2019_2020学年高中英语Unit3AtasteofEnglishhumour单元测试新人教版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit3AtasteofEnglishhumour 单元测试 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 3A taste of English humour阅读理解(共8小题;每小题2分,满分16分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。 AYou probably laugh at something you find funny, but how much do you really know about jokes and humour? Readers Digest (RD) questioned several experts to give us some facts about them.RD: Whats the oldest joke in
2、 the world? “We cant know the oldest joke in the world because it would have existed earlier than writing,” says Christie Davies, professor of sociology at the University of Reading in the UK.The oldest joke book thats been found so far is the Greek Philogelos.It dates from the 4th century AD, altho
3、ugh the jokes date from an earlier time.According to psychologist Steve Wilson, director of National Humor Month (April in the US), it contains 265 jokes.RD: Do some people fail to develop a sense of humour? Rod Martin, professor of psychology at the Western University in Canada, believes that while
4、 everyone is born without a sense of humour, as we develop, humour and laughter begin to appear.“Of course, some children are more serious, quiet, and less likely to laugh frequently, but this doesnt mean they dont have a sense of humour.” And according to Steve Wilson, there are no adults who dont
5、have a sense of humour.“Almost everyone is able to develop a sense of humour, and I teach people how,” he says.RD: Do people share a sense of humour unique to their own nation?Sense of humour does differ a lot by country, according to an author named Scott Weems.British humour is thought to be absur
6、d (荒谬的) in nature, while American humour has an aggressive quality.According to a study, Germans are found to find everything funny.()1What do we know about the oldest joke book?AIt remains unknown.BIt was written in Greek.CIt was found in the UK.DIt contains the oldest joke.()2What does Rod Martin
7、agree with about peoples sense of humour?ANobody is born with a sense of humour.BSome adults lose it when they grow up.CChildhood is the best time to develop such ability.DChildren have a poorer sense of humour than adults.()3What kind of humour has an aggressive feature?ABritish humour.BGerman humo
8、ur.CCanadian humour.DAmerican humour.()4Where can you probably find the text?AIn a popular magazine.BIn a research paper.CIn a personal diary.DIn a textbook.【语篇解读】本文是应用文。文章通过访谈为读者传递了一些有关笑话和幽默的知识。1B细节理解题。由第一个问题的回答中的“The oldest joke book thats been found so far is the Greek Philogelos.”可知,迄今为止发现的世界上最古
9、老的笑话书是希腊的Philogelos。2A细节理解题。由第二个问题的回答中的“everyone is born without a sense of humour”可知,没有人先天就具有幽默感。3D细节理解题。由最后一个问题的回答中的“American humour has an aggressive quality.”可知答案。4A推理判断题。根据第一段中的Readers Digest及文章的形式、内容可知,本文应选自畅销杂志。BA sense of humour can brighten the family life. You can put on a silly hat and ch
10、ase a 3yearold kid, or pretend to fall into a pile of leaves to amuse a firstgrader. As kids grow into preteens (about 11 or 12) and teens (13 to 19), you can share jokes as their sense of whats funny becomes better.Humour is what makes something funny; a sense of humour is the ability to recognize
11、it. Someone with a welldeveloped sense of humour has the ability to recognize whats funny in others and can amuse them as well.A good sense of humour is a tool that kids can rely on throughout life to help them. Kids with a welldeveloped sense of humour are happier and more optimistic, have higher s
12、elfesteem, and can handle differences (their own and others) well. And a good sense of humour doesnt just help kids emotionally or socially. Research has shown that people who laugh more are healthiertheyre less likely to be depressed and may even have an increased resistance to illness or physical
13、problems. They experience less stress, have lower heart rates, pulses, and blood pressure, and have a better digestion (消化能力). Laughter may even help humans better endure pain, and studies have shown that it improves our immune (免疫的) function. But most of all, a sense of humour is what makes life fu
14、n.We tend to think of humour as part of our genetic makeup, like blue eyes or big feet. But its not true. A sense of humour actually is a learned quality. Kids can start developing a sense of humour at a very young age. Babies dont really understand humour, but they do know when youre smiling and ha
15、ppy. When you make funny noises or faces and then laugh or smile, your baby is likely to sense your joy and imitate(模仿) you. Sometime between 9 and 15 months, babies know enough about the world to understand that when Mom puts a piece of cloth on her head, shes doing something unexpected and that it
16、s funny. To help kids at each stage of development, parents should know whats likely to amuse them.()5Which of the following people do you think can best share jokes with their parents?AA newborn baby.BAn elevenyearold kid.CA fiveyearold kid.DA fifteenmonthold baby.()6It can be concluded from the th
17、ird paragraph that a good sense of humour _.Ais one of the most important things needed for a kid to succeedBhelps kids make more friends throughout their lifeCcan improve a kids mental and physical healthDmay sometimes cause embarrassment()7Which of the following statements about a sense of humour
18、is NOT true?AIt can make the family life bright.BIt is something that kids can rely on for all their life.CIt is something people are born with.DIt is the ability to recognize humour.()8What is the passage mainly about?AThe reason why people should develop a sense of humour.BThe characteristics of k
19、ids sense of humour at different ages.CTips on how to develop a good sense of humour.DThe importance of a good sense of humour for kids.【语篇解读】幽默感能够使整个家庭及其成员健康快乐,特别是对孩子来说尤为重要。家长可以根据孩子的年龄特点和身心发展来培养孩子的幽默感。5B细节理解题。根据第一段的“As kids grow into preteens (about 11 or 12) and teens (13 to 19), you can share jok
20、es as their sense of whats funny becomes better.”可以判断,一个十一岁的孩子是可以很好地分享笑话的。6C推理判断题。第三段内容介绍了幽默感对孩子的身心健康有好处。7C细节理解题。根据第四段的“We tend to think of humour as part of our genetic makeup, like blue eyes or big feet. But its not true. A sense of humour actually is a learned quality.”可知,幽默感不是与生俱来的,而是后天习得的。8D主旨大
21、意题。通读全文可知,这篇文章主要讲了幽默感对孩子的重要性。七选五阅读(共5小题;每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。_1_ Some people spend all their lives trying to forget bad experiences. Violence and traffic accidents can leave people with terrible physical and mental scars (创伤). Often they relive (重温) these experiences
22、 in nightmares.Now American researchers think they are close to developing a pill, which will help people forget bad memories. The pill is designed to be taken immediately after a frightening experience. They hope it might reduce, or possibly remove, the effects of painful memories.In November, expe
23、rts tested a drug on people in the USA and France. The drug stops the body giving out chemicals that fix memories in the brain. _2_3_ Some think it is a bad idea while others support it.Supporters say it could lead to pills that prevent or treat soldiers troubling memories after war. They say that t
24、here are many people who suffer from terrible memories.“_4_ They come back to you when you dont want to have them in a daydream or nightmare. They usually come with very painful emotions,” said Roger Pitman, a professor of psychiatry. “This could relieve (减轻) a lot of that suffering.”But those who a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423964.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
