2019大一轮高考总复习英语(外研版)习题:必修4 MODULE 6 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019大一轮高考总复习英语外研版习题:必修4 MODULE WORD版含答案 2019 一轮 高考 复习 英语 外研版 习题 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Module 6Unexplained Mysteries of the Natural World(建议用时40分钟).阅读理解Most giftgiving shows nothing more than the spirit of love and friendship.But it is possible to form some associations between the kinds of things bought and the people who buy them.Clothing.The clothes you wear tell something about yo
2、ur personality.They tell the world not only how you want to be seen but how you see yourself as well.When someone gives you something to wear that corresponds to your selfimage,theyre saying,“I agree with you.I like you the way you are.”Such a gift should be taken as a form of compliment(恭维)On the o
3、ther hand,a gift of clothing that does not match your personality could be an insult(侮辱)to your character.Expensive gifts.Naturally,some gifts like jewelry will be more expensive than others.But some people give higher priced gifts than necessary for the situation.Someone who gives an expensive gift
4、 often feels that he should receive more praise than if he had given a less expensive gift.Therefore he is giving himself a gift,too:status.Homemade gifts.Making something by hand has become the exception in many countries todayso much so that giving a homemade gift is sometimes considered extraordi
5、nary.If you receive a homemade gift,youre lucky.It may not be made perfectly,but it will show a certain quantity of love.No matter what the results of the homemade look like,remember its the thought that counts.Books.People who give books as gifts either like reading or would like everyone to think
6、they do.A good way to know this is to find out whether or not the giver bought the book according to how large it is.If you happen to receive a large heavy book,its giver may be much more interested in the way things appear than in the way they actually are.Anyhow,giving a book can be a way of shari
7、ng a feeling or a newly learned meaning.The giver is probably trying to say to you what the books said to him.语篇解读本文是一篇说明文。给人赠送礼物在某种程度上可以揭示送礼的品格以及送礼人与收礼人之间的关系。1Which of the following best expresses the main idea of this passage?AGiftgiving may reveal the givers personality in some way.BMost giftgivi
8、ng shows the spirit of love and friendship.CHomemade gifts are more precious than expensive ones.DWe should be careful in choosing and giving expensive ones.解析:选A主旨大意题。第一段的第二句“But it is possible to form some associations between the kinds of things bought and the people who buy them.”给出了文章大意:礼品馈赠提示了
9、所购礼品与购买人之间存在某种联系。A项符合题意。2Expensive gifts may represent_.Adeep loveBhigh respectCa sense of superiorityDgenerosity解析:选C细节理解题。从第三段的最后一句“Therefore he is giving himself a gift,too:status.”可知通过送昂贵礼品,送礼物之人产生了超乎寻常的感觉,即优越感,故C项正确。3According to the passage,homemade gifts_.Aare easy to acquireBare goodlookingC
10、cost a lot of moneyDshould be valued解析:选D细节理解题。由第四段可知亲手制作的礼品寓意深刻:非比寻常,爱意更深,礼轻情义重,故D项符合题意。4If someone sends you a thin book,it shows that_.Athe book is not worth readingBthe person thinks the book deserves to be readCthe person doesnt intend you to read the bookDthe person doesnt like reading解析:选B推理判
11、断题。由最后一段的第四句“If you happen to receive a large heavy book,its giver may be much more interested in the way things appear than in the way they actually are.”可推断送一本非大部头书的人其实感兴趣的是这本书本身,真想让你读它,故B项正确。.完形填空Once there was a very brilliant,creative and educated man.He gained much_1_while travelling throughou
12、t the world. Unfortunately he lost his legs and left arm in a tragic accident,leaving only a finger and thumb on his right hand.He became so_2_that he was afraid he would spend his life_3_and would no longer be able to use his life in a(n)_4_way.One day,he remembered how he had always loved getting_
13、5_.He realized that he still had partial_6_of his right hand and could write with_7_.Then,he had an idea.“Why not write to other people who need encouragement?”He_8_where he could find those who could be encouraged if they read his letters.He thought of people in_9_.Many of them had hope of regainin
14、g their_10_.Others would keep feeling depressed and remain put away for the rest of their lives.He decided that he must try to_11_them.So he wrote to a prison ministry about sending letters to the prisoners.The prison minister replied that writing to the prisoners would be_12_.However,it would be ag
15、ainst prison rules for the prisoners to write back._13_with the intention,the man began sending_14_messages of Gods love,hope,strength,and encouragement.He wrote twice a week,testing his strength and ability to the_15_.He poured his heart and soul into his words,_16_his experience,sense of humor,opt
16、imism,and faith.It was difficult to write those letters,especially without hope of any_17_.Frequently,he felt discouraged wondering if anyone_18_read his letters.However,this was his_19_chance,so he determined to continue.At last,he received a letter from the prison officer,which said,“Please write
17、on the best paper you can afford.Your letters are passed from cell(牢房)to cell until they almost fall to_20_!”We all have unique experiences,abilities and talents.We can discover ways to reach others in need of encouragement and strength.语篇解读本文主要讲述了一位阅历丰富的人在致残后重新找回自己人生价值的故事。1A.wealthBfaithCexperience
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424808.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
孟建平各地期末试卷精选八年级下册语文人教版答案.pdf
