2019-2020学年英语人教版必修4习题:听说训练2 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语人教版必修4习题:听说训练2 WORD版含解析 2019 2020 学年 英语 人教版 必修 习题 听说 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家听说训练2Part A模仿朗读听录音,模仿朗读短文,注意画线单词的发音。短文读两遍。Animals seem to have the sense to eat when they are hungry and they do not eat more than their bodies need.It has been shown that rats will,when given a choice over a period of time,prefer water with vitamins to water without vitamins,even th
2、ough there is no difference in taste or smell between the two water bottles.When a sweet smell was added to the vitamin-enriched water,the rats did seem to develop a taste for it and kept drinking it,even after the vitamins were changed to the clear water.In time,however,they broke the habit and wen
3、t back to where the necessary vitamins were.Animals seem to have the sense to eat when they are hungry and they do not eat more than their bodies need.It has been shown that rats will,when given a choice over a period of time,prefer water with vitamins to water without vitamins,even though there is
4、no difference in taste or smell between the two water bottles.When a sweet smell was added to the vitamin-enriched water,the rats did seem to develop a taste for it and kept drinking it,even after the vitamins were changed to the clear water.In time,however,they broke the habit and went back to wher
5、e the necessary vitamins were.答案rats rtsperiod pIridvitamins vItmInzenriched InrIttnecessary nesIsrIPart B听录音回答问题1.听第一段对话,并回答录音提问的第12题。对话仅播放一遍。注意做好记录。W:Jack,could we buy some flowers for Moms birthday?Mom loves flowers.M:Flowers?No!We just bought her flowers for Mothers Day.How about a nice box of c
6、hocolate?W:Shes been trying to lose weight since Womens Day.Silly.M:Well,we could get her a book.She enjoys reading novels.提示:两人谈论买礼物送母亲。听提问,回答第1个问题。提问读两遍:Question 1:Why do they want to buy a gift for their mother?Question 1:Answer 1:听提问,回答第2个问题。提问读两遍:Question 2:What are they going to buy?Question 2
7、:Answer 2:答案Question 1:Why do they want to buy a gift for their mother?Answer 1:Its her birthday.Question 2:What are they going to buy?Answer 2:A book.2.听第二段对话,并回答录音提问的第35题。对话播放两遍。注意做好记录。W:Hello,Philip.How are you?M:Fine,thank you.Emily.Im so glad that you phoned.How is your dress design going in Lo
8、ndon?W:Pretty good.And how was your basketball game in Paris?M:Its great.We won it and I was named the best player of the game.W:Congratulations.Youre always the best.M:Thanks.Oh,did I tell you about my trip to London?W:Yes.When are you coming?M:I will be arriving at Heathrow Airport at around 4 ocl
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
