2019_2020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣGrammar.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit4PygmalionSection Grammar
- 资源描述:
-
1、Section Grammar & Writing课时作业. 单句语法填空1. You should realize that your remarks (remark) may hurt the feelings of people around you. 2Even though he went through the papers carefully again and again, he regretted finding that he had still overlooked (overlook) one important detail. 3The curtains I boug
2、ht many years ago in the supermarket have faded (fade) in the sun. 4Tom arrived at school late again, which made him feel awkward and uncomfortable (comfort)5After a long talk, my parents and I came to a compromise on my monthly expense. 6Lucy was chosen for the job because she was superior to the o
3、ther candidates. 7It is required that the books in the library should be classified(classify) by subject. 8The welldressed lady is reported to have been robbed (rob) of her wallet yesterday. 9Please wait here and show the guests in when they dont know how to find the art show hall. 10Generally speak
4、ing (speak), tourists should first visit cities like Beijing, Shanghai and Xian. . 阅读理解AHave you ever heard of an old saying? Intelligence is a born ability while goodness is a choice. Gifts are easytheyre given after all. Choices can be hard. I got the idea to start Amazon many years ago. I came ac
5、ross the fact that the Internet usage was growing at 2,300 percent per year. Id never seen or heard of anything that grew that fast, and the idea of building an online bookstore with millions of titles was very exciting to me. I had just turned 30 years old, and Id been married for a year. I told my
6、 wife MacKenzie that I wanted to quit my job and go to do this crazy thing that probably wouldnt work since most startups dont and I wasnt sure what to expect. MacKenzie told me I should go for it. As a young boy, Id been a garage inventor. Id always wanted to be an inventor, and she wanted me to fo
7、llow my passion. I was working at a financial firm in New York City with a bunch of very smart people and I had a brilliant boss that I much admired. I went to my boss and told him I wanted to start a company selling books on the Internet. He took me for a long walk in Central Park, listened careful
8、ly to me, and finally said, “That sounds like a really good idea, but it would be an even better idea for someone who didnt already have a good job. ” That logic made some sense to me, and he convinced me to think about it for 48 hours before making a final decision. Seen in that light, it really wa
9、s a difficult choice, but finally, I decided I had to give it a shot. I didnt think Id regret trying and failing.And I suspected I would always be haunted by a decision not to try at all. After much consideration, I took the less safe path to follow my passion, and Im proud of that choice. For all o
10、f us, in the end, we are our choice. 【解题导语】本文通过作者讲述自己创办亚马逊网上书店的过程,告诉读者坚持自己的选择,虽然困难却是值得的。1What inspired the author with the idea of building an online bookstore?AHis dream of being an inventor. BThe support of his wife. CThe greatly increasing usage of the Internet. DMillions of exciting titles. 解析:选
11、C细节理解题。根据第二段中的“I got the idea.the Internet usage was growing at 2,300 percent per year. Id never seen or heard of anything that grew that fast”可知,因特网使用率的迅速增长激发了作者创建网上书店的想法。故选C。2Which of the following is closest in meaning to the underlined sentence?AThe idea of not trying would keep coming to his mi
12、nd and disturb him. BHe would be very excited if he tried it out. CHe would be always having a doubt if he didnt try. DThe decision not to try the online bookstore would terrify him. 解析:选A句意猜测题。根据第三段的倒数第二句“I didnt think Id regret trying and failing. ”可知,作者不会后悔去尝试或者失败,但是有了想法却从未尝试过会让他不能释怀。haunt意为“萦绕于脑
13、际,长期不断地缠扰(某人)”。故选A。3Which of the following would be the best title for the passage?ACleverness and KindnessBThe Starting of AmazonCFollowing My PassionDWe Are What We Choose解析:选D标题归纳题。根据第一段的最后一句“Choices can be hard. ”以及最后一段的末句“For all of us, in the end, we are our choice. ”可知,作者以自己的亲身经历强调了坚持自己的选择对人生
14、的意义。4We can know from the passage that_. Athe boss thought the idea was suitable for the authorBthe author wanted someone else to try the ideaCthe author might not regret if he failed the ideaDthe author might go back to his boss if he failed解析:选C推理判断题。根据第三段中的“Seen in that light, it really was a dif
15、ficult choice, but finally, I decided I had to give it a shot. I didnt think Id regret trying and failing. ”并结合文章主旨可知,作者即使失败也不后悔自己的选择。B(2019全国卷)Before the 1830s, most newspapers were sold through annual subscriptions in America, usually $8 to $10 a year. Today $8 or $10 seems a small amount of money
16、, but at that time these amounts were forbidding to most citizens. Accordingly, newspapers were read almost only by rich people in politics or the trades. In addition, most newspapers had little in them that would appeal to a mass audience. They were dull and visually forbidding. But the revolution
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424025.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
