2019届高三人教版英语一轮复习题组层级快练:10UNIT 5 MUSIC WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高三人教版英语一轮复习题组层级快练:10UNIT 5MUSIC WORD版含解析 2019 三人 英语 一轮 复习题 层级 10 UNIT MUSIC WORD 解析
- 资源描述:
-
1、题组层级快练(十). 阅读理解Melissa and Roman McCoy were looking forward to the Christmas. But on December 5th, Roman got a phone call that changed everything. Melissa had been in a terrible car accident, and the doctor had little hope she would make it.“He said the next six to eight hours were critical in deter
2、mining whether she would live or not. And I just wept,” Roman said. “A lot of pressure build up inside, and I just dropped my cell phone on the ground when I heard that. It was the worst feeling that Ive ever felt.”Melissa, a college English professor, was on her way to class when her car hit into a
3、 mound of dirt and rolled over several times.Roman recalled, “I could only think how I am going to raise my kids without their mother. If she did live, how would I take care of her and my kids? The questions you never want to ask yourself, I had to face.”Melissa survived the first night. She had inj
4、uries to her stomach and lungs and worse, she suffered severe injuries to her brain. She didnt recognize anyone, even her own husband.“Over the next few days, she remained unresponsive to treatments. The brain surgeon never really gave us much hope.”Days passed and Melissa didnt improve. Christmas E
5、ve, Roman was by her side in the hospital. Then, he received a Christmas gift he would never forget.“That evening, she woke up and was just as clear as before, recognized everybody, was able to read. It was just amazing. I saw her bright smile and her sense of humor. The only way I could describe it
6、 is that the weight of the darkness that had hovered over me was just completely gone.”Melissa quickly improved, and she is back to being a wife, mom, and professor. There is no sign of damage from the brain.Melissa said, “I thank him for everything now. Its not just thank you for my job, thank you
7、for my children. Its thank you for every aspect of my life.”1. When did the accident happen to Melissa? A. When she was driving home to spend Christmas.B. When she was driving to work as an English professor.C. When she was on the way to a Christmas party.D. When she was driving to buy a Christmas g
8、ift.2. What can we conclude from the fourth paragraph? A. Roman was unprepared for the future life.B. Roman believed Melissa would survive.C. It was impossible for Melissa to recover.D. The family needed immediate help.3. The worst injuries that Melissa had were to _A. stomachB. lungC. heart D. brai
9、n4. Which one is NOT true according to the text? A. Melissa owed every aspect of her life to Roman.B. The doctor gave little hope that Melissa would live.C. On Christmas Eve Melissa woke up in hospital.D. Melissa bought a gift that Roman would never forget.答案与解析【文章大意】Melissa和Roman为一对夫妻,在圣诞前夕的一起车祸中,M
10、elissa却因脑部受伤而失去意识,医生认为她能恢复过来的希望不大。但是丈夫不离不弃,圣诞前夜,妻子在丈夫的陪伴下苏醒过来,并逐渐恢复了健康。1. 答案B解析细节理解题。根据第三段“on her way to class”可知,Melissa在开车去上课的途中出了车祸,故B项正确。2. 答案A解析推理判断题。根据本段可知,Roman在问自己,如果没有Melissa, 他如何照顾孩子们? 即使Melissa活下去,那么他该如何照顾Melissa和孩子们? 他从未想过这些问题,现在要自己面对。根据文意可概括出,Roman并未对未来的生活做好准备,故A项正确。3. 答案D解析细节理解题。由第五段“w
11、orse, she suffered severe injuries to her brain.”可知,她脑部受伤最为严重,因此她认不出任何人了。4. 答案D解析推理判断题。根据倒数第三段可知,Roman得到的最为难忘的礼物不是Melissa所购买的礼物,而是Melissa在圣诞前夜恢复了健康。(2017宁夏银川高三模拟)One afternoon, after finishing shopping in a supermarket, my family and I went to the check out. I suddenly thought we didnt need any of t
12、he junk, and we abandoned all of those, saving $300.That got me thinking about all our pointless expenses in life. With a promise that wed stop if it was killing us, I convinced the family to take the leap into frugality(节俭). The rules were that we would buy nothing for 30 days except absolutely ess
13、entials.Our adventure began with a great start. By 9 am., my wife, Ruth, had already made cakes from old strawberries and picked flowers I didnt even know we had in the garden. I cleared the car by hand for the first time for years. I read and returned the neighbors newspaper before he woke up. Tota
14、l spending on the first day:$0.As days turned into weeks, we became so proficient(熟练的) at living frugally. We started riding our bikes to save gas. My childs finger painting was recycled as gift wrap for the homemade presents. We started to use an Internet application like Skype for free phone calls
15、 and ask neighbors with gardens for extra vegetables and herbs.In the end, we saved more than $2,000 by not spending for a month. When we began, I imagined we would rush out the moment we were done and buy a lot of things in the supermarket, then maybe hit the mall or go to the movies.5. We can infe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-425280.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
幼儿园大班语言《四个太阳》教学课件学前班儿童活动优秀公开课.pdf
