分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年高中英语外研版(2019)必修第三册课后习题:UNIT 2 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:424394
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:78.71KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语外研版2019必修第三册课后习题:UNIT 2SECTION ASTARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析 2020 2021
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit2MakingadifferenceSectionAStartingout&Understandingideas课后篇巩固提升基础夯实.单句填空1.He speaks highly of the younger daughter,makes other children unsatisfied.答案which2.Their marriage (break) up since the incident came about.答案has broken3.his relief,his son returned home safe and sound.答案To4

    2、.My memory became large that even I couldnt believe it!答案so5.If you had worked hard,you would have had no trouble(catch) up with others.答案catching6.He is a determined young man and always tries his best to make his dream into a (real).答案reality7.In the past ten years,he (contribute) to a large amoun

    3、t of money to a village school.答案has contributed.短语填空have trouble (in),be determined to do sth,be grateful to,invite sb to do sth,break into,make a difference,set up,benefit from1.I would you if you could inform me of your decisions at your earliest convenience.答案be grateful to2.Keep it in mind,and

    4、gradually we can gain this good learning habit and it.答案benefit from3.Thank you so much for making me feel important and showing me that I could .答案make a difference4.When he entered Senior School,he remembering the words and sentences.答案had trouble (in)5.Knowing that you are interested in Chinese f

    5、olk music,I would like to youtake part in it.答案invite;to6.I wonder if the school could place more dustbins around and specific rules against such behaviour.答案set up7.There were numerous diving spots in the area and Larry visit all of them.答案was determined to8.It was no wonder the fans.The matches we

    6、re especially wonderful.答案broke into素养提升.阅读理解ADolly Parton,the fourth of twelve children,was born in a small house in Tennessee.She came into the world on January 19th,1946,and the doctor who delivered (接生) her,Robert F.Thomas,was only paid with a bag of corn.Of course,the doctor did not know what t

    7、he future might hold for this little girl.At the age of ten,Dolly appeared on a TV show in Knoxville,Tennessee.In 1957,she took a bus to Lake Charles,Louisiana,where she made her first record,“Puppy Love”.A year later,she made her first public appearance at Nashvilles country music hall,but not as a

    8、 singer:she played the drums with the Sevier High School Marching Band.Dolly loved Nashville! However,she was still in high school,so she couldnt go there often.She had to work long and hard before graduating in 1964.The day after the graduation ceremony,she achieved her first big dream:“I graduated

    9、 from high school on a Friday night and left early on a Saturday morning for Nashville.”In 1967,she began to write lots of popular songs.She appeared on television shows,and received prizes for her music,all very quickly.Her looks and sense of humour made her a natural for the movies.In 1980,she app

    10、eared in her first movie NinetoFive,playing a secretary.Dolly wrote and sang the films theme (主题) song,and it was the most popular song of 1981.Later on,Dolly Parton opened Dollywood,a large theme park near her hometown;she bought the local radio station and moved it to Dollywood.She also began a pr

    11、ogramme that promises a college scholarship (奖学金) to every student who graduates from the high schools in her home county.Its clear why Dolly is still popular after all these years.【语篇解读】本文讲述了DollyParton是如何成功、成名的。1.We can learn from the story about the bag of corn that .A.corn was pricelessB.the doc

    12、tor loved cornC.corn meant good luckD.Dollys family was poor答案D解析推理判断题。由第一段内容可知,DollyParton是家里十二个孩子中的第四个,而她的父母只给了接生她的医生一袋玉米,由此可推断出Dolly的家庭是很贫穷的,故选D项。2.Whats the right order of the events about Dolly Parton?a.She opened a large theme park.b.She graduated from high school.c.She made her first record,“

    13、Puppy Love”.d.She began to write lots of popular songs.e.She appeared in her first movie NinetoFive.A.c,b,d,e,aB.b,d,c,e,aC.d,c,b,a,eD.e,b,a,d,c答案A解析细节理解题。由文章内容可知,事件c发生在1957年;事件b发生在1964年;事件d发生在1967年;事件e发生在1980年;事件a发生在1981年以后,故选择A项。3.Which of the following can best describe Dolly Parton?A.Shy but pat

    14、ient.B.Honest and brave.C.Strict but friendly.D.Successful and helpful.答案D解析推理判断题。综合全文可知,DollyParton一生勤勉好学,最后功成名就,同时她又乐于助人为从她的家乡中学毕业的学生提供奖学金,故选择D项。4.In the text,the author mainly tells us.A.why Dolly Parton chose to be a singerB.how Dolly Parton has become famousC.what Dolly Parton did for her homet

    15、ownD.why Dolly Parton started her own business答案B解析主旨大意题。全文讲述了DollyParton出生、求学、录制唱片、创作歌曲、参演电影、开办主题公园、开设奖学金项目等,而这些正是DollyParton成功的历程,故选择B项。BNow many young people are travelling around the world on their own,not because they have no one to travel with,but because they prefer to go alone.Kristina Wegsc

    16、heider from California first travelled alone when she was at college and believed that it was something everyone should do at least once in their life.She said,“It opens your mind to new things and pushes you out of your comfort zone.” Wegscheider has visited 46 countries covering all seven continen

    17、ts.In foreign countries,with no one to help you read a map,look after you if you get ill,or lend you money if your wallet is stolen,it is challenging.This is what drives young people to travel alone.It is seen as character building and a chance to prove that they can make it on their own.Chris decid

    18、ed to leave his sales job in Australia to go travelling last year.He set up a website,The Aussie Nomad,to document his adventures.He said he wished he had travelled alone earlier.“The people you meet,the places you visit,or the things you do,everything is up to you and it forces you to grow as a per

    19、son,” said the man.Chris describes travelling alone as “a shot in the arm”,which makes you a more confident person that is ready to deal with anything.He said,“The feeling of having overcome something on my own is a major part of what drives me each day when Im dealing with a difficult task.I walk a

    20、round with my head up because I know deep down inside that nothing is impossible if you try.”As the saying goes,“Only by going alone in silence can one truly get into the heart of the wilderness.”【语篇解读】这是一篇说明文。本文通过讲述两个年轻人的例子,说明人们一生之中应该至少有一次独自旅行的经历。5.Which of the following will Kristina Wegscheider a

    21、gree with?A.Travelling abroad helps people to find new things.B.It is more meaningful to travel in foreign countries.C.It is comfortable to travel around without a friend.D.Travelling alone is a necessary experience for everyone.答案D解析推理判断题。根据第二段第一句“KristinaWegscheiderfromCaliforniafirsttravelledalon

    22、ewhenshewasatcollegeandbelievedthatitwassomethingeveryoneshoulddoatleastonceintheirlife.”可知,来自加利福尼亚的KristinaWegscheider在大学时第一次独自旅行,并且认为这是每个人一生中应该至少做一次的事。所以她认为独自旅行是必需的。故选D项。6.Travelling alone is challenging because .A.you have to choose things on your ownB.it is hard for you to prove yourself to othe

    23、rsC.you can only depend on yourself whatever happensD.it pushes you into the comfort zone答案C解析推理判断题。根据第三段第一句“Inforeigncountries,withnoonetohelpyoureadamap,lookafteryouifyougetill,orlendyoumoneyifyourwalletisstolen,itischallenging.”可知,在外国,在没有人帮助的情况下看地图,如果你生病的话没有人照顾你或者如果你的钱包丢了没有人借给你钱,这是具有挑战的事情。因此独自旅行具

    24、有挑战性是因为一切都要依靠你自己。故选C项。7.What can we know about Chris?A.He started travelling alone at an early age.B.He once was afraid of travelling.C.He used to work as a salesman.D.His website inspires others a lot.答案C解析细节理解题。根据第四段第一句话“ChrisdecidedtoleavehissalesjobinAustraliatogotravelling”可知,Chris决定辞去他在澳大利亚的销售

    25、工作去旅行。由此可知Chris曾经是一名销售员。故选C项。8.What is the best title for the passage?A.Travel AbroadB.Travel AloneC.Travel LightD.Travel Far答案B解析主旨大意题。通读全文,这篇文章主要通过几个年轻人的例子说明人们一生之中应该至少有一次独自旅行的经历。故选B项。.七选五HowtoHaveaSuccessfulTeenageLifeAs a teenager,you can achieve success in your life;it really isnt that hard.1Do

    26、well in schoolNo matter how boring it is now,education will help you be a productive member in society.Try your best for excellence in school;listen to the teachers,do your homework,study hard,and get good grades.Doing so will help you get into a better university,which will enable you to have a bri

    27、ght future.2Do well in your communityVolunteering can not only improve your communitys status,but it could make you happier.Studies show that people who volunteer are less likely to develop depression (抑郁) than people who dont.3 For example,if you love animals,volunteer at an animal shelter.If you l

    28、ove helping the environment,plant trees or pick up litter.When you help others,it will make you feel better about yourself.4Remember,theyre there to help you be the best that you can be.Respect them and value their opinions,even if they annoy you sometimes.5 You dont get to choose your teachers or y

    29、our family,but you still have to put up with them.Learn how to deal with people now,because when youre an adult,you dont get to choose your boss or your co-workers,so learn how to respect them now.These points can help you enjoy success in your teenage life.A.Live life to the fullest.B.School sets y

    30、ou up on the right track!C.Be nice to your parents and teachers.D.Find chances to do volunteer work that interests you.E.It will help you pass time and develop your personality.F.Here are some important points that you may find helpful.G.Keep it in mind that they do the things because they care abou

    31、t you.答案与解析【语篇解读】本文是一篇说明文。文章讲述要想过上成功的生活,青少年时期应该做些什么。1.F根据上文内容可知,下面几段是介绍一些具体的方法。F项“这里有一些重要的建议,你可能会发现它们是有帮助的”承上启下,故选F项。2.B根据上文内容,在学校里尽最大的努力,你就会进入到一所更好的大学,将有一个美好的未来。B项“学校帮你找到正确的方向”是对上文的总结。3.D根据上文“研究表明不做志愿者的人比那些做的人更容易患抑郁症”和下文的举例说明可知,D项“寻找机会做你感兴趣的志愿者工作”符合文意。4.C根据该段的主要内容可知,此处建议:要对你的老师和父母好。故选C项。5.G根据上句句意“尊重他们,珍惜他们的建议,即使有时候他们使你很烦”可知,G项“他们所做的一切是因为他们在意你”符合语境。- 5 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语外研版(2019)必修第三册课后习题:UNIT 2 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424394.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1