A.dreamsBgoodsCproducts DbelongingsD解析:根据下文的so little possessions可知,这里指这个年轻人的所有物品。2A.nice BunforgettableCcommon DhorribleA解析:根据后
23、文迈克并没有很富有的语义转折可知,这里指作者起初很羡慕他有很少的东西,觉得这样很好,故选nice。3A.rewarded BcoveredCfollowed DreturnedC解析:这里指随后的想法。4A.yet BuntilCso DunlessA解析:根据we live in one of the financially wealthiest areas of the country和we cant, or dont, take care of可知,前后两个语义有转折,故选yet。5A.health BneedsCeducation DstepsB解析:根据前文提到物品很少可推断,这里指
24、每个人的基本所需无法照顾到。6A.refuse BownCexamine DlackD解析:与前文相对比,在经济上富有,但在情感、善行、理解上却缺乏。7A.acknowledged BacceptedCwon DguessedB解析:根据后文的waited for his sandwich可知,迈克接受了邀请。8A.filled BcuredCbeat DwarmedA解析:平安夜,很多人都会在温暖的家里吃美味大餐。9A.stores BbooksCmouths DpresentsD解析:平安夜,应该是拆礼物。10A.miss BspendCwaste DforgetB解析:迈克只想找一个地方
25、过夜。11A.doubtful BdisappointedCsurprised DguiltyC解析:由本段后面的描述可知,迈克的行为令作者很吃惊。12A.damaging Bsetting upCmessing Dcleaning upD解析:根据后文的wiped up the condiments spilled out可知,迈克清理调料区。13A.tissues BsticksCwater DsaltA解析:迈克取纸巾清理洒出来的调料。14A.changed BrearrangedCemptied DbrokeB解析:根据making everything neat and in goo
26、d order可知,迈克重新放置了装调料的容器。15A.shocking BusefulCnew DnaturalD解析:根据后文common behavior可知,对于迈克而言,这是很自然的举动。16A.argued BquarreledCspoke DcomplainedC解析:之后,作者跟迈克聊天谈论此事。17A.always BneverCseldom DstillA解析:根据straightening up和common behavior可知,迈克经常做这样的事情。18A.even BjustCrarely DslightlyB解析:这里强调,对于迈克而言,只是寻常的行为。19A.o
27、pposite BsimilarCright DseparateD解析:他们分开后,走各自的路。20A.regret BrecallClearn DloseC解析:作者感叹,我们在最不可能有所获的地方能学习很多东西。B卷 阅读理解ARobert Burns was born at Alloway, near Ayrshire, on January 25,1759.Robert was educated briefly in Alloway before going to Ayrshire.However, while studying, his family was stricken by
28、financial concerns and Burns was forced to work as a farm labourer. Burns had to work at a variety of labouring jobs, but, in his spare time, he began to write poetry and songs.When his father died in 1784, he rented a farm near Mauchline with his brother Gilbert, but this was never a great financia
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423879.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
