分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2019_2020学年高中英语Unit2CloningSectionⅢGrammar练习新人教版选修8.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:423891
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:2.31MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 _2020 学年 高中英语 Unit2CloningSection Grammar 练习 新人 选修
    资源描述:

    1、Section Grammar.完成句子1_(毫无疑问)he has told lies.2We were surprised by the fact_(他过去是个小偷)3_(消息传来)our team had won the match.4Weve just heard a warning on the radio_(一场飓风可能即将来临)5You have no idea_(我是多么担心)at that moment!答案1There is no doubt that2that he used to be a thief3Word came that4that a hurricane is

    2、 likely to come5how anxious I was.阅读理解阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AI work with Volunteers for Wildlife, a rescue and education organization at Bailey Arboretum in Locust Valley. Trying to help injured, displaced or sick creatures can be heartbreaking; survival is never certain. However, when

    3、it works, it is simply beautiful.I got a rescue call from a woman in Muttontown. She had found a young owl(猫头鹰) on the ground. When I arrived, I saw a 2to 3weekold owl. It had already been placed in a carrier for safety.I examined the chick(雏鸟) and it seemed fine. If I could locate the nest, I might

    4、 have been able to put it back, but no luck. My next work was to construct a nest and anchor it in a tree.The homeowner was very helpful. A wire basket was found. I put some pine branches into the basket to make this nest safe and comfortable. I placed the chick in the nest, and it quickly calmed do

    5、wn.Now all that was needed were the parents, but they were absent. I gave the homeowner a recording of the hunger screams of owl chicks. These advertise the presence of chicks to adults; they might also encourage our chick to start calling as well. I gave the owner as much information as possible an

    6、d headed home to see what news the night might bring.A nervous night to be sure, but sometimes the spirits of nature smile on us all! The homeowner called to say that the parents had responded to the recordings. I drove over and saw the chick in the nest looking healthy and active. And it was accomp

    7、anied in the nest by the greatest sight of all LUNCH! The parents had done their duty and would probably continue to do so.1What is unavoidable in the authors rescue work according to Paragraph 1?AEfforts made in vain.BGetting injured in his work.CFeeling uncertain about his future.DCreatures forced

    8、 out of their homes.2Why was the author called to Muttontown?ATo rescue a woman.BTo take care of a woman.CTo look at a baby owl.DTo cure a young owl.3What made the chick calm down?AA new nest. BSome food.CA recording. DIts parents.4How would the author feel about the outcome of the event?AIts unexpe

    9、cted. BIts beautiful.CIts humorous. DIts discouraging.答案与解析语篇导读:本文是一篇记叙文,主要介绍了作者救助一只小猫头鹰,给它做新的窝,帮助它回到父母身边的故事。1A推理判断题。根据第一段中的“Trying to help injured, displaced or sick creatures can be heartbreaking;survival is never certain.”可知救助受伤的、流离失所的、生病的动物是令人心碎的,因为我们救助的动物是否能活下去,也就是说我们为救助动物而花费的努力可能会白费,这是不可避免的。故选

    10、A。2C推理判断题。根据第二段中的“She had found a young owl (猫头鹰) on the ground. When I arrived, I saw a 2to 3weekold owl”可知有人给作者打电话是因为有只小猫头鹰掉在地上了,作者赶过去看,文中并没有说小猫头鹰受伤了,作者只是过去看情况,所以D选项错误。故选C。3A细节理解题。根据第四段中的“I placed the chick in the nest, and it quickly calmed down”可知在作者把猫头鹰放在窝里之后,它很快就安静下来,所以是窝让小猫头鹰安静下来的。故选A。4B观点态度题

    11、。根据前文描述可知作者为小猫头鹰做了窝,并且帮助它找回了它的父母,小猫头鹰父母还为它带回了午餐,作者的救助成功了,说明结局是美好的。再结合第一段的“However,when it works, it is simply beautiful.”可推测,作者感觉很美好,故选B。 B When a leafy plant is under attack, it doesnt sit quietly. Back in 1983, two scientists, Jack Schultz and Ian Baldwin, reported that young maple trees getting b

    12、itten by insects send out a particular smell that neighboring plants can get. These chemicals come from the injured parts of the plant and seem to be an alarm. What the plants pump through the air is a mixture of chemicals known as volatile organic compounds, VOCs for short.Scientists have found tha

    13、t all kinds of plants give out VOCs when being attacked .Its a plants way of crying out. But is anyone listening? Apparently. Because we can watch the neighbours react.Some plants pump out smelly chemicals to keep insects away. But others do double duty. They pump out perfumes designed to attract di

    14、fferent insects who are natural enemies to the attackers. Once they arrive, the_tables_are_turned. The attacker who was lunching now becomes lunch.In study after study, it appears that these chemical conversations help the neighbors.The damage is usually more serious on the first plant, but the neig

    15、hbors, relatively speaking, stay safer because they heard the alarm and knew what to do.Does this mean that plants talk to each other? Scientists dont know. Maybe the first plant just made a cry of pain or was sending a message to its own branches, and so, in effect, was talking to itself. Perhaps t

    16、he neighbors just happened to “overhear” the cry. So information was exchanged, but it wasnt a true, intentional back and forth. Charles Darwin, over 150 years ago, imagined a world far busier, noisier and more intimate(亲密的) than the world we can see and hear. Our senses are weak. Theres a whole lot

    17、 going on.5What does a plant do when it is under attack?AIt makes noises.BIt gets help from other plants.CIt stands quietly.DIt sends out certain chemicals.6What does the author mean by “the tables are turned” in Paragraph 3?AThe attackers get attacked.BThe insects gather under the table.CThe plants

    18、 get ready to fight back.DThe perfumes attract natural enemies.7Scientists find from their studies that plants can_Apredict natural disastersBprotect themselves against insectsCtalk to one another intentionallyDhelp their neighbors when necessary8What can we infer from the last paragraph?AThe world

    19、is changing faster than ever.BPeople have stronger senses than before.CThe world is more complex than it seems.DPeople in Darwins time were imaginative.答案与解析语篇导读:本文是一篇说明文。研究发现,当多叶植物受到攻击时,它们不会坐以待毙,会发出VOCs,以此来保护自己或者与周围的植物通过化学物质进行交流。5D细节理解题。根据“reported that young maple trees getting bitten by insects s

    20、end out a particular smell that neighboring plants can get.These chemicals come from the injured parts of the plant and seem to be an alarm”可知,当植物受到伤害时,会分泌一种特殊的化学物质。故选D。6A词义推测题。根据“Once they arrive,the tables are turned.The attacker who was lunching now becomes lunch”,一旦它们到达这里然后这些攻击者就会成为植物的午餐,根据语境,故选

    21、A。7B细节理解题。根据“ In study after study, it appears that these chemical conversations help the neighbors.The damage is usually more serious on the first plant, but the neighbors,relatively speaking,stay safer because they heard the alarm and knew what to do”可知,植物在必要的时候会通过分泌化学物质,通知周围的植物保持警惕。故选B。8C推理判断题。根据

    22、“imagined a world far busier, noisier and more intimate(亲密的) than the world we can see and hear.Our senses are weak.Theres a whole lot going on”可知,这个世界远比我们看到或听到的更热闹、更亲密,我们认知能力有限,有很多事仍在继续发生,远比我们想象的要复杂。故选C。COn her first morning in America last summer, my daughter went out to explore her new neighborho

    23、od alone, without even telling my wife or me. Of course we were worried; we had just moved from Berlin, and she was just 8. But when she came home, we realized we had no reason to panic. Beaming with pride, she told us how she had discovered the little park around the corner, and had made friends wi

    24、th a few local dog owners. When this story comes up in conversations with American friends, we usually meet with polite disbelief. Most are horrified by the idea that their children might roam(闲逛) around without adult supervision(监管). A study by the University of California has found that American k

    25、ids spend 90 percent of their free time at home, often in front of the TV or playing video games. Such narrowing of childrens world has happened across the developed world. But German parents are generally much more accepting of letting children take some risks. “We are depriving(剥夺) them of opportu

    26、nities to learn how to take control of their own lives,” writes Peter Gray, a research professor at Boston College. He argues that this increases the chance that they will suffer from anxiety, depression, and various other mental disorders, which have gone up dramatically in recent decades. I am no

    27、psychologist like Professor Gray, but I know I wont be around forever to protect my girls from the challenges life holds in store for them. And by giving kids more control over their lives, they learn to have more confidence in their own abilities.9Hearing the authors daughter exploring the new neig

    28、hborhood alone, his American friends feel_Aworried BproudCdoubtful Dterrified10We can conclude from Paragraph 3 that _AAmerican kids enjoy playing at homeBGerman parents are less protective than American parentsCGerman kids like taking risks more than American kidsDAmerican parents dont limit their

    29、childrens activities in their leisure time11Its implied from Professor Grays words that _Aparents should always be around their children to protect them from risksBmore and more parents suffer from mental problemsCchildren are having more opportunities to take control of their livesDgiving children

    30、more freedom is beneficial to their mental development12Which of the following words can best describe the authors parenting?AOpenminded. BIrresponsible.CCareless. DProtective.答案与解析语篇导读:本文为一篇议论文,分析德国和美国怎样对待孩子的闲暇时间。9C细节理解题。根据文章第二段第一句“When this story comes up in conversations with American friends, we

    31、 usually meet with polite disbelief.”可知,当作者和美国朋友聊到孩子独自去认识新邻居时,他们通常感到难以置信。故选C。10B推理判断题。第三段段落大意:一项加利福尼亚的研究表明,美国孩子利用90%的闲暇时间,在家看电视或打游戏。这种压缩孩子世界的现象出现在发达国家。但是德国家长大体上更能接受让孩子们去冒险。根据段意可知,德国家长没有美国家长保护欲强。故选B。11D推理判断题。根据第四段“We are depriving(剥夺) them of opportunities to learn how to take control of their own li

    32、ves”和“this increases the chance that they will suffer from anxiety, depression, and various other mental disorders, which have gone up dramatically in recent decades”可知,家长们剥夺了孩子去学习如何掌控自己人生的机会。这样会使孩子们在接下来的十年成长过程中增加了焦虑,沮丧和各种其他的心理问题的几率。格雷教授的话暗示了,要给孩子们更多的自由,有利于他们的心理发展。故选D。12A推理判断题。根据文章最后一段“I wont be around forever to protect my girls from the challenges life holds in store for them.And by giving kids more control over their lives, they learn to have more confidence in their own abilities.”可知作者育儿观是开明的。故选A。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019_2020学年高中英语Unit2CloningSectionⅢGrammar练习新人教版选修8.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423891.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1