分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 4

类型2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 The internet Section Ⅰ Listening and Speaking课后习题(含解析)新人教版必修第二册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:425254
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOCX
  • 页数:4
  • 大小:46.58KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材高中英语 Unit The internet Section Listening and Speaking课后习题含解析新人教版必修第二册 2020 2021 学年 新教材
    资源描述:

    1、UNIT 3THE INTERNETSectionListeningandSpeaking课后训练提升一、单句语法填空1.A blog is an online diary you can write what interests you.答案where2.A search engine is a useful tool helps you find information.答案which/that3.Its difficult (say) how much time I spend online;it all depends.答案to say4.Often she is too busy (

    2、chat) with her kids.答案to chat5.Early (identify) of a disease can prevent death and illness.答案identification二、完成句子1.我们在进行一个学生学习习惯的调查。Were on the students study habits.答案doing a survey2.我的几个孩子在电话上和朋友聊天一聊就是几个小时。My kids hours the phone to their friends.答案spent chatting on3.他年龄太小了,还不能照顾自己。He is look afte

    3、r himself.答案too young to4.我决定查查字典找一个合适的单词。I decided to in the dictionary for a right word.答案look up三、阅读理解JewelsOnlineFootwearStoreLeather Dress ShoesPrice:$120.00Colour:Black leather/Brown leather/Red leather/Natural leatherAverage Rating:3 out of 5 starsShipping Info:7-10 business days (Standard)/3

    4、-5 days(Express)Customer Reviews1.My favourite shoes!Ive been to many conferences where my business fellows have told me how much they like my shoes.Just wearing them makes me feel more calm and content in the office.I recommend them to all of my co-workers,and I own a pair of each colour.2.These ar

    5、e the worst shoes I have ever worn!The leather came off after only one week,and everybody thought they were ugly.The bottoms of the shoes made everything slippery.My employer fired me because he hated them!From then on,I would only wear Brand X shoes!3.These shoes do exactly what shoes are supposed

    6、to do.There isnt anything too special about them.In the morning,I put them on and go about my day.They look delightful enough,and they are quite durable.I will probably buy another pair.4.These shoes are my most cherished(珍爱的) possessions.I met my bride while buying a pair of these shoes.She was a c

    7、ustomer service employee at the store at which I bought them and after she sold me three pairs,I asked her for her phone number and we started dating.Soon after that,we were engaged.We are getting married this month,and I couldnt be happier.1.How many pairs of leather dress shoes does the first cust

    8、omer own?A.One.B.Two.C.Three.D.Four.答案D解析细节理解题。根据第一位顾客评价中的“Iownapairofeachcolour.”和文章开头对鞋子颜色的介绍“Colour:Blackleather/Brownleather/Redleather/Naturalleather”可知,这家鞋店的这种鞋共有四种颜色,所以这位顾客有四双这种鞋。故选D项。2.Which customer do you feel gives the most balanced and objective view?A.Customer 1.B.Customer 2.C.Customer

    9、3.D.Customer 4.答案C解析推理判断题。根据第三位顾客对所买鞋的评价中的“Theseshoesdoexactlywhatshoesaresupposedtodo.theyarequitedurable.”可知,这位顾客认为这种鞋子实用、耐穿,既没有过分夸奖,也没有过度贬低,而是围绕鞋子给出了相对客观的评价。故选C项。3.Why does the fourth customer like the shoes?A.He got to know his bride while buying them.B.They make him feel more comfortable.C.They

    10、 are made to last.D.They make him attractive.答案A解析细节理解题。第四位顾客的评价中提到“Imetmybridewhilebuyingapairoftheseshoes.”,再结合其后的叙述可知,因为在这家鞋店买的这几双鞋的“牵线搭桥”,这位顾客认识了他的新娘,所以这位顾客很喜欢这些鞋。故选A项。BThe Internet brings us many advantages.With the Internet,people can send and receive e-mails.On the Internet,people can skim ov

    11、er news.Using the Telnet,the user anywhere on the Internet can log into any other machine on which he has an account.It is possible to use the FTP program to copy files from one machine on the Internet to another.But the Internet also brings us troubles.Internet use seems to cause a fall in psycholo

    12、gical(心理的) health,according to research at Carnegie Mellon University.Even people who spent just a few hours a week on the Internet experienced more depression and loneliness than those who logged on less often,the two-year study showed.And it wasnt that people who were already feeling bad spent mor

    13、e time on the Internet,but that using the Net actually seemed to cause the bad feelings.Researchers are puzzled over the results,which were completely opposite to what they had expected.They expected that the Net would prove socially healthier than television,since the Net allows users to choose the

    14、ir information and to communicate with others.The fact that Internet use reduces time used for family and friends may be the reason for the drop in health,researchers said.Faceless,bodiless “virtual(虚拟的)” communication may be less psychologically satisfying than actual conversations,and the relation

    15、ships formed through it may not be so deep.Another possibility is that exposure to the wider world through the Net makes users less satisfied with their lives.“But its important to remember this is not about the technology,its about how it is used,”said one of the researchers.“It really points to th

    16、e need for considering social factors(因素) when you design new inventions.”4.The writer mainly wants to tell us that .A.the Internet can bring people many advantagesB.the Internet use may cause psychological problemsC.the Internet users are not satisfied with their livesD.we shouldnt use the Internet

    17、答案B解析主旨大意题。文章虽然谈论了网络的优点,但从其篇幅和重点来看,文章侧重于谈论由于使用网络而产生的一些问题,主题句在第四段。作者其实是想提醒我们使用网络可能有损心理健康。5.What may be the reason(s) why the Internet use causes a fall in psychological health?A.Internet use reduces time used for family and friends.B.Virtual communication is less psychologically satisfying than actua

    18、l conversations.C.Exposure to the wider world through the Net makes users less satisfied with their lives.D.All of the above.答案D解析细节理解题。根据第六段可知A、B、C三项都为原因。6.According to the passage,which of the following is TRUE?A.Users anywhere on the Internet can log into any other machine.B.The two-year study sh

    19、owed that using the Net seemed to cause the bad feelings.C.People who are already feeling bad spend much more time on the Internet.D.Relationships formed through the Internet are usually deep.答案B解析细节理解题。由第二段中的“UsingtheTelnet.whichhehasanaccount.”知道答案A的成立必须是有前提的;由第四段中的“Anditwasntthatpeoplewhowerealre

    20、adyfeelingbad.feelings.”可知C项错误;由第六段中的“.andtherelationshipsformedthroughitmaynotbesodeep.”可知D项错误。故选B项。7.What does the underlined part in the last paragraph mean?A.What matters is not the technology but how it is used.B.This passage is not about the technology but about how it is used.C.We should remember to learn about the technology.D.We should remember to learn how to use computers.答案A解析句意猜测题。作者通过画线部分想表明这一切与技术本身无关,而是看我们怎么利用。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 The internet Section Ⅰ Listening and Speaking课后习题(含解析)新人教版必修第二册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-425254.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1