2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Healthy Lifestyle Section C Using Language(Ⅰ)习题(含解析)新人教版选择性必修第三册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Healthy Lifestyle Section Using Language习题含解析新人教版选择性必修第三册 2020 2021 学年 新教材
- 资源描述:
-
1、UNIT2HEALTHYLIFESTYLESectionCUsingLanguage()课后篇巩固提升基础夯实.单句语法填空1.It took the workers about two years (build) the bridge over the river.答案to build2.I am having problems my pronunciation and I need your advice.答案with3.It is important to know they are willing to help us or not.答案whether4. my opinion,you
2、d better go and make an apology to her.答案In5.My friend told me the other day that she didnt really enjoy (exercise).答案exercising6.Thank you for (tell) me what has happened so that I can get well prepared.答案telling.短语填空fall asleep,too much,spend . on,pick up,stay up,say no1.What is known to us is tha
3、t drinking does harm to your health.答案too much2.When I am tired,I will listen to quiet music which makes me quickly.答案fall asleep3.Sally a piece of chalk and wrote something on the blackboard.答案picked up4.With so much homework to do,I will have to late tonight.答案stay up5.Sometimes its necessary to .
4、答案say no6.As far as Im concerned its wise not to much time smartphones.答案spend;on.同义句转换1.Why dont we go hiking in the mountains next Sunday?hiking in the mountains next Sunday?答案Why not go2.The boy ran so fast that I could not keep up with him.I didnt run up with the boy.答案fast enough to keep3.How a
5、bout going to the stadium to play football with our friends?to the stadium to play football with our friends?答案What about going4.My younger sister spends 10 minutes practicing spoken English every morning.my younger sister 10 minutes spoken English every morning.答案It takes;to practice5.As far as I a
6、m concerned,Miss Smith is the best teacher in our school.,Miss Smith is the best teacher in our school.答案In my opinion素养提升.完形填空主题语境:人与自我语篇类型:夹叙夹议难度:Three years ago,I participated in Model United Nations(MUN) held by the Education Department,which was a mock(模拟的) UN activity.During the two days,stude
7、nts are separated in different groups which 1 different countries to debate and try to solve problems.MUN has 2 awards:best delegates(代表),honorary mentions,and verbal mentions.Each time I participate in MUN,I made good 3 and undoubtedly got a few awards.But I often felt as if Id 4 because I had neve
8、r won the best delegate award.I 5 those who didnt deserve to win the award but won it various times,and I was just filled with 6 at their success.But later I realized that it was also 7 not to get the award because I could actually 8 something,and that I shouldnt 9 the best delegate award until I wa
9、s the best delegate I could be.Failures are completely subjectivewe can look at a result as a failure or a 10.Any failure can be regarded as a(n) 11 because we can always learn something from it and do 12 next time.This is supported by John Lockes theory that we are born with blank views: knowledge
10、and ability are learned from our 13.Thats true.If I make a mistake in the life practice,then I probably wont 14 that next time.I believe this is 15 the best way to become better.【语篇解读】本文是议论文。作者通过自己的亲身经历向我们诠释了“失败乃成功之母”的真谛。1.A.strengthenB.condemnC.inspireD.represent答案D解析根据上文的“whichwasamockUNactivity”可
11、知,由于是参加模拟的联合国活动,所以应该是代表(represent)不同的国家。2.A.identicalB.temporaryC.variousD.false答案C解析根据下文的“bestdelegates,honorarymentions,andverbalmentions”可知,奖项不同(various)。3.A.preparationsB.predictionsC.appointmentsD.explanations答案A解析根据上文的“IparticipateinMUN”和下文的“undoubtedlygotafewawards”可知,作者每次都做好准备(preparations)。
12、4.A.acceleratedB.failedC.exitedD.succeeded答案B解析根据“becauseIhadneverwonthebestdelegateaward”可知,作者常常感到自己很失败(failed)。5.A.approachedB.trainedC.expectedD.witnessed答案D解析作者见证了(witnessed)那些不该赢得奖项,但是很多情况下都赢得了的情况。6.A.reliefB.envyC.satisfactionD.delight答案B解析作者对他们的成功有点嫉妒(envy)。7.A.annoyedB.ashamedC.goodD.terribl
13、e答案C解析后来作者明白了,由于能学到(learn)一些东西,所以拿不到奖项也很好(good)。8.A.desertB.learnC.deleteD.display答案B解析见上题解析。9.A.winB.missC.deliverD.value答案A解析根据下文的“thebestdelegateaward”可知,此处为赢得(win)。10.A.bondB.betC.victoryD.loss答案C解析根据“asafailure”和or可知,所填的词应该和failure相对,所以填victory。11.A.aimB.benefitC.burdenD.limit答案B解析根据“becausewec
14、analwayslearnsomethingfromit”可知,此处指的是失败的益处(benefit)。12.A.funnierB.worseC.betterD.slower答案C解析由于你从中学到了一些,所以下次会做得更好(better)。13.A.decisionsB.attitudesC.positionsD.experiences答案D解析根据上文的“knowledgeandabilityarelearnedfrom.”可知,我们从经历中学到知识和能力。14.A.repeatB.admitC.acceptD.notice答案A解析根据上文的“Imakeamistake”可知,此处指“下
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-425115.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021-2022学年高中语文人教版选修先秦诸子选读同步课件:第六单元 二、非攻 .pptx
