2019大一轮高考总复习英语(人教版)课时作业6 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019大一轮高考总复习英语人教版课时作业6 WORD版含解析 2019 一轮 高考 复习 英语 人教版 课时 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时作业(六)一阅读理解体裁话题难度指数建议用时正确率新闻报道慈善家大卫洛克菲勒7_/4Billionaire philanthropist (慈善家) David Rockefeller died on Monday morning,March 20,2017.David Rockefeller,the grandson of Standard Oil founder JohnDRockefeller Sr.,a former chairman and CEO of The Chase Manhattan Bank,died in his sleep of heart failure,a f
2、amily spokesman said.He was 101.“Today the world has lost a great man and philanthropist,”Rockefeller Foundation President Rajiv Shah said in a statement.“All of us who work to make change by bringing together leaders from the world of business,government,philanthropy and beyond owe David a debt of
3、gratitudewere all walking across bridges that he helped build.”Born on June 12,1915,David Rockefeller graduated from Harvard in 1936 and earned a doctorate in economics from the University of Chicago in 1940.He joined the US Army in 1942 and served in World War in various places,rising to the rank o
4、f captain.Rockefeller joined The Chase National Bank in 1946.He eventually became CEO and chairman from 1969 through 1980.He relinquished the chairmanship in 1981,when he retired.“David Rockefeller made a positive mark on our world as a leader in philanthropy,the arts,business and global affairs,”JP
5、Morgan Chase CEO and chairman Jamie Demon said.“Our own company,JPMorgan Chase,was built through the hard work and firstclass practices of David and others who came before us.We will miss him deeply.”Rockefeller is credited with giving away some $2 billion to various causes,including biomedical rese
6、arch and arts.He signed the Giving Pledge (誓言),pledging to donate at least half of his fortune during his life or in his will.1What did David Rockefeller do in his life?AHe majored in economics in Harvard University.BHe served in the army during World War .CHe battled against his illness before his
7、death.DHe donated nearly all of his fortunate to various causes.2What does the underlined word“relinquished” in Paragraph 3 probably mean?AQuit.BCreated.CAbolished. DDeveloped.3What does the author think of David Rockefeller?APositive and brave.BGentle and patient.CRespectable and generous.DActive a
8、nd determined.4In which section of a newspaper can we probably find the text?ACulture. BLifestyle.CScience. DNews.语篇解读这是一篇新闻报道。亿万富翁、慈善家David Rockefeller(大卫洛克菲勒)去世,享年101岁。1解析:选B理解具体信息。根据第三段中He joined the US Army in 1942 and served in World War in various places 可知David Rockefeller在二战期间参军入伍。2解析:选A推断单词
9、含义。根据文章上下文可以推测出:当他退休的时候他辞去了主席的职务。3解析:选C做出判断推理。根据第二段中owe David a debt of gratitude可知David Rockefeller是令人尊敬的,根据最后一段得知David Rockefeller生前捐了约20亿美元用于各种慈善事业,由此说明他是慷慨的。4解析:选D做出推理判断。根据第一段的时间和第二段的today时效性比较强,可以推测出文章最可能来自报纸的消息版块。二完形填空体裁话题难度指数建议用时正确率记叙文友谊和快乐的重要性14_/20A year ago,when my siblings (兄弟姐妹) and I le
10、ft home,my parents moved to the other side of the country.They had built a beautiful house and they love their new,pleasant _1_.My dad still works,but Mum _2_ early last year and is now _3_ and becoming increasingly unhappy and _4_.She has tried joining clubs,_5_ people and integrating (融入群体) into h
11、er new community but without any luck.She still knows no one despite her best _6_.The area they have moved to is closed and _7_ to strangers.She is many miles from her old friends and family,_8_ all day,every day with only pets for company.She is very intelligent,artistic,loyal and funnya truly amaz
12、ing person.She has always had lovely friends and been _9_ and busy.It is breaking my heart to watch her _10_ loneliness and so many knockbacks(挫折)Recently,when I chat to her,I have noticed her low _11_she jokes that she feels as if she is _12_ a bit of craziness from the quiet and _13_.After many ye
13、ars of working and _14_ a family,she should be finally free to enjoy herself._15_,my siblings and I do not live nearby so we cannot visit her frequentlywe all keep in contact with her by phone.My dad doesnt understand her _16_ as he is out at work all day.He is busy with his job and cannot understan
14、d how she can be so unhappy when living in such a beautiful place and without the pressure of work.He is at a loss how he can _17_ things and feels guilty and _18_ for how she feels.It has got so bad that they are _19_ moving again to a different area.However,I am in favor of that.Friendship and _20
15、_ are far more important than a fancy house.1surroundings n环境2unfriendly adj.不友好的3bear v忍受,承受4unfortunately adv.不幸地5enjoyment n快乐;享受1AsceneryBsurroundingsCatmosphere Dattraction2Adismissed BdisplacedCretired Dremoved3Astruggling BimaginingCseeking Dattempting4Aavailable BsatisfiedCpainful Dalone5Ame
16、eting BrecognizingCtracking Dcalling6Acomments BregardsCefforts Dpains7Aillegal BunfriendlyCdishonest Dinnocent8Astuck BlostCsleepy Daddicted9Agraceful BmessyCaggressive Dhappy10Aescape BbearCundertake Dsolve11Aattitude BconditionCdetermination Dmood12Amaking up Bgoing throughCpursuing Dwitnessing13
17、Apressure BlossCloneliness Dambition14Asupporting BprovidingCprotecting Deducating15AUnbelievable BRemarkablyCUnfortunatelyDEspecially16Aintention BexperienceCcharacter Dsituation17Achange BobserveCappreciate Dincrease18Aconfused BslimCsad Drelaxed19Aadmitting BconsideringCenjoying Davoiding20Aexcit
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
