2019年高考英语一轮优练题Unit3Computers含解析新人教版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 年高 英语 一轮 优练题 Unit3Computers 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Computers李仕才一、阅读理解。Aging brings wrinkles, sagging bodies and frustrating forgetfulness. But getting older is not all bad for many people. Mounting evidence suggests aging may be a key to happiness. There is conflicting research on the subject, however, and experts say it may all boil down to
2、this: Attitude is everything.Older adults tend to be more optimistic and have a more positive outlook on life than their younger and stressed opposites. The big question is why seniors are happier. A recent study suggests one reason: Older adults remember the past through happy memories. Aging can b
3、ring more cheer as people become more comfortable with themselves and their roles in society. The older adults said they were enjoying more time with their family, spending more time on hobbies and having greater financial security and did not have to work.But others are doubtful about the link betw
4、een happiness and growing older.The notion that those in old age are happiest is misleading, said Richard Easterlin, a professor of economics at the University of Southern California. It is based on comparing people of different ages who are the same in terms of income, health, family life. Easterli
5、n added, When you take account of the fact that older people have lower income than younger, are less healthy, and more likely to be living alone, then you will find it hard to accept that they are happier.In fact, scientists have found that as people age, their health declines and social networks d
6、isappear as their friends die, which can make the elderly less happy.Even if one does give in to ages dark side, health and happiness dont always go hand-in-hand. Its all about attitude. Research by the University of Chicagos Yang suggests that attitude about life and happiness, is partly shaped by
7、the era in which a person was born. It turns out that individuals who adapt the best to changes also have the highest expected levels of happiness.Despite the conflicting findings about aging and happiness, the good news is that there doesnt appear to be a limit to how much happiness one can achieve
8、 in ones life. “Most people desire happiness,” Easterlin said. “To my knowledge, no one has identified a limit to attainable happiness.”1.What does the last paragraph mainly tell us?A. The key factor to older adults happinessB. There is a conflict between aging and happinessC. No one can define the
9、limit to happiness.D. The relationship between health and happiness.2.Why are some seniors happier according to some experts?A. They focus on what makes them feel good.B. They have their own circle of friends.C. They have better income after retirement.3.What can we learn from the passage?A. People
10、of the same age have the same sense of happiness.B. Attitude may play a very important role in happiness.C. People who adapt the best to changes are more likely to be unhappy.D. Older adults who have more valuable life experience are more optimistic.4.Whats the topic discussed in the passage?A. Whet
11、her aging or attitude brings happiness.B. Why seniors adapt the best to changes in society.C. What the limit to an elder persons happiness is.D. How older people feel compared with younger people.【文章大意】随着年龄的增加变老,人们的幸福感也是不一样的。一些人认为老年人会更幸福些,而另一部分分则持有相反的观点。无论如何,幸福的关键在于一个人对生活的态度。1.C 【解析】推理判断题。根据此段中“the
12、good news is that there doesnt appear to be a limit to how much happiness one can achieve in ones life no one has identified a limit to attainable happiness.”可知,幸福是没有标准和限度的。故选C。3.B 【解析】推理判断题。根据文章倒数第二段中“Its all about attitude. Research by the University of Chicagos Yang suggests that attitude about l
13、ife and happiness, is partly shaped by the era in which a person was born. It turns out that individuals who adapt the best to changes also have the highest expected levels of happiness.”可知,人们对生活和幸福的感觉主要取决于一个人的态度。故选B。二、单句语法填空1Misunderstanding (arise) from lack of social communication, unless handled
14、 properly, may lead to serious problems.答案:arising2They (total)overlooked the study of this important subject.答案:totally3Though the problem given by the teacher was difficult,the boy said that he could find the (solve) to it.答案:solution4Her car broke down on her way to the park; as result, she had t
15、o ask someone to repair it.答案:a5 children get older, they become more and more interested in the things around them.答案:As6This question is too difficult for the children. I think wed better find a way to (simple) it.答案:simplify7He was so absorbed in watching the car passing by he didnt notice his fr
16、iends coming.答案:that8The king signalled him (be) quiet and went on speaking.答案:to be9With global warming becoming more and more serious, it wont be long some coastal cities disappear.答案:before10Many people thought highly of what he said, but (person), I thought he just showed himself off.答案:personal
17、ly三、完形填空。When I was young,I thought that kindness was a beneficial thing.I _1_ that I could just give what I thought others _2_ and I would get a one way ticket to Happyville (快乐小镇). This thought process was _3_ changed when I suffered from clinical depression. _4_ became obvious that what I needed,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429431.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
