2020年人教版高中英语必修五课时作业:UNIT 4 MAKING THE NEWS SECTION Ⅲ 课时作业 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020年人教版高中英语必修五课时作业:UNIT MAKING THE NEWS SECTION 课时作业 WORD版含答案 2020 年人教版 高中英语 必修 课时 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 4 Section Learning about Language & Using Language课时作业.单句语法填空1My daughter is always well ahead of the rest of her classmates in maths.2My elder brother is my senior by three years.3The agreement was_approved (approve) before the meeting came to an end.4Your application for the p
2、osition is in process.5I walked into the department of licensing,and greeted my dad,who had_been_waiting (wait) for me patiently for two hours.6He made an appointment with his coach at 8 am.7Avoid canned and processed (process) foods as they are high in fat and sodium.8The deadline for submission (s
3、ubmit) is 30 September 2018.9He considered himself thoroughly (thorough),disappointed and annoyed.10Ill keep you informed (inform)of the progress made.单句改错1The time in London is five hours ahead that in New York.ahead后加of2They were excited that their product was superior than their competitors.thant
4、o3Catherines mother will never approve her marriage to you.approve后加of4Our company is in process of moving to the new offices.process前加the5The bus we have been waiting for was too crowded,so we decided to catch a later one.havehad.阅读理解AIt was a long week for Amanda at school. She stayed after school
5、 to work on a special project (课题) three days in a row. When she got home on Friday, she dropped into the chair with a sigh.“Whats going on, Amanda?” her dad asked as he was reading the newspaper.“I have to create a webpage for my technology class, and it is taking a lot more time than I thought it
6、would,” Amanda answered.Her dad looked over his newspaper and asked Amanda what the webpage was about.“Its about the difference between newspaper news and Internet news,” Amanda said and added,“I have to provide information, examples and illustrations(插图)”“Sounds tough, do you have someone to help y
7、ou?” her dad asked.“I have a partner named Zach,” Amanda replied. “We did research on the Internet today and found some pictures to use.”Then Amanda explained to her father the main differences: newspaper news is printed on paper, and Internet news is published online; newspaper news is only availab
8、le once a day, and Internet news is published almost as soon as the news happens; many newspapers dont even print a daily paper, and Internet news is published around the clock.Amandas dad asked, “Which type of news do you like better?”“I like Internet news better because I like to learn about the n
9、ews when it happens,” she answered.Her dad said,“I still like newspaper news better because I like to hold the paper in my hands and turn the pages.”Amanda dropped into her chair again and said, “You are so old school, Dad.”【解题导语】Amanda在学校研究了有关报纸新闻和网络新闻的区别的话题,回家后和父亲探讨此问题。1Why did Amanda sigh when sh
10、e came home?AShe failed to pass the exam.BShe was tired of school life.CShe was worried about her school project.DShe made a mistake in her technology class.解析:选C推理判断题。根据第一段第二句话和第三段中的“it is taking a lot more time than I thought it would”可知,Amanda担心的是学校给她的课题任务。故选C。2What did Amandas father think of he
11、r work on creating a webpage for her technology class?AExciting.BBoring.CInteresting. DDifficult.解析:选D推理判断题。根据第六段中的“Sounds tough, do you have someone to help you? her dad asked.”可知,父亲认为这项工作很难。故选D。3Which of the following may Amanda agree with?APeople should pay for Internet news.BNewspaper news will
12、soon disappear.CInternet news is given to readers in good time.DIt is wrong to say no to newspaper news.解析:选C细节理解题。根据第八段中的“Internet news is published around the clock.”可知,Amanda认为网络新闻更新快,能及时提供给读者最新信息。故选C。4What kind of person is Amandas father?AHe is a man who misses the past.BHe is a man who cares l
13、ittle about news.CHe is a man who knows the computer well.DHe is a man who cannot live without the Internet.解析:选A推理判断题。根据倒数第二段中的“Her dad said, I still like newspaper news better because I like to hold the paper in my hands and turn the pages.”可知,Amanda的父亲仍然喜欢报纸新闻,比较怀旧。故选A。BHave you ever been to the
14、tiny Welsh village of HayonWye, situated on the River Wye on the WelshEnglish border. In the distance, it looks like any other small European town. But HayonWye has a delightful quirk that sets it apart from other small towns. Its home to 1,400 people and hundreds of thousands of books, making it th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429342.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022版英语外研版大一轮复习课件:必修一 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH .ppt
