2019届高三外研版英语一轮总复习课时跟踪训练29 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高三外研版英语一轮总复习课时跟踪训练29 WORD版含答案 2019 届高三外研版 英语 一轮 复习 课时 跟踪 训练 29 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课时跟踪训练(二十九).单词拼写/用所给词的正确形式填空1If you want to travel to a foreign country, youd better learn about its _ (背景)答案background2After I graduated from a key university, Mr. Smith _ (保证) a job to me.答案guaranteed3Before you _ (购买) anything, youd better think twice.答案purchase4I dont know the _ (具体的) meaning of
2、 the _ (符号)答案specific;symbol5These bags made in that factory are of high _ (质量)答案quality6Once _ (perform), his music works attracted all the people present.答案performed7When the meeting _ (declare) closed, all the people stood up and left.答案was declared8To win the _ (champion) in the next game is cer
3、tainly a challenging job for her.答案championship9We are in _ (compete) with four other companies for the contract.答案competition10If it _ (protest) by all the people, the government can hardly carry out the new policy.答案is protested.完成句子1这个城镇的人口正在增加。The population of this town is _.答案on the increase2我
4、有可能很快就会找到一份新的工作。_ I will find a new job soon.答案The chance is that3作为一名学生,你应该利用好时间去学习。As a student, you should _ to study.答案take advantage of time4即使你完成了培训,我也无法保证你能有工作。Even if you complete your training, I cant _.答案guarantee you a job5图书馆里失窃的图书数量很大。_ the books stolen from the library _ very large.答案T
5、he number of;is.阅读理解A(2017湖南长沙长郡中学月考)Today, we are told that children dont spend enough time in the fresh air. Many of them are addicted to a screen either on a computer or a TVthey seem to be living in a virtual world. They have lost touch with nature.But now 400 organizations in the UK, from playg
6、roups to the National Health Service, are encouraging children to have some “wild time”. They want kids to swap at least 30 minutes of watching TV or playing computer games for time playing outside. Activities such as building dens, climbing trees, rummaging for conkers and playing hide and seek are
7、 just some of the things kids can do. Even if they live in a city, they can go on adventures in the garden or the park.Children often need a helping hand from mum and dad. They need to be shown what to do and where to go. Andy Simpson from National Health Service says, “We want parents to see what t
8、his magical wonder product does for their kids development, independence and creativity,by giving wild time a go.”So despite the complicated world that young people grow up in now, it seems that going back to basics and experiencing “natures playground” is what modern children need. David Bond from
9、Project Wild Thing says, “We need to make more space for wild time in childrens daily routine, freeing this generation of kids to have the sort of experiences that many of us took for granted. ”This might sound a bit oldfashioned to you or maybe, like me, it made you think about sticking on your boo
10、ts, getting outdoors and reliving your childhood. Theres no age limit on enjoying yourself!语篇解读:如今孩子们大都迷恋于电视或电脑,而在户外的时间越来越少,他们失去了与大自然亲密接触的机会。在本文中作者提出鼓励孩子有“wild time”,去进行一些户外活动,比如捉迷藏,爬树等。而且提出这些改变都需要父母的帮助。1What is the best title of the text?AWild Time for ChildrenBBenefits of Wild TimeCMore Space for
11、ChildrenDAdventures of Children解析标题归纳题。文章第二段第一句“But now. are encouraging children to have somewild time”点明了文章主旨,即鼓励孩子们有“狂欢的时间”。故选A项。答案A2Children are encouraged to do the following activities EXCEPT _.Abuilding densBclimbing treesCplaying hide and seekDwatching TV解析细节理解题。根据第二段第三句可知,选D项。答案D3Whats the
12、main idea of Paragraph 4?AModern children need wild time.BAdults value outdoor activities.CThe present world is complicated.DThis generation of kids have no freedom.解析段落大意题。根据第四段第一句可知,选A项。答案A4The last paragraph suggests that _.Apeople like recalling the pastBit is out of date to go outdoorsCit is to
13、o late for adults to enjoy natureDpeople at any age can enjoy wild time解析推理判断题。根据最后一段最后一句“Theres no age limit on enjoying yourself!”可推知,任何年龄的人都可以享受狂欢的时间。故选D。答案DB(2017广东仲元中学月考)A recent housing project in Helsinki offers remarkably cheap apartments for those under the age of 25. They must commit to sp
14、ending time with their older neighbors.Helsinki offers 247squarefoot studio apartments with a bathroom, storage space, kitchen, and balcony for only $ 272 every monthabout a third of the average price for a studio in the city. The apartment is inside homes for the elderly, and the young renter must
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(广西专版)新教材高中语文 第一单元 第1课 中国人民站起来了课件 部编版选择性必修上册.pptx
