2019届高三人教版英语一轮复习题组层级快练:29UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高三人教版英语一轮复习题组层级快练:29UNIT 4GLOBAL WARMING WORD版含解析 2019 三人 英语 一轮 复习题 层级 29 UNIT GLOBAL WORD 解析
- 资源描述:
-
1、题组层级快练(二十九). 阅读理解Theres no better way to experience Santa Monica than on the beach. Learn to ride the waves on the Santa Monica Beach! Surf lessons with professional, expert instructors equal an unforgettable adventure in California.Highlights (最精彩的部分)Enjoy a day away from the noise of the cityClose
2、 contact with friendly dolphinsSee native wildlife in their natural environmentInformative, friendly and professional guidePerfect introductions for firsttime visitorsAll necessary equipment includedSchedule DetailsYou may schedule surf lesson times from 6 am to 6pm every day all year round, with a
3、duration of 1.5 hours. You will meet your instructors at Lifeguard Tower 28 on the Santa Monica Beach. Instructors are equipped to teach beginning, intermediate and advanced levels, and all children over 4 years of age are encouraged to participate. Your instructors also encourage siblings, friends,
4、 couples and families to attend together. Please contact the surf instructor after booking to confirm the specific lesson time.PriceAdult(Age 1884)Child(Age 412)Youth(Age 1317)Price per personUSD 155.00USD 105.00USD 125.00Cancellation PolicyIf you cancel at least 7 days in advance of the scheduled d
5、eparture, there is no cancellation fee.If you cancel between 3 and 6 days in advance of the scheduled departure, there is a 50 percent cancellation fee.If you cancel within 2 days of the scheduled departure, there is a 100 percent cancellation fee.1. What can we learn about the surf lesson?A. It is
6、designed for beginners.B. It needs reserving in advance.C. It inspires all children to participate.D. It charges extra money for equipment.2. How much will the Smiths pay if they want to learn to surf with their 4yearold daughter?A. $ 385B. $ 405C. $ 415 D. $ 4353. Whats the purpose of this passage?
7、A. To attract people to Santa Monica Beach.B. To introduce Santa Monica Beach surf lessons.C. To review an unforgettable adventure.D. To give people guidance on surfing.答案与解析【文章大意】本文为应用文,介绍了Santa Monica Beach的冲浪课程的相关内容。1. 答案B解析考查细节理解。根据Schedule Details部分中的“Please contact the surf instructor after bo
8、oking to confirm the specific lesson time”可知,预订课程之后,请联系你的冲浪教练以确认具体的上课时间。由此可知,该冲浪课程是需要提前预订的。故选B项。2. 答案C解析考查细节理解。根据Price部分可知,成年人的票价是155美元,412岁的孩子的票价是105美元,因此史密斯夫妇和他们4岁大的女儿共同参加冲浪课程的总费用为155155105415(美元)。故选C项。3. 答案B解析考查写作意图。纵观全文尤其是第一段中的“Learn to ride the waves on the Santa Monica Beach! Surf lessons with
9、 professional, expert instructors equal an unforgettable adventure in California”可知,本文主要介绍了Santa Monica Beach冲浪课程的内容、时间安排、详细价格等,故B项最能概括作者写作本文的意图。. 七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Snacking is a popular American pastime. When done correctly, it can be a good thing, helping you prevent over
10、eating and keeping your blood sugar and energy level stable. But most snacks tend to be highly processed, low in nutrients and high in sugar. They can give you temporary energy, but very quickly youll feel hungry again. _1_Put it on a plate._2_ Weve all quickly eaten up a bag of chips after swearing
11、 wed just eat a handful or two. A couple of chips can quickly turn into more when you arent paying attention. Putting your snack on a plate will help you stick to one serving and paying attention to what youre eating will leave you feeling more satisfied._3_The best snack is one that provides carboh
12、ydrates, protein and fat. Carbs provide a source of energy, while fat and protein help to slow digestion, stabilize blood sugar levels and sustain that energy longer. This nutrient combination keeps cravings (渴望) at bay and ensures youll feel full and satisfied until your next meal.Eat regular meals
13、.If youre unable to go more than an hour or two before reaching for a snack, its time to look at your meals. While its normal for some people to feel hungry between meals, your main meals should keep you full for at least two to three hours. _4_ All of these can help to slow down the process of dige
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-425286.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
