2019届高三外研版英语一轮总复习课时跟踪训练13 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高三外研版英语一轮总复习课时跟踪训练13 WORD版含答案 2019 届高三外研版 英语 一轮 复习 课时 跟踪 训练 13 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课时跟踪训练(十三).单词拼写/用所给词的正确形式填空1The millionaire donated much money to the Hope _ (工程)答案Project2Germany is the _ (发源地) of this type of car.答案birthplace3Tian An Men is the _ (标志性建筑) of Beijing.答案landmark4Every now and then they go to the _ (美术馆) to visit the famous artist.答案gallery5In _ (古代) times, women
2、had no right to go to school.答案ancient6_ (geography) maps are not the only kind of maps out there.答案Geographical7How many _ (represent) have been sent to the UN conference?答案representatives8_ (situate) near the railway station and airport, this hotel enjoys the convenience of transportation.答案Situat
3、ed9An _ (agree) with the employers was finally reached.答案agreement10The contract will come into effect as soon as it _ (sign)答案is signed.完成句子1就颜色而言,红色的大衣更鲜艳。_, the red coat is brighter.答案In terms of colour2一方面我羡慕他的才华,而另一方面我却怀疑他的判断力。_ I admire his gifts, but _ I distrust his judgment.答案On the one han
4、d;on the other hand3窗户边坐着一位年轻人,手里拿着一本杂志。_ with a magazine in his hand.答案By the window sat a young man4出席会议的有校长、英语老师和学生们的家长。_ the school headmaster, the English teacher, and the students parents.答案Present at the meeting were5他没去看电影也没去超市。He _ went to the cinema _ went to the supermarket.答案neither;nor.
5、阅读理解A(2017武汉武昌高三调研)Kangaroo Island is more famous for what it hasnt got than what it has. Unlike mainland Australia, rabbits and foxes were never introduced,so the local wildlife has less competition for survival. Another thing the island doesnt have is something a Scottish friend once called, “The
6、Way of the Island”. There is no sense of being on the island;in many places,you can climb to a high point and see nothing but bushes in any direction.That catches many visitors out when they arrive with the idea of walking or cycling around the island. Its really too big for that. There is little in
7、 the way of public transport, and the most practical ways to get around are to sign up for an organised tour or hire a car.The islands main road, the Playford Highway, heads westward from Nepean Bay until it meets the West End Highway in the middle of nowhere. The West End Highway heads south;the Pl
8、ayford Highway continues westward as a dirt road to Cape Borda, where there is a lighthouse,a few former light keepers cottages, a National Park Visitor Centre and nothing else. Much of the island is farmland;lamb and beef from Kangaroo Island are especially prized. Fruit is also a major export, but
9、 the grapes in the vineyards (葡萄园) are turned into very acceptable wine first.19 National Parks and Conservation Areas cover over 30% of the islands area, and the biggest of them lies to the southwest of the island, where the Finders Chase National Park covers 32, 600 hectares of bush land. Entry is
10、 by permit only, which we bought at the park entrance at Rocky River. There,we wondered if the park authorities had the wildlife trained,because we saw a family of kangaroos right in the car park by the park office,but they only appeared after we paid the entrance fee!语篇解读:本文主要介绍了袋鼠岛的一些基本情况。1Why is
11、the wildlife on Kangaroo Island more likely to survive?ABecause there are no rabbits or foxes on the island.BBecause rabbits and foxes are less competitive species.CBecause nobody lives on the island.DBecause the island is famous for its bushes.解析细节理解题。根据第一段可知,袋鼠岛和澳大利亚大陆不同,袋鼠岛没有兔子和狐狸,所以袋鼠岛上的野生动物竞争对手
12、较少,容易生存。因此选A。答案A2One of the most practical ways to get around on the island is to _.Arent a carBride a bikeCtake public transportDsign up for a travel lesson解析细节理解题。根据第二段中的“There is little in the way of public transport, and the most practical ways to get around are to sign up for an organised tour
13、or hire a car.”可知,袋鼠岛的公共交通系统不发达,所以参观袋鼠岛最可行的办法就是报旅行团或者租一辆车。因此选A。答案A3What can you find at Cape Borda?AThe Playford Highway.BThe West End Highway.CA few vineyards.DSome former light keepers cottages.解析细节理解题。根据第三段可知,在Cape Borda,我们可以看到灯塔、看守灯塔的人住的小屋和国家公园游客中心。因此选D。答案D4The author and his family saw a family
14、 of kangaroos at the Flinders Chase National Park after they _.Atalked to the park authoritiesBpaid the entrance feeCwent into the park officeDarrived at Rocky River解析细节理解题。根据第四段可知,作者一家是在交了入园费后才看到袋鼠的。因此选B。答案BB(2017合肥市高三质检一)Many young people these days adore the advertised magazine body and become to
15、o focused on attaining this image instead of worrying more about what lasts and even grows over time. But could you imagine being considered beautiful for years, and suddenly being ugly after moving to another continent? It is a sad reality that people dont realize how vacillating the idea of beauty
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
第9课 木兰诗-【精品课件】2022-2023学年七年级语文下册同步精品课件(部编版·五四学制).pptx
