2019-2020学年英语外研版选修6同步检测:3-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语外研版选修6同步检测:3-4SECTION READING PRACTICE CULTURAL CORNER WORD版含解析 2
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Section Reading Practice & Cultural Corner时间:30分钟满分:60分班级_姓名_分数_.单句语法填空1My older brother, belonging (belong) to that organization, organized the charity party.2I was talking on the phone and suddenly got disconnected.3I am ashamed to_admit (admit) that I never watched his performance
2、 before.4Later Mr. Smith scolded his daughter for having talked to her mother like that.5When asked why she went there, she said she was sent there to_be_trained (train) for the coming competition.6She suffered a temporary loss (lose) of sight in her left eye as a result of an accident.7Having_discu
3、ssed (discuss) the problem for hours, they decided to make a new plan.8Wed like to find a place where our life is predictable (predict), cheerful, and stressfree.9We regret to_hear (hear) that the goods you received are not of the expected quality.10I have some friends who will never forgive me for
4、cheating (cheat) them.完成句子1我是在大街上遇到我的一位老朋友的。It_was_in_the_street_that I came across one of my old friends.2我正要离开,就在那时有人敲门。I was_about_to_leave/was_on_the_point_of_leaving_when someone knocked at the door.3我们至今已有数年没有与罗杰联系了。We have_been_out_of_touch_with Roger for years now.4我后悔卖了房子。I regret selling_t
5、he_house.5她当时感觉不适。否则,她是不会那么早离开会场的。She wasnt feeling very well. Otherwise, she wouldnt_have_left the meeting so early.阅读理解AIn choosing a friend, one should be very careful. A good friend can help you study. You can have fun together and make each other happy. Sometimes you may meet fairweather friend
6、s. They will be with you as long as you have money or luck, but when you are down, they will run away. How do I know when I have found a good friend? I look for certain qualities (品质) of character,especially understanding,honesty and reliability (可靠)Above all else, I look for understanding in a frie
7、nd. A good friend tries to understand how another person is feeling. He is not quick to judge. Instead, he tries to learn from others. He puts himself in the other persons place, and he tries to think of ways to be helpful. He is also a good listener. At the same time,however, a good friend is hones
8、t. He does not look for faults (过错) in others. He notices their good points. In short,a friend will try to understand me and accept me.Another quality of a friend is reliability. I can always depend on (信赖) a good friend. If he tells me he will meet me somewhere at a certain time, I can be sure that
9、 he will be there. If I need a favor, he will do his best to help me. If I am in trouble,he will not run away from me.There is a fourth quality that makes a friend special. A special friend is someone with whom we can have fun. We should enjoy our lives, and we would enjoy our friendship. That is wh
10、y I especially like friends who are fun to be with. A good friend likes the same things as I do. We share experience (经验) and learn from each other. A good friend has a good sense of humor (幽默), too. He likes to laugh with me. That is how we share in the joy of being friends. And I know that he is l
11、ooking for the same quality in me.When I meet someone who is reliable, honest, and understanding, I know Ive found a friend!1Which of the following qualities the writer thinks is the most important in choosing a friend?AUnderstanding. BHonesty.CReliability. DA sense of humor.答案与解析:A由第二段第一句“Above all
12、 else, I look for understanding in a friend.”可知,“understanding”是选择朋友时最重要的品质。2If you have fairweather friends, _.Athey will give you all that they have when you need helpByou will be refused when you get into troubleCyou will become richDyou can be sure that you get real friends答案与解析:B由“They will be
13、with you as long as you have money or luck, but when you are down, they will run away.”可判断出B为正确答案。3Good friends need to _.Aalways point out each others mistakesBbe helped with moneyCunderstand each others feelingsDhave money or luck答案与解析:C由第二段中的“A good friend tries to understand how another person i
14、s feeling.”可推断出C项为正确答案。4This passage mainly discusses _.Athe qualities of a friendBwhere to choose friendsChow to get along with friendsDthe importance of having a friend答案与解析:A通读全文可知,整篇文章都在介绍一个朋友应该具备的品质,故A项为正确答案。BThe Best of FriendsThe evidence for harmony may not be obvious in some families. But i
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430076.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
二年级下册语文课件-第8课彩色的梦|人教部编版(共35张PPT).ppt
