2019_2020学年高中英语Unit24SocietySectionⅣCommunicationWorkshop知能演练轻松闯关北师大版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit24SocietySection CommunicationWorkshop 知能 演练 轻松 闯关 北师大 选修
- 资源描述:
-
1、Section Communication Workshop 品句填词1 (判决) means the punishment given by a court of law.答案:Sentence2The government (废除) the old traffic law in 2015.答案:abolished3He had been ill for a long time and (因此) he was behind in his work.答案:consequently4The children were (摇动) happily on the rope.答案:swinging5I
2、care more about the (精神的) life than the material life.答案:spiritual6His father works as a (商人) so he has no time to look after his family.答案:merchant7Some little children have the habit of (吸吮) their thumbs in their mouths.答案:sucking8The next day she went to the shop to buy another (平底锅)答案:pan9Her (祈
3、祷) was answered and her son came back safely.答案:prayer10The composition is not well written, and (而且), there are many spelling mistakes in it.答案:moreover 单句改错1If you break the traffic rules, you may be fine. 答案:finefined2Her son was sentenced for four years for the accident. 答案:第一个forto3He was often
4、 late for work. Consequent, he was fired. 答案:ConsequentConsequently4Most of us think that the government should have the rule abolish. 答案:abolishabolished5You should hand the money in on the principle. 答案:去掉第二个the 完成句子1她爸爸告诉她过马路时要小心。Her father told her to be careful 答案:when crossing the street2他张了张嘴
5、好像有话要说。He opened his lips 答案:as if to speak3为朋友而放弃生命的人的爱是最伟大的爱。 that of a man who lays down his life for his friends.答案:There is no greater love than4为什么住在宿舍的学生打电话都打那么久? everyone at the dorm talks on the phone so long?答案:How come5他的书法跟我的书法一样差。His handwriting is mine.答案:no better than 课文语篇改错In the fi
6、rst letter the author thinks that many people are losing faith to the British system of justice, because drug dealers and robbers can be out only a few weeks or months after commit their crimes. Some murderers are let out of prison after three or four years. Much hard sentences should be brought bac
7、k, for criminals are made to pay for that they have done. This is the only way of protecting society but preventing your people from leading a life of crime. Therefore, the death penalty should brought back to this country. When a person has killed somebody they dont deserve for live.We also have to
8、 take into the account the wishes of the families and friends of murder victims.In the second letter the author thinks that the primary goal of punish should be to reform the criminals and the death penalty should be abolished, for the death penalty is against human dignity. The death penalty also a
9、ffects some sections of the community much than others.答案:In the first letter the author thinks that many people are losing faith the British system of justice, because drug dealers and robbers can be out only a few weeks or months after their crimes. Some murderers are let out of prison after three
10、 or four years. Much sentences should be brought back, for criminals are made to pay for they have done. This is the only way of protecting society preventing your people from leading a life of crime. Therefore, the death penalty should brought back to this country. When a person has killed somebody
11、 they dont deserve live.We also have to take into account the wishes of the families and friends of murder victims.In the second letter the author thinks that the primary goal of should be to reform the criminals and the death penalty should be abolished, for the death penalty is against human digni
12、ty. The death penalty also affects some sections of the community than others.A卷 单句语法填空1Dont be proud so early. You are no (good) than me.答案:better2While (cross) the street, he looked right and left.答案:crossing3I must do away the notion that only by working alone can I ensure quality. 答案:with4They h
13、ad to take the baby account when they wanted to go out.答案:into5He should have met you at the station principle.答案:on6She broke with some ideas of her own.答案:in7As a (consequent) of smoking, my father coughs frequently.答案:consequence8The price is too high, and , the house isnt in a suitable position.
14、答案:moreover9If you do wrong, you deserve (punish)答案:punishing/punishment/to be punished10The criminal was (sentence) to one years imprisonment.答案:sentenced 阅读理解You get anxious if theres no wifi in the hotel or mobile phone signal up the mountain. You feel upset if your phone is getting low on power
15、and you secretly worry things will go wrong at work if youre not there. All these can be called “always on” stress caused by smart phone addiction.For some people, smart phones have set them free from the ninetofive work. Flexible working has given them more control over their working lives and enab
16、led them to spend more time with their friends and families. For many others though, smart phones have become cruel masters in their pockets, never allowing them to turn them off and relax.Pittsburghbased developer Kevin Holesh was worried about how much he was ignoring his family and friends in fav
17、or of his iPhone. So he developed an appMomentto monitor his usage. The app enables users to see how much time theyre spending on the device and set up warnings if the usage limits are broken. “Moments goal is to promote balance in your life,” his website explains. “Some time on your phone, some tim
18、e off it enjoying your loving family and friends around you.”Dr. Christine Grant, an occupational psychologist at Coventry University, said, “The effects of this always on culture are that your mind is never resting, and youre not giving your body time to recover, so youre always stressed. And the m
19、ore tired and stressed we get, the more mistakes we make. Physical and mental health can suffer.”And as the number of connected smart phones is increasing, so is the amount of data. This is leading to a sort of decision paralysis(瘫痪) and is creating more stress in the workplace because people have t
20、o receive a broader range of data and communications which are often difficult to manage. “It actually makes it more difficult to make decisions and many do less because theyre controlled by it all and feel they can never escape the office,” said Dr. Christine Grant.【解题导语】本文描述了手机上瘾的症状,为了控制人们使用手机,平衡生
21、活,Kevin Holesh开发了一个app来控制人们使用手机的时间。1Whats the first paragraph mainly about? AThe popularity of smart phones. BThe progress of modern technology.CThe signs of “always on” stress. DThe solutions of smart phone addiction. C解析:段落大意题。第一段最后一句All these can be called “always on” stress caused by smart phone
22、 addiction.是对前面内容的总结,说明了社会上由于手机上瘾而造成的“在线”压力现象。2Kevin Holesh developed Moment to Aresearch how people use their mobile phonesBhelp people control their use of mobile phonesCmake people better use mobile phonesDincrease the fun of using mobile phonesB解析:细节理解题。根据第三段第一、二句话可知,他是出于对那些对手机上瘾而忽略他们的家人和朋友的担忧而发
23、明的。可知选B项。3Whats Dr. Christine Grants attitude towards “always on” culture?AConfused.BPositive.CDoubtful. DCritical.D解析:态度观点题。根据第四段可知Dr. Christine Grant说的话:这种“总是在线”文化使你的大脑得不到休息,不能给你的身体时间去恢复,所以你总是处于紧张状态。这样有损你的身心健康。可知他抱有批判的态度。故选D。4According to the last paragraph, a greater amount of data means Awe will
24、 become less productiveBwe can make a decision more quickly Cwe will be equipped with more knowledgeDwe can work more effectivelyA解析:推理判断题。根据文章最后一段This is leading to a sort of decision paralysis(瘫痪) and is creating more stress in the workplace because people have to receive a broader range of data a
25、nd communications which are often difficult to manage.可推断出,大量数据表明我们的生产率更低。故A正确。 完形填空Ever since I was old enough to dream, I have imagined myself flying like an eagle.My love of flying has 1 the way I live and the person I have 2 Two years ago, that passion 3 to new heights when I had the opportunity
26、 to visit Embry Riddle Aeronautical University in Arizona.For a whole 4 , I lived in a college dorm, roomed with a total stranger, but the 5 of all was that I flew!When my group took part in activities about the history of aviation(飞行), I 6 myself to one of the worlds best training aircrafts at leas
27、t once a day, the Cessna 182.Not only did I 7 thorough ground instruction, but I also got to fly.In that one joyous and short week, my passion for aviation grew even stronger.Now, whenever I see a(n) 8 flying overhead, I feel a sense of 9 , thinking Ive also done that.During my time in and above the
28、 Arizona desert, I learned not only about the techniques of aviation, but also about myself and how I see the world.As I 10 in that seemingly endless sea of air, I began to think about the variety and complexity of the humanity 11 On the roadway, each tiny car 12 people with hopes and dreams.I clear
29、ly remember thinking:I wonder if any of those people has ever 13 to fly like an eagle? Then I realized that each person must have his or her own 14 and aspirations(抱负)Thats what makes us 15 We should try to respond to something special inside us.I also realized that I was especially 16 to be making
30、my own dream come true.Everywhere I go, I hear, “Do what makes you happy, 17 you will be happy.” It sounds like standard advice, 18 , Ive really thought about it and taken it to heart.I dont 19 about how much money I make or how many 20 I receive.I know that I am in pursuit(追求) of my dreams.【解题导语】作者
31、自幼就有飞翔的梦想, 借助于一次去大学参加飞行培训项目的机会, 这一梦想得以实现。1A.madeBhiddenCcleared DstoppedA解析:根据语境可知, 作者对飞翔的热爱形成了目前的生活方式。2A.liked BbecomeChelped DmetB解析:根据语境及上文可知, 拥有了这样的生活方式使得作者成为现在这样的人。3A.agreed BstartedCappeared DrocketedD解析:根据语境可知, 当作者有了去大学学习飞行的机会时,他对飞行的热情到达了新的高度。4A.summer BholidayCweek DtermC解析:根据第二段In that one
32、joyous and short week.可知,作者在大学宿舍里和一个陌生人住了一周。5A.best BmostCworst DstrongestA解析:根据语境可知, 飞行是作者住在大学宿舍的那一周发生的最好的事情。6A.forced BdevotedCencouraged DturnedB解析:作者将时间倾注在对他而言最好的飞行培训项目上,至少每天一次。7A.create BselectCreceive DchangeC解析:根据语境可知, 作者不仅接收了完整的地面训练,而且飞了起来。8A.aircraft BeagleCpilot DcloudA解析:根据语境可知,每当作者看到飞机飞过
33、上空时,作者会有一种自豪感。9A.confidence BprideCluck DhumorB解析:根据语境及上文可知, 作者会很自豪地想,他也做到了。10A.learned BgrewCtrapped DfloatedD解析:当作者在如同无边无际的大海一样的空中飞翔时,作者开始思考。这里用float表示飞翔。11A.nearby BoutsideCbelow DbehindC解析:根据上一句可知,当在空中飞翔时,作者开始思考地面上人类的多样性和复杂性。12A.provided BcarriedCgreeted DdelightedB解析:根据语境可知, 这里指每辆载有行人的汽车。13A.wi
34、shed BtriedCplanned DpromisedA解析:根据语境可知, 作者想知道是否这些人也希望像雄鹰一样飞翔。14A.jobs BhobbiesChabits DdreamsD解析:根据下文可知,作者觉得每个人都会有自己的梦想和抱负。15A.unique BseriousCsensitive DgenerousA解析:根据上文及语境可知是这些梦想与抱负让我们变得独特。16A.nervous BfortunateCsmart DtoughB解析:根据语境可知,作者感到自己尤其幸运可以实现自己的梦想。17A.if BbutCor DandD解析:做自己喜欢做的事情,然后你就会感到开心
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423883.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
