2019届高考全国卷人教版英语一轮复习课时作业:必修二 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高考全国卷人教版英语一轮复习课时作业:必修二 UNIT THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案 2019 高考 全
- 资源描述:
-
1、.阅读理解AIf you are a high school student who will graduate in 2018,or 2019,we invite you to explore all that Harvards Secondary School Program has to offer.Challenge yourself academically while attending college coursesNeuroscience,philosophy,creative writing,and computer sciencethese are just a few o
2、f the 200plus courses you can choose from.Branch out from typical high school offerings,and explore more advanced topics that you have no chance to learn back home.Youll study with Harvard teachers who teach the same courses to Harvard College students during the academic year.Expand your world view
3、Learn and connect with students from all over the globe.Youll broaden your horizons,build a lasting network of diverse individuals,and gain a better understanding of other cultures.On campus you can enjoy all that Harvard has to offer.Conduct experiments in Harvard labs,perform research in the world
4、s largest university library,or work out in our fully equipped fitness facilities (设施)Become a strong college applicantYou can participate in a variety of activities that expose you to college academics,campus life,and the admission process,including:A college fair with more than 60 colleges,includi
5、ng Duke,Stanford,Columbia,the University of North Carolina,and many moreOrganized visits to New England colleges such as Brown and YaleCollege counseling sessions with assistant deans who can help you select the university thats right for youWorkshops to prepare you to write a college application es
6、say or take college examsThe transformation begins hereFrom the moment you step on campus,youll be lost in the Harvard experience.Along with fellow students from around the world,youll learn,grow,and have fun in the process.语篇解读这是一则广告,主要介绍了哈佛大学中学项目为即将在2018或2019年毕业的高中生举办的活动。1. What do we know about t
7、he courses offered?AThey will last for about 2 years.BTheyre unavailable in high school.CTherere just a few choices.DTheyre specially designed for high school students.解析:细节理解题。第二段提到了该项目提供200多种课程,紧接着说“Branch out from typical high school offerings.you have no chance to learn back home”,由此可知,这些课程是高中没有
8、的,故答案为B项。答案:B2What benefit can students get from the Program?AEnlarge their circle of friends.BImprove their attitude toward life.CFind where their interest lies.DBe more likely to be admitted to Harvard.解析:推理判断题。根据第三段中的“Learn and connect with students from all over the globe.”和最后一段中的“Along with fel
9、low students from around the world,youll learn,grow,and have fun in the process.”可推知,在活动期间,你会结识来自世界各地的学生,这样就可以扩大自己的朋友圈。故选A项。答案:A3What can students do in the Program?AHave a tour of Yale University.BTake college entrance exams.CDecide on their future university.DJoin in various cultural activities.解析
10、:细节理解题。根据文中的“Organized visits to New England colleges such as Brown and Yale”可知,学生可以参观耶鲁大学。故选A项。答案:A4What is the purpose of the passage?ATo list ways of preparing for college.BTo advertise a program from 60 colleges.CTo introduce a studentcentered program.DTo show readers how excellent Harvard is.解析
11、:作者意图题。通读全文可知,本文主要介绍了哈佛大学中学项目为即将在2018或2019年毕业的高中生举办的活动。故作者写作本文的目的是介绍一个以学生为中心的项目,C项符合题意。答案:CBIts cold and dark outside,and your bed is so warm and comfortable.Going for a run seems like such a bad idea.But before you hide your running shoes,it might be worth giving that crazy idea a go.According to T
12、he Huffington Post,an outdoor run in winter,as opposed to one on a treadmill (跑步机),burns more calories because the body is working hard to regulate (调节) its core temperature.Furthermore,research shows that race times are faster in cold weather than in warmer temperaturesand quicker runs burn more ca
13、lories.Similarly,cold weather also makes the heart work harder to distribute blood through the body,making that vital muscle even stronger.Outdoor exercise also turns up your energy and rids you of the stress and depression that build up every day.The heat and humidity in summer can drag you down an
14、d tire you faster,but cold weather is refreshing. It adjusts you to your surroundings,making you feel alive.Of course,the threat of smog in some builtup areas is a further hurdle to winter exercise. Heart attacks,strokes,lung cancer and asthma are all dangers of running in smog. The combination of a
15、ir pollution and exercise increases the potential problems.If you do choose to run outside on smoggy days,take a path in a park or residential area to avoid car exhaust (废气),and go early in the morning, before rush hour. But staying inside on smoggy days and waiting for the next clear day to run is
16、best.语篇解读本文是一篇说明文,主要介绍了冬季户外跑步的意义和方法。冬季户外跑步能燃烧更多的热量,让肌肉更强健,心脏更健康,但是应当避免在雾霾时进行户外活动。5How does cold weather benefit runners,compared with warm weather?AThey can run more slowly.BThey can take in more calories.CTheir hearts can function harder.DTheir body temperature can get lower.解析:细节理解题。由题干关键词“benefit
17、”和“compared with warm weather”可将答案定位至第二段的最后一句“Similarly.makes the heart work harder to distribute blood through the body,making that vital muscle even stronger.”可知,与温暖的天气相比,在寒冷的天气里户外跑步能使心脏更健康,故C项正确。答案:C6How does summer affect runners?AIt builds up their energy quickly.BIt makes runners tired easily.
18、CIt lessens runners stress.DIt causes heart attacks.解析:细节理解题。根据第三段第二句中的“The heat and humidity in summer can drag you down and tire you faster”可知,夏季的炎热和湿气容易让跑步的人很快就感到疲劳,故B项正确。答案:B7What are the runners supposed to do on smoggy days?AStop driving cars.BDo more exercise.CAvoid outdoor exercise.DRun late
19、 in the morning.解析:细节理解题。根据第四段的最后一句“But staying inside on smoggy days and waiting for the next clear day to run is best.”可知,如果有雾霾,最好待在室内,等到天气晴朗时再跑步,故C项正确。答案:C8What can be the best title of the text?ARefresh with a Winter RunBTake Outdoor Exercise in SummerCGo to Run in a ParkDFollow the Tips to Redu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-427228.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
